SenioR ارسال شده در June 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۲۰ در 13:18، Luciano گفته است: زولا شوتره مثلا اما نکته جالب این وسط اپگرید گاناشه خب صد در صد کسی که لول و اصلحش قوی تره برتری داره نسبت به پلیره دیگه واسه لول اپ کردن اسلحه هم باید پول بدی هرکس پول بیشتری خرج کنه توی زولا برندست 1 نقل قول - SenioR - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در June 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۳/۲۰ در 13:18، Luciano گفته است: بزار تا یجور بگم بفهمی فرق اصلیشونو بازی داریم گرافیک خراب اما قشنگ این بحث جداس زولا شوتره مثلا اما نکته جالب این وسط اپگرید گاناشه خب صد در صد کسی که لول و اصلحش قوی تره برتری داره نسبت به پلیره دیگه کانتر شوترینگ حرفه ایه 5v5 اصلحه ها برابر ریکویل هر اصلحه متفاوت وسلام نوب باش ولی پول هی اِوِرت خرج کن تو زولا رنک یک هم میشی ضمناً اسلحه نه اصلحه ویرایش شده June 13, 2020 توسط KoMaiL نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در June 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2020 در 2 ساعت قبل، KoMaiL گفته است: ضمناً اسلحه نه اصلحه مچکرم ادبیاته قویی داری نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در June 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2020 در 3 ساعت قبل، Luciano گفته است: مچکرم ادبیاته قویی داری متشکرم نه مچکرم خواهش میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 (ویرایش شده) در 10 ساعت قبل، KoMaiL گفته است: متشکرم نه مچکرم خواهش میکنم ببینم تو همون komail تو si نیستی قبلنا ؟ ویرایش شده June 14, 2020 توسط Luciano نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، Luciano گفته است: ببینم تو همون komail تو si نیستی قبلنا ؟ خودشم چطور ؟ فعلا بای دادم از سرور تا ۳۱ مرداد بخاطر کنکور ❤ در 1 ساعت قبل، Luciano گفته است: ببینم تو همون komail تو si نیستی قبلنا ؟ والا تا جایی هم که یادمه این سرور یه کمیل بیشتر نداشت ویرایش شده June 14, 2020 توسط KoMaiL نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 در 9 دقیقه قبل، KoMaiL گفته است: والا تا جایی هم که یادمه این سرور یه کمیل بیشتر نداشت نه بابا من فک کردم دوتا داره نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 در 44 دقیقه قبل، Luciano گفته است: نه بابا من فک کردم دوتا داره جووون تو فقط فکر کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luciano ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 در 55 دقیقه قبل، KoMaiL گفته است: جووون تو فقط فکر کن Amu komail نقل قول Nothing ever lasts forever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در June 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۲۵ در 10:10، KoMaiL گفته است: والا تا جایی هم که یادمه این سرور یه کمیل بیشتر نداشت عه عه عه من گفتم چقد آشناس کرونا نگیری جَوون نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در June 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2020 در 40 دقیقه قبل، Ravager گفته است: عه عه عه من گفتم چقد آشناس کرونا نگیری جَوون تو فقط بگو جَوون منه پیرمرد واست قد و قامت میشکم میشم بِرَد پیت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۲۲ در 17:38، SenioR گفته است: واسه لول اپ کردن اسلحه هم باید پول بدی هرکس پول بیشتری خرج کنه توی زولا برندست یه بازی خوب بگید دانلود کنم. یه بخش PCجدا نزاشتن تو فروم چرا؟ نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2020 در در ۱۳۹۸/۲/۱۱ در 20:18، SWAT گفته است: CS:GO نمیدونم چرا بازی های این سبکی رو دیگه دوست ندارم. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 وقتی که بازی برای بازی کردن نباشه خوب میشه ولی ه بازی دیگه داشته باشی ادم حوصلش نمیکشه نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 در 4 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: وقتی که بازی برای بازی کردن نباشه خوب میشه ولی ه بازی دیگه داشته باشی ادم حوصلش نمیکشه وقتی نداشتیش نظر نده سنگین تره نیاز نیست به خدا همه جا نظر بدی پس یعنی تو Pc Ps4 Xbox همه چی داری؟ نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2020 در 4 ساعت قبل، GelofeN گفته است: وقتی نداشتیش نظر نده سنگین تره نیاز نیست به خدا همه جا نظر بدی پس یعنی تو Pc Ps4 Xbox همه چی داری؟ داشتم خدایی وقتی بازیی نداشته باشی بهترین بازی هست ولی وقتی یه بازی دیگه داری آدم حوصلش نمیکشه اینو بازی کنه. حالا هم این هم رینبو سیکس. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در June 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2020 این نسخه از بازی که انتشار شد بیشتر گیمر ها (به گفته خودشون پرو ها) باهاش مخالف شدن! چرا؟! چون به تقلب عادت داشتن بانی جامپ زدن ، رد کردن گلوله از در و دیوار و ... این نسخه به واقعیت شباهت بیشتری داره ، لایک نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kmason ارسال شده در June 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2020 جالب بود ولی میشه بازی های FPSدیگری را هم معرفی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sharjer ارسال شده در July 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۴ در 11:48، RoFF7 گفته است: این نسخه از بازی که انتشار شد بیشتر گیمر ها (به گفته خودشون پرو ها) باهاش مخالف شدن! چرا؟! چون به تقلب عادت داشتن بانی جامپ زدن ، رد کردن گلوله از در و دیوار و ... این نسخه به واقعیت شباهت بیشتری داره ، لایک داداش اینا همین الانم هست و کار هر کسی نیست BHOP زدن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 در 9 ساعت قبل، Sharjer گفته است: داداش اینا همین الانم هست و کار هر کسی نیست BHOP زدن. خوب خودت میگی کار هر کسی نیس ینی از هر 100 نفر شاید یه نفر بتونه بزنه، بنظرت خوب نشده؟ تو Css از 100 نفر 99 نفر بانی جامپ میزدن نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sobi ارسال شده در July 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2020 در در ۱۳۹۸/۷/۴ در 21:18، SWAT گفته است: البته این موضوع تو کله دنیا مطرحه و بزرگترین مشکل دنیای گقمه و کاریش نمیشه کرد متاسفانه و محدود به Cs:Go نمیشه مرسی از شما آره متاسفانه ولی بازی خیلی خوبی هست و هیجان زیادی هم داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RudeKid ارسال شده در July 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2020 در 24 دقیقه قبل، SOBHAN9898 گفته است: آره متاسفانه ولی بازی خیلی خوبی هست و هیجان زیادی هم داره. موافقم نقل قول ???? ????????? ?????? V̲i̲P̲ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در July 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2020 در 21 ساعت قبل، pouria0jm گفته است: خیلی بازیش باحاله و با کیفیت هم هست میشه لینک دانلود بدی؟ از طریق نرم افزار Steam باید اقدام به نصب کنید. نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در July 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۱/۹ در 10:40، Scarlet گفته است: کانتر یه بازی هست که ممون باهاش خاطره داریم ممون؟/ نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shwyn ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 عالی نقل قول بعضیا خیلی خــــــــــاصن …. ولی حیف که در حد مــــــــــا نیستن….↻↯↯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.