PabloEscobar ارسال شده در February 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام! جدا از اینکه چیت ایم ایشون واضحه (و چیتای دیگه که نمونش در دقیقه 1:34 دیده میشه)، در فیلم میبینیم که من با Sawn-off مقداری دمیج به ایشون میزنم و بعد میرم یه سمت دیگه ، ولی آخر فیلم میبینیم ایشون جونشون کامله ! دو حالت داره دیگه، یا از دستورات ادمینی سوء استفاده کردن یا تبانی و ناداوری در ایونت بوده ، چون بعد از اینکه من کشته شدم هم هیچ باف فعالی نداشتند! فیلم ایونت ایشون همه چیز رو مشخص خواهد کرد من بافِ های لول زده بودم و خیلی متضرر شدم! درخواست رسیدگی دقیق رو دارم (چون فکر کنم مجازات نداشتن فیلم از ایونت با سوء استفاده از دستورات ادمینی خیلی متفاوت باشه و ایشون میتونه انتخاب کنه که فیلم بفرسته یا نفرسته!) با تشکر! عکس+فیلم گذاشته شد • مدارک (فیلم یا عکس): فیلم عکس 1 عکس 2 C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2Pac ارسال شده در February 27, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2019 سلام عزیزم من هیچگونه چیتی در ایونت استفاده نکردم و مواد مصرف کردم فیلم مربوطه به مدیر فرستاده شد 4 Some things never changes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2Pac ارسال شده در February 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2019 در 10 ساعت قبل، Tommy گفته است: درخواست رسیدگی دقیق رو دارم (چون فکر کنم مجازات نداشتن فیلم از ایونت با سوء استفاده از دستورات ادمینی خیلی متفاوت باشه و ایشون میتونه انتخاب کنه که فیلم بفرسته یا نفرسته!) @Tommy پ ن: من فیلم کامل رو دارم و بخاطر یک سری محدودیت ها من نمیتونستم فیلم کامل واستون بفرستم و از شک درتون بیارم، فقط زمان هایی که از مواد استفاده کردم را واستون عکس گرفتم فرستادم لطفا به زمان هایی که از مواد استفاده کردم دقت کنید 2 1 Some things never changes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در March 1, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 1, 2019 با سلام مرسی از پاسخ و ارائه مدرک شما من ادعای دیگری ندارم با تشکر 1 C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PedraM ارسال شده در March 6, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2019 با سلام. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده