سرپرست SFC ارسال شده در April 1, 2017 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در April 1, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ------- • توضیحات: چند روز پیش با دوستان رفتیم پینت بال و آقای Saman.GH هم تشریف آوردن.بعد تموم شدن پینت بال من از آقای سامان درخواست فیلم از بازی خودشو خواستم و ایشون به من فیلو رو دادند.ولی در فیلم فوق نشونه رو نمیشه دید و تشخییصش سخت میشه. من دوباره از ایشون در خواست فیلم با کیفیت بالا کردم و آقای سامان جواب هایی به من دادند که تو عکس ها معلومه. • مدارک (فیلم یا عکس): فیلم از پینت بال:http://s9.picofile.com/file/8290808926/avc_gta_sa_2017_03_31_16_52_29_758.mp4.html عکس از توهین ایشون: نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در April 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2017 بازیکن خاطی به مدت 80 دقیقه از صحبت کردن محروم شد. از @SamaNBrave درخواست میشه فیلم کیفیت بالای 3 دقیقه اول paintball رو همینجا قرار بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SamaNBrave ارسال شده در April 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 2, 2017 (ویرایش شده) سلام . 1_بنده فیلم رو همیشه با همون کیفیت به همه ادمین های محترم سرور میدم و تا به حال کسی به من نگفته بی کیفیته. 2_بنده با پی سی نمیتونم به فروم بیام و فیلم رو دادم به ایشون یک بار.(اگه لینک خراب بود در گیم بگید تا بدهم ولی تست کردم درست بود) 3_ایشون کمی تازه کار هستند و فکر میکنن همه مثل خودشونن. http://s9.picofile.com/file/8290808926/avc_gta_sa_2017_03_31_16_52_29_758.mp4.html موفق باشید.بنده به جناب Senior تمرین بیشتری رو پیشنهاد میدم ویرایش شده April 2, 2017 توسط SamaNBrave نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در April 3, 2017 سازنده سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2017 آقای سامان بهتر است که همون فیلم رو با کیفیت بالا بدین و پیشنهاد زیاد ندین. چون چیت هایی هستند که با همین کارا میشه از بین برد.مثل چیت LessDamage و BlackPage تو فیلم هایی با این کیفیت معلوم نمی شن. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در April 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2017 در 19 ساعت قبل، SamaNBrave گفته است : سلام . 1_بنده فیلم رو همیشه با همون کیفیت به همه ادمین های محترم سرور میدم و تا به حال کسی به من نگفته بی کیفیته. 2_بنده با پی سی نمیتونم به فروم بیام و فیلم رو دادم به ایشون یک بار.(اگه لینک خراب بود در گیم بگید تا بدهم ولی تست کردم درست بود) 3_ایشون کمی تازه کار هستند و فکر میکنن همه مثل خودشونن. http://s9.picofile.com/file/8290808926/avc_gta_sa_2017_03_31_16_52_29_758.mp4.html موفق باشید.بنده به جناب Senior تمرین بیشتری رو پیشنهاد میدم کیفیت فیلم شما جوری نیست که بشه No spread رو داخلش تشخیص داد. درخواست میشه طی ۲۴ ساعت آینده فیلم ۳ دقیقه اول paint ball رو با کیفیت بالاتر همینجا قرار بدید.در غیر این صورت بن خواهید شد. @SamaNBrave نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SamaNBrave ارسال شده در April 3, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 3, 2017 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۶/۱/۱۳ در 22:20، SamaNBrave گفته است : 1_بنده تمام تلاشم رو میکنم که با کیفیت بیشتری آپلود کنم. 2_اگر مشکلی وجود داشت ادمین The_King_Of_Grate به من میگفتن. 3_لطفا خصومت های قدیمی رو هنگام رسیدگی به شکایات کنار بزارید 4_خواهش میکنم از ادمین های با تجربه تر در تشخیص چیت مثل FarHaN - Arsenal - Infernal وِ... برای رسیدگی به این شکایت استفاده کنید.باز بنده اگر توانستم فیام رو با کیفیت آپلود میکنم. ویرایش شده April 3, 2017 توسط SamaNBrave نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SamaNBrave ارسال شده در April 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2017 با سلامی دیگر تمام تلاشم را کردم و بهترین کیفیت رو آمده کردم. http://s8.picofile.com/file/8291120976/gta_sa_2017_03_31_16_52_29_758_25_0_1_.mp4.html حجم زیاد است در ضمن برای جلو گیری از افت کیفیت Vedio Size رو تغییر نداید کمی با دقت نگاه کنید همه از همه چی آگاه میشید. با تشکر از شما و ادمین BullShark نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در April 4, 2017 سازنده سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2017 هیچ گونه خصومتی در کار نیس و فقط از شما فیلم پینت بال با کیفیت بالا درخواست شده است. ممنون میشم اگه همکاری کنین. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در April 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2017 در 20 ساعت قبل، SamaNBrave گفته است : 1_بنده تمام تلاشم رو میکنم که با کیفیت بیشتری آپلود کنم. 2_اگر مشکلی وجود داشت ادمین The_King_Of_Grate به من میگفتن. 3_لطفا خصومت های قدیمی رو هنگام رسیدگی به شکایات کنار بزارید 4_خواهش میکنم از ادمین های با تجربه تر در تشخیص چیت مثل FarHaN - Arsenal - Infernal وِ... برای رسیدگی به این شکایت استفاده کنید.باز بنده اگر توانستم فیام رو با کیفیت آپلود میکنم. خصومت شخصی درکار نیست. برای تشخیص تقلبِ No spread نیاز هست تا Crosshairه شما واضح باشه و ربطی هم به تجربه ی ادمینی نداره. فیلم 3 دقیقه ی اول PaintBall رو با کیفیت بالا همینجا قرار بدید. @SamaNBrave نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SamaNBrave ارسال شده در April 4, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4, 2017 با سلام دوباره. تمام تلاشم رو کردم و این کیفیت مناسب ایت که آپلود آن به علت حجم بالا بسیار طول کشیدِVedio Size. رو لطفا تغییر ندهید که بی کیفیت میشود با کمی دقت بیشتر تماشا کنید.با تشکر از شما و ادمین BullShark http://s8.picofile.com/file/8291120976/gta_sa_2017_03_31_16_52_29_758_25_0_1_.mp4.html در. ضمن بنده این پست رو دیشب گذاشتم روز سه شنبه نمیدونم چرا Unhidden نشده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.