رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: HILEGAR.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: ArTiN.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل:  - 

• توضیحات:  با سلام، ایشون شکایت منو به دلیل کمبود و ناقص بودن مدرک رد کردند، اما توی مدرک مشخصه که زمانی که از دوربین رد شدم 13:11:07 بوده و دقیقا ساعت بازیمم پایین مشخصه که 13:11 هستش، و توی نقشه و عکس هم مشخصه که من وسط اتوبان هستم و با شهر کلی فاصله دارم اما این افسر Speedc  رو جای 160 به روی 100 ست کردند. از طرفی هر افسری موظفه که  هر نفر که از دوربینش رد میشه مدرک بگیره، پس در نتیجه توی مدرک خود افسر هم میتونه این رو اثبات کنه که ایشون در این محل Speedc 100 بودند اما این لیدر حتی از افسرشون مدرکی هم نخواستند و مستقیم شکایت منو رد کردند. لطفا کسانی که قوانین را بلد نیستند به مسئولیت نرسانید تا موجب به وجود اومدن مشکلاتی از این قبیل نشه.

• مدارک (فیلم یا عکس): 

شکایت من 

رد کردن شکایت Artin 

c7e508_25Picsart-25-07-08-19-48-57-328.p                            

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/72089-%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-artin/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بسم الله الـــــرحمن الـــــــرحیم
با سلام خدمت مسئولین محترم و شاکی عزیز.
مدارک و تمامی اقدامات توسط مسئول لیدر @DrDep جلو پیش رفته.
مدارک : STAFF-NOTE

+موفق و سربلند باشید

🖤داغ دار یکی باشم که در نبود مادر باشد کنارم باشد.🖤
🖤مرا از فرزندان خیش داند و دوسدار در حد آنها.🖤
🖤رفتی و گذاشتی سه فرزند تنها.🖤
🖤نمیشه پر کرد جای تو هیچگونه از جان🖤

233622_25S8afwH.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/72089-%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-artin/#findComment-782632

10 ساعت قبل، HileGar گفته است:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: HILEGAR.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: ArTiN.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل:  - 

• توضیحات:  با سلام، ایشون شکایت منو به دلیل کمبود و ناقص بودن مدرک رد کردند، اما توی مدرک مشخصه که زمانی که از دوربین رد شدم 13:11:07 بوده و دقیقا ساعت بازیمم پایین مشخصه که 13:11 هستش، و توی نقشه و عکس هم مشخصه که من وسط اتوبان هستم و با شهر کلی فاصله دارم اما این افسر Speedc  رو جای 160 به روی 100 ست کردند. از طرفی هر افسری موظفه که  هر نفر که از دوربینش رد میشه مدرک بگیره، پس در نتیجه توی مدرک خود افسر هم میتونه این رو اثبات کنه که ایشون در این محل Speedc 100 بودند اما این لیدر حتی از افسرشون مدرکی هم نخواستند و مستقیم شکایت منو رد کردند. لطفا کسانی که قوانین را بلد نیستند به مسئولیت نرسانید تا موجب به وجود اومدن مشکلاتی از این قبیل نشه.

• مدارک (فیلم یا عکس): 

شکایت من 

رد کردن شکایت Artin 

با سلام این شکایت با هماهنگی بنده رد شد 

دلیل: مشخص نیست از کدوم شهر عبور کردید شاید افسر مربوطه در شهر LS بوده

برای این موارد باید رکورد داشته باشید 

موفق باشید

در تاریخ بنویسید

مارو در اذان صبح اعدام می کنند

در اذان شب به گلوله می بندند

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/72089-%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-artin/#findComment-783226

• DrDep موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...