ZombieRanger ارسال شده در January 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2019 درود تشکر میکنم از @shayanb برای پیشنهاد جالبشون که منبع پست بنده تاپیک ایشون هست. و خودم میخوام به صورت جداگانه پیشنهاد اضافه شدن کارمزد [به اضافه ی پولی که از جیب خود بازیکن داده میشه] به Arrest و Kill و Punish افزوده بشه رو بدم. پس از دستگیری هر مجرم [با یا بدون توجه به درجه ی وانتد] به کسی که به او رسیدگی کرده مبلغی به عنوان دستمزد داده بشه مانند اقلیت: Medic و School instructor و TTC و ... تشکر از اهمیت ندادن موسس به پیشنهادات بازیکنان (تا وقتی که امید به رسیدگی شما به قسمت مشکلات هست بهتره کاری بکنید ) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 25, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2019 با عرض سلام و وقت بخیر. پیشنهاد شما برای کارمزد Arrest و Wanted Kill قبول شد. Targeted Ver: 3.3.0 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 25, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2019 در مورد این پیشنهاد بیشتر فکر شود به تعویق افتاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در February 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2020 در در ۱۳۹۷/۱۱/۱۱ در 19:58، ZombieRanger گفته است: درود تشکر میکنم از @shayanb برای پیشنهاد جالبشون که منبع پست بنده تاپیک ایشون هست. و خودم میخوام به صورت جداگانه پیشنهاد اضافه شدن کارمزد [به اضافه ی پولی که از جیب خود بازیکن داده میشه] به Arrest و Kill و Punish افزوده بشه رو بدم. پس از دستگیری هر مجرم [با یا بدون توجه به درجه ی وانتد] به کسی که به او رسیدگی کرده مبلغی به عنوان دستمزد داده بشه مانند اقلیت: Medic و School instructor و TTC و ... تشکر از اهمیت ندادن موسس به پیشنهادات بازیکنان (تا وقتی که امید به رسیدگی شما به قسمت مشکلات هست بهتره کاری بکنید ) همچنین برای دسته ملایم کار مزد رو اظافه کنن عالی میشه نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OverLord ارسال شده در March 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2020 کلان پیشنهاد جالبی هست چون که در اداره پلیس اکثر وانت ها لول پایین هستن یا اصلا اکانت فیک هستن برای این که سرگرمی درست کرده باشن واسه خودشون مثلا با بایک فرار میکنن و... که باید برای کشتن یا تسلیم شدن کلی زحمت بکشی بعد اخر سر ۷۵$ یا ۵۰$ بده و حتی حقوق ثابت دسته ویژه از بقیه دسته ها کمتره دستمزد هر وانت ۳۰۰ دلار یا ۵۰۰ دلار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در June 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2020 الان این پیشنهاد اعمال شده؟ نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۳ در 22:35، 83mehrdad83 گفته است: الان این پیشنهاد اعمال شده؟ فکر میکنم خیر. نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۳ در 22:35، 83mehrdad83 گفته است: الان این پیشنهاد اعمال شده؟ در در ۱۳۹۸/۳/۴ در 23:01، Ali گفته است: در مورد این پیشنهاد بیشتر فکر شود به تعویق افتاد. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در July 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2020 در 9 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: نه اخه زیاد اپدیت داده بود تا الان و قرار بود 3.3.0بیاد که تاخیر خورد و بین این دوتا زمان اپدیت های زیادی اومده بود واس این گفتم. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2020 در 6 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: نه اخه زیاد اپدیت داده بود تا الان و قرار بود 3.3.0بیاد که تاخیر خورد و بین این دوتا زمان اپدیت های زیادی اومده بود واس این گفتم. فعلاً عملی نشده. قبلاً قبول شد اما نمیدونم یهو چی شد که منصرف شد. ایشالله که میاد، چون مسخرست مثلا یه لول 5 رو Arrest/ میکنی بهت 100$ میده. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 در در ۱۳۹۸/۱۱/۱۳ در 17:58، WaTchDogs گفته است: همچنین برای دسته ملایم کار مزد رو اظافه کنن عالی میشه به چیش اضافه کنن ؟ نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.