Killer21 ارسال شده در February 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این فرد پشت سره هم برای من /m زد که بایستید اما من حرکت کردم و /m 3 و سومی رو وقتی زد که از من خیلی دور بود من دیدم در جه موتورم رو خاموش کردم و واستادم اما نیومد دنبالم و بعد وانتد داد@ و نکته دیگه اینکه من /report داده بودم تا عکس ها رو دادم ادمین اون فرد با یک پلیس اومدولی اف بی ای کرش شد من سواره موتوره پلیس شدم و رفتم وسط راه پلیس هم کرش شد و من در حالت /cuffed داخل موتور بودم /report دادم ادمین اومد و منو از /cuffed در اورد ولی هم در اورد اف بی ای که کرش شده بود اومد و به من 2 ونتد با موضوع فرار داد در صورتی که خبر نداشت و منو کشت و 1 ساعت افتادم زندان • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Najm ارسال شده در February 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2019 درود. @Killer21 شکایت شما رد شد، شکایت خود را در گزارش اعضای اقلیت فرد مطرح کنید. بسته شد 1 Cingulomania Thug 4 Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده