hosseinnajm ارسال شده در February 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: --- • توضیحات: طبق قوانین داشتن فیلم از اونت در اولین لحظه ورود به اونت اجباری می باشد ( خودم هم اعلام کردم). درخواست فیلم اونت ایشون را دارم (به طور کامل). • مدارک (فیلم یا عکس): حرف من: مدرک حضور ایشون و وسط مسابقه یادشون اومد که فیلم ندارن!:http://s8.picofile.com/file/8353040992/gta_sa_2019_02_22_14_28_14_352.avi.html .????? ????? ?? ?????, ??? ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sinaw ارسال شده در February 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2019 (ویرایش شده) ایشون دیگر در تیم کارکنان حضور ندارند. با تشکر ویرایش شده February 24, 2019 توسط Sinaw ------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده