Ahmadreza ارسال شده در June 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با عرض سلام و خسته نباشید بنده ۲ سال پیش زمانی که ادمین مجموعه بودم اکانتام به دلیل خریدو فروش تعلیق شد دلیلش رو من به صاحب مجموعه گفتم و اکانتای مولتیم انبن شد ولی اکانتی که باهاش ادمین بودم تعلیق موند بعد من اکانتمو به یکی از دوستام دادم تا باهاش انلاین شه تایم پلی بگیره خونه هام نپره بعد دوستم به دلیل چیت اکانتاش تعلیق میشه (اسم دوستم ماتریکس) اکانتای من به دلیل اینکه این فرد واردشون شد بخاطر آیپی همراه با اقای ماتریکس تعلیق شد من دیگه رد این موضوعات رو نگرفتم و همینطور که بود موند ولی الان قصد دارم بک بدم و خواستار تجدید نظر مدیریت و فاندر بازی هستم تا به مجموعه به عنوان یه پلیر قدیمی برگردم. به امید قضاوتی عادلانه. (پ.ن): دوتا اکانت اول به دلیل ورود فرد چیتر تعلیق شده که من اطلاعی نداشتم اون فرد وارد هر اکانتی بشه این ماجرا پیش میاد دوتا اکانت بعدی به دلیل خریدو فروش تعلیق شده دوسال پیش و من دقیق یادمه هیچ مدرکی برای ارائه ی تعلیقم رو نشد چون من خداحافظی کردم از بازی و مطمئنم مدرکی برای من وجود نداشت ولی چون پولی دیگه تو اکانتام زیاد نبود تعلیق شدن دوتاشون. نقل قول ?????????ᴴᶤᵈᵈᵉᴺ ?!Why so serious لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Only ارسال شده در June 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام خدمت مدیریت متحرم ارساکیا بنده به دلیل Too much AFK kicks in a day بن شدم و نمیدونستم AFK کردن KICK شدن 2 روز بن داره و همه ی اکانتام بن شده ممنون میشم ان بن بشم ویرایش شده June 22, 2021 توسط depman 1 نقل قول شرایِط واقِعا آدَما رو عَوض میکنِه، مَخصوصَا خودِتو! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
erfanasdfghjkl ارسال شده در June 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من به سبب داشتن شماره بازیکن mohamad6767gg بن شدم این بازیکن ابتدا شماره و ایمیل مرا دزدیده سپس با ان ها حساب جدید ساخته و با استفاده از اون حساب از chathe استفاده کرده و به مدت ۳۰ روز بن شده و من چون همان شماره را دارم بن شدم اسم حساب erfan@123 هستش لطفا من را unban کنید چون من هیچ دخلی تو موضوع chathe (تقلب) ندارم و فقط ضرر دیده ام با تشکر از تیم تلاشگر AG SA نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharden ارسال شده در June 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2021 توضیحات : با عرض سلام و خسته نباشید من مسافرت بودم وقتی ازمسافرت اومدم دیدم اکانتم تعلیغ شده دلیلش هم نمیدونم بنده تو واقعیت جون کندم پول جمع کردم ماشینای داخل اکانتو خریدم بعد برم استراحت بعد بیام الکی تعلیغ شم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 29, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2021 @mahdimii، درخواست شما رد شد. با مدیریت در ارتباط باشید. @PselVador، درخواست شما رد شد. شما از سرور محروم نیستید. دستگاهی که با آن به NetWork متصل می شوید را خاموش و روشن کنید. @Ahmadreza، با مدیریت در ارتباط باشید. @depman، درخواست شما رد شد. باید منتظر اتمام مدت زمان بن خود باشید. @erfanasdfghjkl، در داخل بازی با بنده در ارتباط باشید. @sinaproo، در خواست شما رد شد. منتظر پاسخ مدیریت باشد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alirzw ارسال شده در July 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اکانت من به اشتباه به علت خرید و فروش با پول واقعی بن شده من هیچ وقت همچنین کاری نکردم و نمیکنم . خواهشمندم اکانت من رو ازاد کنید با تشکر. نقل قول ^/* Old ScHooL *\^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenPai ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این 3 تا اکانت من الان 8 ماهه که بن هست. آنبن کنید ممنون میشم. در 7 دقیقه قبل، Kirito گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این 3 تا اکانت من الان 8 ماهه که بن هست. آنبن کنید ممنون میشم. (برای ویرایش دیر شد برا همین اینجا گفتم) حدود 8 ماه پیش علی منو به دلیل خرید و فروش بن دادن. من هم به خاطر کنکور دیگه گیم رو گزاشتم کنار دنبالش رو نرفتم. حالا که کنکور هم دادم تمام شد برگشتم دیدم هنوز بنم. ممنون میشم اینا رو انبن کنید که بتونم بک بدم به سرور. نقل قول I scared to Live, but scared to Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rajerywo ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سلام خسته نباشید بنده امروز به دلیل استفاده از چیت بن شدم.من خودمم روحم خبر نداشت که برادرم برای بالا بردن ایمیل متریال داره از چیت استفاده می کنه.لطفا اکانت بنده را آنبن کنید.قول می دهم که دیگه تکرار نشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در July 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: توضیحات: با سلام دوست عزیز من soheyltiller امروز موقع ورود به سرور با پیام بن شدن دایمی ای دی سیستمش مواجه شده توصت دوست عزیز جناب MASTER به علت چیت به من چیزی درمورد چیت زدن نگفته و ادعا میکنه که کاری نکرده هرچند که به ادمین محترم اعتماد کامل دارم ولی باز هم خوشحال میشم اگر یک بازبینی کوچک انجام بشه با تشکر باز هم میگم به اقای MASTER اعتماد کامل دارم و میدونم کارشون درسته ولی سهیل عزیز چون برام عزیزه و کار با فوروم رو بلد نیست براش پست کردم ویرایش شده July 15, 2021 توسط PERSIANKILLER2004 اصلاح لینک نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ballistic ارسال شده در July 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: توضیحات: من به دلیله ناعدالتی در ایونت بن شدم و کسی که در حقش ناعدالتی شده شکایتی از من نداره. (samurayi) فیلمه ایونت: https://s19.picofile.com/file/8438110526/gta_sa_2021_07_15_03_06_11_734.mp4.html @SFC @Anita ویرایش شده July 16, 2021 توسط Ballistic نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در July 16, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2021 @Alirzw، درخواست شما رد شد. با پشتیبان مجموعه در ارتباط باشید. @Kirito، درخواست شما رد شد. با پشتیبان مجموعه در ارتباط باشید. @Zack، درخواست شما رد شد. با پشتیبان مجموعه در ارتباط باشید. @PERSIANKILLER2004، درخواست شما رد شد. حساب کاربری شما از سرور محروم نشده است. @Ballistic، درخواست شما رد شد. مجازات اعمال شده است و باید منتظر اتمام زمان مجازات باشید. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در July 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اکانت دست شخصی به اسم @MaTriX بود که ایشون شیطنت کرد و اکانت بن شد، اکانت مال من هست، الان جناب @MaTriX آنبن شده ولی اکانت من هنوز بنه، درخواست انبن دارم. نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa1519 ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من سال 2020 به بازی میام و چیز زیادی نمی دونم. به دلیل قطعی اینترنت فکر کردم بن شدم از 2020 تا چند وقت پیش دیگه بازی نکردم در طی این مدت فردی ناشناس وارد اکانت من میشه و رمزم که اسمم باشه رو میزنه و با اکانت من چیت میزنه خواستار اینم که فرد از طریق ip اگر اکانت دیگه داره بن بشه و این اکانت unban شما میتونید این اکانت رو با دواکانت دیگه من از طریق gmail و شماره تطبیق دهید نقل قول همین، دنبال چی میگردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با عرض سلام و احترام ایشون به دلیل بهم نظم سرور تلیق شده, درخواست دارم چون مدتی زیادی از محرومیت ایشون میگذره اگه ممکنه آنبن بشه ممنون. نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام به ادمین های محترم. اکانت بنده یک هفته پیش به دلیل تبلیغات بن شده و اصلا من خبر ندارم. من بعد از مدتی که به سرور ورود ندارشتم امروز وارد سرور شدم و دیدم که محروم شدم. درخواست رفع محرومیت دارم چون این اصلا کار من نبوده و تا جایی که یادم میاد رمز اکانتم رو به کسی ندادم یا اگه داده باشم بعدش رمز اکانت رو عوض کردم. اگه آی پی ورود اون روز (31/07/2021) رو چک کنید میبینیم که با آی پی بنده در زمان رجیستری یا ورود به UCP کاملا فرق داره. با تشکر. نقل قول .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در August 10, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2021 @Owner، درخواست شما رد شد. با پشتیبان مجموعه در ارتباط باشید. @parsa1519، درخواست شما رد شد. @WilsonRGR، درخواست شما رد شد. @RasoulZeD، درخواست شما رد شد. مدارک شما قبلا تایید شده. 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iZeus ارسال شده در August 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و خسته نباشید خیلی وقته از زمان بن بنده میگذره درخواست unban دارم با سپاس 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TiTawN ارسال شده در August 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بدلیل امری نا خواسته و بدون هیچ نیت شومی بن شدم, 5 سالی هست که دارم پلی میدم و با قوانین اشنایی کامل دارم ولی این مورد از زیر دستم در رفته. دلیل بن شدن هم تبلیغات بود ولی همینطور که گفتم قصد تبلیغات در سرور رو نداشتم. درخواست دارم که آن بن کنید ممنون 1 نقل قول با هرکی مثل خودش!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
limit ارسال شده در September 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام ، من حدود 2 سالی هست این اکانت بن شده ، زده به دلیل خرو و فروش ! ولی خوده من در جریان نبودم ، الان دیدم اینو زده !! واقعا شوکه شدم ! من با این اکانت هاستر بودم و بعد از اتمام هاستری ، چون درسام شروع شد ، بازی رو گذاشتم کنار !! میشه پیگیری کنید یا حداقل یه مدرکی چیزی نشون بدین من بدونم به چه دلیل ؟؟ یا کسی برای من نقشه ای چیزی کشیده!! برای این اکانت خیلی زحمت کشیدم ، اون موقع حدود 300 پول هاستر دادم ، واقعا ظلمه بخواین بن کنید ، نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KARLO ارسال شده در September 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام، من جلوی CNN به همکارم فحاشی شدت بالا انجام دادم ( قبلش تر اش هم ایشون به من فحاشی کرده بودن ) داخل mic و مثل اینکه یک ادمین لول 2 هم اونجا بوده بعدش 30 روز بن شدم ! تا اونجایی که میدونم فحاشی شدت بالا به همکار مجازاتش میشه FP-80 و 500 دقیقه محرومیت از صحبت حتی اگر به ادمین هم فحاشی شدت بالا کرده بودم میشد 3 روز بن نهایتش پس من چطوری 30 روز بن شدم لطفا توی مجازاتم تجدید نظر کنید و لطفا ادمین مربوطه مدارک خودشونو ارائه بدند با تشکر 1 1 نقل قول سفید عین کف بهشت، اما هنو بغض تو گلو منه چه زشت! 11228 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maniii ارسال شده در September 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام بنده به الت تبلیغات بن شدم و میخام شما بنده رو unban کنید چون شماره بنده با یک اکانت دیگه که مال دوستم هست یکی بود و لطفا اکانت بنده رو unban کنید بنده قسم میخورم که دیگه تبلیغات نکنم در ucp هست که بن هستم من بخاطر این که شماره دوستم روش هست میخام unban کنید وگرنه مهم نیست 1 نقل قول (خدا همیشه پشت همه هست به کارت ادامه بده) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenPai ارسال شده در September 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من اکانتم دقیقا یک سال و نه ماه هست که بنه به دلیل خرید و فروش تعلیق شده. میشه انبن کنید من سیستمم ضعیفه حتی همین زولا رو هم اجرا میکنم وسط گیم کرش میکنه میاد بیرون از کارت گرافیک ارور میده. یکی از گیم های انلاینی که اکانت دارم و دوست دارم برا پلی همین سرور و جی تی ای هست. خواهشمندم که انبن کنید. 2 نقل قول I scared to Live, but scared to Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeyedMohammadYasin ارسال شده در October 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام ، تقریبا میشه گفت حدود 6 تا 16 ماه پیش اکانتی داشتیم که با اون زندگی میکردیم ، و یه بنده خدایی جوری منو پیچون که اکانت منو تعلیق کنه و دارایی های من واسه خودش ببره . . از این ادما زیادن منتها چی کم دارن خداوند داند . . بگذریم ، این اکانت ما بن شد رفت پی کارش ، مانم فعلن به علت کار زیاد درگیر این مسائل نشدیم رفتیم یه 4 ماه بعد اکانت ساختیم از اول شروع کنیم ، دوباره روزگار خودمونو با اکانت جدید شروع کردیم ، به لول 10 که رسیدمو طلای بازیو نمیدونم خلاصه هرچی دارایی داشتیم دوباره رفت به چه علت به این علت که شماره تلفنی که روی اکانت قبلی بوده و بن شده اینم اومده بن کرده و تو عکس زیر هم دقیقا مشخصه که فقط علت محرومیت شماره تلفن بوده نه چیز دیگه ای ! اگر قراره محروم بشیم خب تو همون اکانت میشیم چرا دیگ اکانت جدید هم میسازیم دست بردارمون نیستید ؟ دقیقا که گلدو خونه و ماشین داریم بن میشیم کلا شانس منه دیگ . . من اصلا نمیدونستم همچین قانونیه که شماره تلفن تکراری بزاری و یه اکانتت بن بشه اونم فقط به دلیل شماره تلفن بن بشه ؛ تو استیم همچین چیزیو شنیده بودیم اما اینجا نه ، خب ما هم گناهی نداشتیم همه قانونا رو خوندیم تازه اکانتای قبلی که بن شده تو فکشن هم بودیم و تست دادیم میتونید برسی کنید ! اما اکنون از دست شما چی برمیاد ؟ خواهشمیکنم آنبن کنید لطف بزرگی میکنید ! میخوام 45کا طلا بخرم ایشالله ؛ دلم نمیاد تو اکانت نیو بزنم میخوام برم قبلیم ، خلاصه صبحت خیلیه .. . ویرایش شده October 3, 2021 توسط SeyedMohammadYasin اشتباه تایپی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در October 18, 2021 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2021 @iZeus، درخواست شما رد شد. @TiTawN، شما از مجموعه محروم نیستید. @Ezza، درخواست شما رد شد. با پشتیبان مجموعه در ارتباط باشید. @KARLO، درخواست شما تایید و رفع محروم شدید. بابت مشکل پیش آمده پوزش می طلبیم. @Pedar، درخواست شما رد شد. محرومیت شما صحیح بوده است. @Kirito، درخواست شما رد شد. با پشتیبان مجموعه در ارتباط باشید. @SeyedMohammadYasin، درخواست شما تایید شد. با پشتیبان مجموعه در ارتباط باشید. 2 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در October 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من تا همین دیشب داخل اکانت بودم ولی الان وارد اکانت میشم می نویسه توسط ادمین markelof که اصلا ادمین نیست الان و سال2019 بن شدم با اینکه دیشب من تو اکانت بودم لطفا هر چه زود تر رسیدگی کن بن اشتباه صورت گرفته نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.