WeReWolF ارسال شده در February 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2019 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: هیچ کس • توضیحات: با سلام. برادر ایشون دارن از من تست می گیرن من لولم 10 هست نه 50 ایشون میان سوال هایی که برا لول 50 هست رو ازم می پرسند جالبه !!! سوالش اینه که کسی که اونت میزاره بعد فیلم نداشته باشه مجازاتش چیچی هس؟ بعد من میگم 7 روز بن میشه ایشون به من AV میدند و می گند جواب=Warn هستثش و یکی از سوال هایدیگش هم اینه که کسی که میخواد فیلم بگیره FPS باید چندباشه ؟ اینا خداوکیلی برا لول 50 نیست این سوال ها ؟!! لطفا رسیدگی کنید .با تشکر.! • مدارک (فیلم یا عکس): 1 2 ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaLdur ارسال شده در February 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2019 با سلام، طبق قوانین عمومی سرور سئوال بنده واضح و واضح تر هم بوده اما جواب شما کاملاََ اشتباه بوده همینطور لازم به ذکر است که عرض کنم قوانین برای همه یکسان است!هیچ سطح بندی نداریم برای تمامی سطح ها یکسان است، لطفاََ قبل از هرگونه شکایت و گرفتن وقت بنده و تیم مدیریت قوانین عمومی سرور را مطالعه کنید باتشکر منتظر پاسخ مدیریت بمانید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AspiriN ارسال شده در February 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2019 با سلام و احترام. لیدر مربوطه با توجه به چارچوب قوانین انجمن تست گرفتند. شکایت شما رد شد، بدرود. این که طرفدار صلحیم دلیل نمیشه جنگیدن بلد نباشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MZEF ارسال شده در February 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2019 سلام. نداشتن فیلم در اونت 7 روز بن دارد و لیدر گفته warn هست کاملا اشتباهه و ایشون AV اشتباهی به hamed دادند. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodLike ارسال شده در February 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2019 به بنده شکایت ربطی نداره اما ایشون پرسیدن فیلم نداشتن از پرداخت جایزه اونت چه مجازاتی داره 『R』『E』『Z』『A』 No Pain No Gain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در February 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2019 با سلام. پاسخ های لازمه داده شده، متاسفانه شکایت رد می شود. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده