mohammadys ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 سلام اقا من اشتباه کردن فقط برای تست یک برنامه بود خواهش میکنم ازتون منو از بن دربیارید دیگه تکرار نمیشه خواهش میکنم فقط میخواستم من تلپورتو امتحان کنم اونم کار نکرد من اشتباه کردم لطفا منو از بن در بیارید دیگه هچی نمیکنم میرم ماهیمو میگیرم خواهش میکنم ازتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLeR ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 باسلام در خواست رفع محدودیت(unban) اکانت من توسط ادمین Ali34 به دلیل چیت محدود شده . من به هیچ عنوان نرم افزار مربوط به چیت ندارم خودتون میتونین کامپیوتر چک کنین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2020 @MrAbol در خواست شما رد شد، (شما به دلیل شیر اکانت با افراده ممنوعه تعلیق شدین) @aliysbs درخواست شما رد شد، اکانت مورد نظر آنبن نخواهد شد. [تنها با پرداخت خسارت آنبن خواهید شد] @mohammadys درخواست شما رد شد، اکانت مورد نظر آنبن نخواهد شد. [تنها با پرداخت خسارت آنبن خواهید شد] @MaMadLeon این اکانت تا بحال از مجموعه محروم نشده است، اکانت شما فعال میباشد. @aammiirr63 در خواست شما در حال بررسی میباشد، صبور باشید. نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnaToooli ارسال شده در May 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من تو سیستم امم نرم افزار Cleo داشتم. و از خود ادمین اریا هم پرسیدم گفت اشکال نداره. من تو پینتبال بودم که فکر کنم Menace رو kill کردم این تعجب کرده ک من kill کردمش و در واقع من تنظیمات موس رو کمترین مقدار گذاشته بودم که یکم اهسته این ور اونور بره تا درست Head shod بزنم این یارو فک کرده من Aim اینا دارم report/ داده منو گزارش کرده که من چیت زدم و داشتم با Nephilim دوست صمیم اینور اونور میرفتیم اریا مارو دید اومد و گفت باید چک پی سی شی گفتم چرا گفت چیت زدی باید Check pc شی گفتم باشه ولی نتم خیلی داغونه نمیشه دان کنم Anydesk رو باور کنید من دروغی نمیگم وای فای تموم شده بود. سرویس اش مونده بود یعنی با 125 کیلوبایت میومدم بازی وقتی تو بازی بودم میرفتم تل اصلا هنگ میکرد. و اگه دان میکردم راحت 20 دیقه ای طول میکشید اونم باید از بازی بیرون می اومدم تا دانلود کنم ک 20 دیقه اینا بیشتر طول میکشید .اگه از بازی بیرون می اومدم ایشون فک میکرد من چیت زدم و رفتم از بازی بیرون ک Clear کنم مثلا ایشون اقای اریا اگه از بازی بیرون می اومدم اینطوری فک میکرد. به پییر به پیغمبر قسم خوردم جان مادرمو قسم خوردم که ارزش نداشت خلاصه باور نکرد گفتم باشه باید منتظر بمونی 20 دیقه اینا دیدم بن کرد. این بود داستان خیلی هم واضح و راست بدون دروغی گفتم شاهد هم دارم خاستین رو میکنم. تجزیه و تحلیل کنید و میبینید ک من راست گفتم بدون دروغی خوشحال میشم درخواست منو قبول کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeCShoT ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام و دورود خدمت عزیزان محترم بنده حدود 2 سال توی سرور نبودم و توی این 2 سال اکانتم دست دوست بنده بوده و ایشون ب دلیل خرید و فروش بن شده ، ایشون اکانت بنده روی Sleep/ میزاشتن و به دلیل اینکه آیپی هاشون یکی هست اکانت بنده رو هم بن کردن دوست بنده ها آقای DaTsA بوده: از شما خواهشمندم که اگر ممکن هست اکانت بنده رو آنبن کرده و بمن برگردونین باتشکر فراوان از زحماتتون نقل قول Tᴏɴᴅ Tᴏɴᴅ Bᴇɢᴏ Lᴀ DᴏLᴀʀᴀ SᴇC SʜᴏT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnaToooli ارسال شده در May 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من تو سیستم امم نرم افزار Cleo داشتم. و از خود ادمین اریا هم پرسیدم گفت اشکال نداره. من تو پینتبال بودم که فکر کنم Menace رو kill کردم این تعجب کرده ک من kill کردمش و در واقع من تنظیمات موس رو کمترین مقدار گذاشته بودم که یکم اهسته این ور اونور بره تا درست Head shod بزنم این یارو فک کرده من Aim اینا دارم report/ داده منو گزارش کرده که من چیت زدم و داشتم با Nephilim دوست صمیم اینور اونور میرفتیم اریا مارو دید اومد و گفت باید چک پی سی شی گفتم چرا گفت چیت زدی باید Check pc شی گفتم باشه ولی نتم خیلی داغونه نمیشه دان کنم Anydesk رو باور کنید من دروغی نمیگم وای فای تموم شده بود. سرویس اش مونده بود یعنی با 125 کیلوبایت میومدم بازی وقتی تو بازی بودم میرفتم تل اصلا هنگ میکرد. و اگه دان میکردم راحت 20 دیقه ای طول میکشید اونم باید از بازی بیرون می اومدم تا دانلود کنم ک 20 دیقه اینا بیشتر طول میکشید .اگه از بازی بیرون می اومدم ایشون فک میکرد من چیت زدم و رفتم از بازی بیرون ک Clear کنم مثلا ایشون اقای اریا اگه از بازی بیرون می اومدم اینطوری فک میکرد. به پییر به پیغمبر قسم خوردم جان مادرمو قسم خوردم که ارزش نداشت خلاصه باور نکرد گفتم باشه باید منتظر بمونی 20 دیقه اینا دیدم بن کرد. این بود داستان خیلی هم واضح و راست بدون دروغی گفتم شاهد هم دارم خاستین رو میکنم. تجزیه و تحلیل کنید و میبینید ک من راست گفتم بدون دروغی خوشحال میشم درخواست منو قبول کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amiralpha ارسال شده در May 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من تو سیستم امم نرم افزار Cleo داشتم. و از خود ادمین اریا هم پرسیدم گفت اشکال نداره. من تو پینتبال بودم که فکر کنم Menace رو kill کردم این تعجب کرده ک من kill کردمش و در واقع من تنظیمات موس رو کمترین مقدار گذاشته بودم که یکم اهسته این ور اونور بره تا درست Head shod بزنم این یارو فک کرده من Aim اینا دارم report/ داده منو گزارش کرده که من چیت زدم و داشتم با Nephilim دوست صمیم اینور اونور میرفتیم اریا مارو دید اومد و گفت باید چک پی سی شی گفتم چرا گفت چیت زدی باید Check pc شی گفتم باشه ولی نتم خیلی داغونه نمیشه دان کنم Anydesk رو باور کنید من دروغی نمیگم وای فای تموم شده بود. سرویس اش مونده بود یعنی با 125 کیلوبایت میومدم بازی وقتی تو بازی بودم میرفتم تل اصلا هنگ میکرد. و اگه دان میکردم راحت 20 دیقه ای طول میکشید اونم باید از بازی بیرون می اومدم تا دانلود کنم ک 20 دیقه اینا بیشتر طول میکشید .اگه از بازی بیرون می اومدم ایشون فک میکرد من چیت زدم و رفتم از بازی بیرون ک Clear کنم مثلا ایشون اقای اریا اگه از بازی بیرون می اومدم اینطوری فک میکرد. به پییر به پیغمبر قسم خوردم جان مادرمو قسم خوردم که ارزش نداشت خلاصه باور نکرد گفتم باشه باید منتظر بمونی 20 دیقه اینا دیدم بن کرد. این بود داستان خیلی هم واضح و راست بدون دروغی گفتم شاهد هم دارم خاستین رو میکنم. تجزیه و تحلیل کنید و میبینید ک من راست گفتم بدون دروغی خوشحال میشم درخواست منو قبول کنید. @Ali @Spartan نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ehsansa051 ارسال شده در May 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام. من میخواستم توی سرور دیگه ای چیتی رو امتحان کنم که به اشتباه در این سرور انجام دادم، لطفا محرومیتم رو کم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در May 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2020 @Aloooverbay در خواست شما مربوط به این تاپیک نمیباشد، شکایتی دارید داخل تاپیک شکایات از ادمین ها مطرح کنین. @SeCShoT درخواست شما رد شد، اکانت مورد نظر آنبن نخواهد شد. [تنها با پرداخت خسارت آنبن خواهید شد]. @amiralpha در خواست شما مربوط به این تاپیک نمیباشد، شکایتی دارید داخل تاپیک شکایات از ادمین ها مطرح کنین. @ehsansa051 درخواست شما رد شد، اکانت مورد نظر آنبن نخواهد شد. [تنها با پرداخت خسارت آنبن خواهید شد و یا صبور باشید تا مدت محرومیت به اتمام برسد]. نقل قول شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felon ارسال شده در June 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام، تا جایی که بنده مطلعم توهین در Mic مجازاتی نداره و طوری که فاندر سرور بیان کرد میشه از دستور mute/ استفاده کرد و اما: و همچنان ایشون: فحاشی فحاشی2 باز هم فحاشی همچنان فحاشی @Spartan 1 نقل قول ?Whoever said that death isn’t half of life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PaRMiSaa ارسال شده در June 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام ببخشید من بعد تک سال اومدم و دیدم اکانتم بن شده به دلیلی که نمیدونم چیه من به ادمین احسان هم گفتم و گفتن درخواست آنبنی بزارید اما نتیجه نداشت من الان 2 ساله دلم میخواد بیام بازی کنم ولی اکانت ندارم بخدا من کاری نکردم و نمیدونم چرا بن شدم لطفااا انبن کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tael151510 ارسال شده در June 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2020 مشخصات: توضیحات:سلام دوستان و کارکنان گرامی،راستش برای درخواست بخشش پست دادم،می خواستم تو آپارات به همراه این سرور فعالیت کنم که مجوزش رو هم تو انیستا از شما گرفتم،ولی نمیدونم چرا اینکار رو کردم،اگه میشه یه بخششی بکنید هم دل مارو شاد کنید هم دل خودتون شاد شه،اگرم بخششی در کار نیست بازم دمتون گرم حقمون بود،ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NOOBkosh ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 (ویرایش شده) سلام چند روز پیش من داشتم تو سرور راه میرفتم که یک دفعه اکانتم پرید وقتی دوباره وارد بازی شدم نوشته بود 1 ماه بن به دلیل چیت اگر چیت میزدم خیالم راحت بود میگفتم مشکل از منه اما نمیفهمم چرا بی دلیل واقعا بی دلیل بن شدم !!! اسم در بازی هم NOOB_koosh است. در ضمن من اصلا بلد نیستم چیت بزنم !!! ویرایش شده June 15, 2020 توسط NOOBkosh نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenPai ارسال شده در June 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من الان حدود 4 ماه هست که بن هستم. اکر وقت کردید خدایی آنبن کنید. بعد یه مدت طولانی خواستم بیام بازی کنم دیدم هنوز بن هستم. نقل قول I scared to Live, but scared to Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درخواست رفع محرومیت 1 1 1 نقل قول ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrHIDDEN ارسال شده در June 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام . من به مدت ۲ روز Sleep بودم کلا چند روزه به این سرور اومدم و من به دلیل خرید و فروش با پول واقعی تعلیق شدم ، به خدا قسم من کلا یه بار از ucp یه ۲۲ کا گلد خریدم و یه ۲ که گلد و اگه از ادمین mahdi بپرسید و یا لاگ رو چک کنید رفرال او هم زدم و از اون روز به بعد رو اسلیپ بودم . بعد یکی از دوستم بهم امروز پیام داد بن شدی . رفتم دیدم ادمین mehdi به دلیل خریدو فروش پول واقعی بن کرده منو . عکسش پایین هست . من اسلیپ کرده بودم بعد میخواستم ۱۰ کا گلد دیگه بخرم و هاستری بخرم لول ۱۵ شدم خیلی ممنون میشم پیگیری بشه برخی مدارک و عکس بن شدن پایین هست . اسمم هم قبلا MrAta بود که تغییر داده بودم به MrHIDDEN. تو یو سی پی لاگش هست اسم های قبلی بازیکن. در خواست ان بنی دارم . عکس بن شدن : که دوستم واسم فرستاده : عکس دارایی و خرید گلد از خود ucp سرور : اینم یه ایونت که قبل اینکه برم اسلیپ تو سرور گذاشته بودم : ویرایش شده June 25, 2020 توسط MrHIDDEN 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در June 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات:سلام به دلیل خرید و فروش Butler که تنها یکبار به دلیل باگ کار نکردن لانچر Same Ip شده بودیم بن شدیم درخواست آنبنی دارم در در ۱۳۹۹/۴/۵ در 17:39، MrHIDDEN گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام . من به مدت ۲ روز Sleep بودم کلا چند روزه به این سرور اومدم و من به دلیل خرید و فروش با پول واقعی تعلیق شدم ، به خدا قسم من کلا یه بار از ucp یه ۲۲ کا گلد خریدم و یه ۲ که گلد و اگه از ادمین mahdi بپرسید و یا لاگ رو چک کنید رفرال او هم زدم و از اون روز به بعد رو اسلیپ بودم . بعد یکی از دوستم بهم امروز پیام داد بن شدی . رفتم دیدم ادمین mehdi به دلیل خریدو فروش پول واقعی بن کرده منو . عکسش پایین هست . من اسلیپ کرده بودم بعد میخواستم ۱۰ کا گلد دیگه بخرم و هاستری بخرم لول ۱۵ شدم خیلی ممنون میشم پیگیری بشه برخی مدارک و عکس بن شدن پایین هست . اسمم هم قبلا MrAta بود که تغییر داده بودم به MrHIDDEN. تو یو سی پی لاگش هست اسم های قبلی بازیکن. در خواست ان بنی دارم . عکس بن شدن : که دوستم واسم فرستاده : عکس دارایی و خرید گلد از خود ucp سرور : اینم یه ایونت که قبل اینکه برم اسلیپ تو سرور گذاشته بودم : عزیزم شما وقتی چنل ضد آرساکیا دارید چرا درخواست آنبنی میزارید؟ نقل قول Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAbdollah ارسال شده در June 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود، حدوده ۸ ماه از بن بودن بنده میگذره، چند بار هم گفتید که آنبن میکنید و اینکه بعد از لانچر آنبن میشه، اگه میشه منو آنبن کنید، مدت خیلی زیادیه که بنم، خوشحال میشم اگه آنبن کنید ک بتونم دوباره برگردم به سرور. متشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Morix ارسال شده در July 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2020 (ویرایش شده) • توضیحات: من داشتم اسم اکانت مولتیم رو میگفتم [mehras.ir] بن شدم برا 14 روز. اگه میشه از بن بودن در بیارید چون تست دسته متوسط میخواستم برم بدم. ممنون میشم اگه زود تر درست کنید. با تشکر فعلا ویرایش شده July 3, 2020 توسط mehras13811 نقل قول به یاد روز های خوش زندگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arian2006hojati ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 (ویرایش شده) @Ali پروفایل کاربری از طریق کنترل پنل: توضیحات: با سلام.بنده داشتم با دوستم شوخی میکردم که یه سرور هست که اگه بری توش بهت 4 تا خونه و 4 میلیون پول میده.داشتم سره کارش میزاشتم و اون گفت اسم سرور رو بگو من هم الکی نوشتم ggsamp.ir:3333 که اصلا وجود نداره.نه کسی کنارم بود این اسمه سروره الکی رو ببینه و داشتم دوستمو سره کار میزاشتم که دیدم بن شدم.لطفا رسیدگی کنید.آخه سروری که اصلا وجود نداره چه چیزی شو تبلیغ کنم ؟! لطفا پیگیری کنید چون جمعه ی این هفته جلسه داریم واسه فکشن تاکس و نمیخوام FW بگیرم با تشکر.لطفا سریع رسیدگی کنید ویرایش شده July 6, 2020 توسط arian2006hojati اشتباه تایپی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در July 11, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2020 @Felon شما از سرور محروم نیستید. @PaRMiSaa درخواست شما رد شد. اکانت مربوطه آنبن نخواهد شد. @Tael151510 درخواست شما رد شد. بن شما دائمی نمیباشد. @NOOBkosh درخواست شما رد شد. بن شما دائمی نمیباشد. @KaVeiC درخواست شما رد شد. تنها با پرداخت خسارت آنبن میشوید. @iSauron درخواست شما رد شد. تنها با پرداخت خسارت آنبن میشوید. @MrHIDDEN درخواست شما رد شد. تنها با پرداخت خسارت آنبن میشوید. @DarkSky درخواست شما رد شد. تنها با پرداخت خسارت آنبن میشوید. @HajAbdollah درخواست شما رد شد. تنها با پرداخت خسارت آنبن میشوید. @mehras13811 درخواست شما رد شد. بن شما دائمی نمیباشد. @arian2006hojati میتوانید مشکلتان را در بخش شکایت از ادمین پیگیری کنید. درخواست شما رد شد. 1 نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
artur2413 ارسال شده در July 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2020 سلام من قبل از بازی یه فایل زیپ اکسترکت کردم رمز فایل آدرس سایت بود بعد که اومدم تو بازی سایته هنوز تو کلیپ بوردم بود به اشتباه پیست کردم به دلیل تبلیغ بن شدم باور کنید عمد نبود لطفا آنبن کنید ممنون میشم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در July 12, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2020 @artur2413 این تاپیک مربوط به بن های دائمی میباشد. درخواست شما رد شد. 1 نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درخواست رفع محرومیت 1 نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnakeEye ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: آقا من دیروز یک کلیک کننده خودکار برای کیبورد موقعی که میرم ماهی گیری نصب کردم یهو سر و کله ادمین پیدا میشه میگه بن میشی بخاطر این گفتم حداقل یه اخطاری چیزی من نمی دونستم کلیک کیبورد هم ایراد داره 5 دقیقه وقت بدی من ریموت می زنم جلو چشمات پاک می کنم بعد 30 روز بن می کنه بدون اینکه حرفام تموم شه من بدبخت داشتم مثل یه آدم بازی می کردما آخه چی کار کردم یه برنامه ساده ی دکمه ای رو توی مدت زمان مشخصی کلیک می کنه چیت هم نیست یک برنامه جداست کار خاصی هم انجام نمیده تازه اومدم فکشن 30 روز محرومیت که بدبخت میشم نمیشه که لطفا رسیدگی کنید من نمی خوام از اقلیت اخراج بشم. با هزار امید اومدم حداقل یه اخطاری باشه بد نمیشه چرا از همون اول راه آخر رو انتخاب می کنید؟ تو مدرک هم ببینید من موس نزدم کیبورد دکمه کنترل که برای فیش هست رو وصل کردم که ماهی بگیرم به خدا اگه میدونستم مود محسوب میشه نصب نمی کردم تو قوانین زده کلیک خودکار مود غیرمجاز محسوب میشه نگفتید کلیک خودکار چی خواهش می کنم Unban کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.