رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

سلام بنده برای ارساکیا گیم پک ایرانی ساختم کل شهر ها تابلو های ایرانی داره و ماشین های ۴۰۵.پژو پارس.پیکان 

.یدکش ایرانی .فراری .BMW .پراید تاکسی .بنز پلیس .تویوتا .

۲۰۶فول تیون. اسکین های جدید مثل خانم چادری .پاندای کونگ فوکار .باب اسفنجی .اختاپوس .هیتلر .بیگ مسعود ‌.اقای خرچنگ . سی جی گربه .ومنو فارسی و کلی چیز دیگه برای خرید داخل گیم به Mr_benjaminYT001پیام بدید شرایت و قیمت رو بهتون میگم 

در ۱۴۰۴/۴/۲۷ در 00:52، MRB1 گفته است:

سلام بنده برای ارساکیا گیم پک ایرانی ساختم کل شهر ها تابلو های ایرانی داره و ماشین های ۴۰۵.پژو پارس.پیکان 

۲۰۶فول تیون. اسکین های جدید مثل خانم چادری .پاندای کونگ فوکار .باب اسفنجی .اختاپوس .هیتلر .بیگ مسعود ‌.اقای خرچنگ . سی جی گربه .ومنو فارسی و کلی چیز دیگه برای خرید داخل گیم به Mr_benjaminYT001پیام بدید شرایت و قیمت رو بهتون میگم 

داش آموزش درست نمیدید میخام وارد بازی شم کرش میده

bbee04_254ca504-251000026587.gif

imHossein.png

41c825_25a09825-25InShot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B5-%DB%B1%DB%B2%DB%B4%DB%B3%DB%B1%DB%B6%DB%B3%DB%B2%DB%B9.gif

14 ساعت قبل، mahinico گفته است:

جالبه ولی مجازه؟ 

ینی تست شده؟

دادش مجاز هست و من خودمم دارم ازش استفاده میکنم 

26 دقیقه قبل، HosseinSiGma گفته است:

داش آموزش درست نمیدید میخام وارد بازی شم کرش میده

مشتی من کی به تو پک فروختم ؟ که بخاد کرش بده حتی برای سمپ هم دارن استفاده می کنن

2 ساعت قبل، MRB1 گفته است:

مشتی من کی به تو پک فروختم ؟ که بخاد کرش بده حتی برای سمپ هم دارن استفاده می کنن

میخای لینک دانلود بدم؟

دوس داری خزش کنم برات

imHossein.png

41c825_25a09825-25InShot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B5-%DB%B1%DB%B2%DB%B4%DB%B3%DB%B1%DB%B6%DB%B3%DB%B2%DB%B9.gif

در ۱۴۰۴/۴/۲۷ در 00:52، MRB1 گفته است:

کجا بهت پیام بدم؟

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...