رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

(-)

یکی از سرور بای داده و برای تایم میاد شما اونم زیاد میکنید؟ 

مثلا گان شاپ خیلی قیمتش بیشتر از استاندارده تو خودت یه بیز گرون داشته باشی بعد نتونی زیاد بیای بازی با این نظر موافقی؟ موافقی چون دوست داری بیز داشته باشی

19 ساعت قبل، Emirof گفته است:

دوستانی که مخالفن معلومه نفسشون ازجای گرمی در میاد 

مشتی اگه دارای دارید که خدا بیشترش کنه ( بیز و خانه خوب) ولی اگه ندارید الکی دارین مخالفت میکنین 

بالاخره باید از بازی لذت برد 

پیشنهاد ما برای اوناییه هست که دیگه پلی نمیدن و خانه رو هم سل نمیدن مشتی اونم دیگه وقتی نسخه اندروید اومده دیه چه بهتر 

طرف میاد زارت 15 ساعت نهایت نهایت تو دو روز میندازه و خدافظ تا ماه بعدی 

داداش گلم اینا لذت نیس منم نه بیز دارم نه خونه گرون 

به گفته خودت کسی که میاد زارت تایم میزنه، قبلا خیلی وقت گذاشته برای بازی و یکم درک کن کسی رو که نمیتونه تایم بزنه و همون ۱۵ ساعت هم به سختی میزنن 

نظر بنده در موردِ این پیشنهاد (-) می‌باشد.

The only thing making you unhappy are your own thoughts

1 ساعت قبل، SPENSER گفته است:

(-)

یکی از سرور بای داده و برای تایم میاد شما اونم زیاد میکنید؟ 

مثلا گان شاپ خیلی قیمتش بیشتر از استاندارده تو خودت یه بیز گرون داشته باشی بعد نتونی زیاد بیای بازی با این نظر موافقی؟ موافقی چون دوست داری بیز داشته باشی

داداش گلم اینا لذت نیس منم نه بیز دارم نه خونه گرون 

به گفته خودت کسی که میاد زارت تایم میزنه، قبلا خیلی وقت گذاشته برای بازی و یکم درک کن کسی رو که نمیتونه تایم بزنه و همون ۱۵ ساعت هم به سختی میزنن 

درود 

حرفت شما تاجایی درسته 

من خودم یک سال خورده ای تقریبا پیش نزدیک به دوسال

کاخ پله برقی lv دست خودم بود مشکل برام پیش اومد و دیگه نمیتونستم تایم بندازم (اون تایم زیاد قبلا)

ولی به شرافتت قسم کاخو سل دادمو رفتم که من دارم میرم چهار نفر دیه فیض ببرن و گرنه میتونستم کاخو نگه دارم و مث بقیه زارت 15 ساعت تایم تو 3 روز اخر ماه بندازم 

در ۱۴۰۴/۲/۶ در 22:42، Mehdiof گفته است:

با سلام 

پیشنهاد بنده اینکه برای این که خانه یا بیز سل بک نخورند تایم پلی مورد نیاز بیشتر بشه مثلا برا بیز ۴۰ساعت و خانه ۲۵ساعت  یا بر اساس لول هوس یا بیز تایم پلی متفاوتی داشته باشه

خیلی از بیز ها و خانه دسته افرادی هست که اصلا بازی نمیکنن و فقط ۱۵ساعت تابم پلی میندازن تا ماه بعدی 

و اینجور برای بقیه پلیر ها سخته هوس یا بیز بخرن اگه امکانش هست برسی کنید 

ممنون میشم نظرات خودتون رو بدین

(-)

3 ساعت قبل، Emirof گفته است:

درود 

حرفت شما تاجایی درسته 

من خودم یک سال خورده ای تقریبا پیش نزدیک به دوسال

کاخ پله برقی lv دست خودم بود مشکل برام پیش اومد و دیگه نمیتونستم تایم بندازم (اون تایم زیاد قبلا)

ولی به شرافتت قسم کاخو سل دادمو رفتم که من دارم میرم چهار نفر دیه فیض ببرن و گرنه میتونستم کاخو نگه دارم و مث بقیه زارت 15 ساعت تایم تو 3 روز اخر ماه بندازم 

اینطوری هم که میگی زارت نیس داش 

نظر بنده (-) می‌باشد موفق باشید.

𝔻𝕠𝕟'𝕥 𝕝𝕠𝕤𝕖 𝕙𝕠𝕡𝕖. 𝕎𝕙𝕖𝕟 𝕥𝕙𝕖 𝕤𝕦𝕟 𝕘𝕠𝕖𝕤 𝕕𝕠𝕨𝕟, 𝕥𝕙𝕖 𝕤𝕥𝕒𝕣𝕤 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥

My Account:

Omniscient.png

My brothers:

PersianFury.png

TooRagi.png

Chama.png

Dark_Storm.png

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...