SenPai ارسال شده در June 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2019 سلام من GTA رو نصب کردم ولی وقتی که میخوام وارد شم یه صفحه سفید میاد بعد وارد بازی GTA عادی میشه. همه نسخه های gta امتحان کردم همینجوری میشه. کمک کنید لطفا I scared to Live, but scared to Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در September 3, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2019 با سلام و احترام خدمت بازیکن محترم @KaVeiC با عرض پوزش بابت تاخیر در روند پاسخگویی به مشکلات آیا مشکل شما همچنان پابرجاست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MOJREM ارسال شده در September 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2019 درود ... واسه منم همین مشکل هست اجرا میشه ولی یه آی پی نشون میده تو صفحم و دیگه هر چی صبر میکنم بازی اجرا نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ho3eiNMz ارسال شده در September 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2019 با سلام و احترام @MOJREM از صفحه بازیتون یک اسکرین شات بگیرید تا بتونیم مشکلتون رو دقیق تشخیص بدیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirrezahp86 ارسال شده در November 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2019 سلام. من وقتی کانکت به سرور رو میزنم گیم اجرا میشه اما سریع مینیمایز میشه روش میزنم یکم میاد دوباری میره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 12, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2019 تاپیک جدید بزنید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده