رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

پس از خروج CJ از Los Santos، او با Catalina آشنا می‌شود که یک مجرم است که در یک کلبه کوچک در حومه شهر زندگی می‌کند. Catalina اشاره می‌کند که قبلاً هم نامزدهایی داشته است که احتمالاً روابط آن‌ها به خوبی تمام نشده‌اند. اگر به خانه او بروید، سمت چپ ورودی سه قبر بدون نام و یک بیل پیدا خواهید کرد.

8c6e07_25AG-SA-0785.jpg

قبرستان Catalina:

در GTA: San Andreas، بعد از این که CJ از Los Santos میره و به مناطق مختلف می‌ره، با Catalina، یکی از شخصیت‌های مهم بازی، آشنا می‌شه. Catalina یک مجرم خطرناک و بی‌رحم است که در حومه Red County در کلبه‌ای کوچک زندگی می‌کنه.

زمانی که CJ به خانه‌اش می‌رود، در نزدیکی ورودی، سه قبر بی‌نام و یک بیل دیده می‌شود. این قبرها احتمالاً مربوط به نامزدهای قبلی Catalina هستند که به طور مرموز و نامعلوم جان خود را از دست داده‌اند. این جزئیات، به شخصیت خطرناک و مرموز Catalina بعد دیگری می‌دهد.

اهمیت قبرها:

سه قبر بی‌نام: این قبرها نمادی از گذشته تاریک و رازآلود Catalina هستند. به نظر می‌رسد که هر یک از این قبرها نمایانگر یک نامزد یا شخصی هستند که رابطه‌شان با Catalina به شکلی پرخطر یا کشنده به پایان رسیده است.

بیل: بیل کنار قبرها هم می‌تواند به عنوان یک اشاره به قتل‌ها و رازهای پنهان شده در دنیای Catalina تفسیر شود. بیل ممکن است به عنوان ابزاری برای دفن یا پوشاندن اعمال مخفیانه استفاده شده باشد.

این مکان از جمله ویژگی‌های منحصر به فرد و جالب بازی San Andreas است که عمق و پیچیدگی‌های شخصیت‌ها را بیشتر نشان می‌دهد. مکان قبرستان همچنین حس رمزآلود و تاریکی را به بازیکن منتقل می‌کند که به خوبی در داستان بازی جا می‌افتد.

15c107_25Screenshot-2025-03-07-191353.pn

فیلم گرفته بودم منتهی هر کار کردم آپلود نشد

🔥 شیطون ولی دلبر! / هرجا هستم، داستان شروع میشه... 😉

بنازم

Nothing is over until I win

حدس میزنم عمق اون قبر ها 85 متره 

𝑵𝒖𝒎𝒃𝒆𝒓 𝒐𝒏𝒆 𝒇𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚

MohammadAmin.png

عالی

d25378_7a8112_251000024841-2-.gifDaShBaLaaCH.pngd25378_7a8112_251000024841-2-.gif

بخند،‌هيچكَس‌به‌غمت‌اهميت‌نميده!

4 دقیقه قبل، iMohammadAmin گفته است:

حدست اشتباهه، من تحقیق کردم 69 متره

Number One Family

57 دقیقه قبل، Rha گفته است:

پس از خروج CJ از Los Santos، او با Catalina آشنا می‌شود که یک مجرم است که در یک کلبه کوچک در حومه شهر زندگی می‌کند. Catalina اشاره می‌کند که قبلاً هم نامزدهایی داشته است که احتمالاً روابط آن‌ها به خوبی تمام نشده‌اند. اگر به خانه او بروید، سمت چپ ورودی سه قبر بدون نام و یک بیل پیدا خواهید کرد.

8c6e07_25AG-SA-0785.jpg

قبرستان Catalina:

در GTA: San Andreas، بعد از این که CJ از Los Santos میره و به مناطق مختلف می‌ره، با Catalina، یکی از شخصیت‌های مهم بازی، آشنا می‌شه. Catalina یک مجرم خطرناک و بی‌رحم است که در حومه Red County در کلبه‌ای کوچک زندگی می‌کنه.

زمانی که CJ به خانه‌اش می‌رود، در نزدیکی ورودی، سه قبر بی‌نام و یک بیل دیده می‌شود. این قبرها احتمالاً مربوط به نامزدهای قبلی Catalina هستند که به طور مرموز و نامعلوم جان خود را از دست داده‌اند. این جزئیات، به شخصیت خطرناک و مرموز Catalina بعد دیگری می‌دهد.

اهمیت قبرها:

سه قبر بی‌نام: این قبرها نمادی از گذشته تاریک و رازآلود Catalina هستند. به نظر می‌رسد که هر یک از این قبرها نمایانگر یک نامزد یا شخصی هستند که رابطه‌شان با Catalina به شکلی پرخطر یا کشنده به پایان رسیده است.

بیل: بیل کنار قبرها هم می‌تواند به عنوان یک اشاره به قتل‌ها و رازهای پنهان شده در دنیای Catalina تفسیر شود. بیل ممکن است به عنوان ابزاری برای دفن یا پوشاندن اعمال مخفیانه استفاده شده باشد.

این مکان از جمله ویژگی‌های منحصر به فرد و جالب بازی San Andreas است که عمق و پیچیدگی‌های شخصیت‌ها را بیشتر نشان می‌دهد. مکان قبرستان همچنین حس رمزآلود و تاریکی را به بازیکن منتقل می‌کند که به خوبی در داستان بازی جا می‌افتد.

باز هم شاهکار

bbee04_254ca504-251000026587.gif

imHossein.png

bbee04_254ca504-251000026587.gif

41c825_25a09825-25InShot-%DB%B2%DB%B0%DB

40 دقیقه قبل، Destroyer گفته است:

آقا محمد از شما بعیده این چیزا

85+69=154

پس یعنی 154 متره

Mehryad.png

4 دقیقه قبل، Wandy گفته است:

آقا محمد از شما بعیده این چیزا

85+69=154

پس یعنی 154 متره

@iMohammadAmin نظر تو چیه؟

Number One Family

من جز اون ۲ تا توپی که روی اسکین خانم رها بود دیگه چیزی ندیدم. 

۱ ساعت قبل، iMohammadAmin گفته است:

داداش ۱۰۰ بار گفتم ۱۰۵ متره نه ۸۵

FriendOfGod.png

6 دقیقه قبل، FriendOfGod گفته است:

داداش ۱۰۰ بار گفتم ۱۰۵ متره نه ۸۵

اشتباه شده 

𝑵𝒖𝒎𝒃𝒆𝒓 𝒐𝒏𝒆 𝒇𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚

MohammadAmin.png

1 ساعت قبل، iMohammadAmin گفته است:

افسانه ها میگن بالای ۱۰۰ متره.

SuperHero.png

1 ساعت قبل، Rha گفته است:

8c6e07_25AG-SA-0785.jpg

قبرستان Catalina:

اهمیت قبرها:

اینجایی که عکس گرفتی بقل هوس کامیاب جونه

PanaHandE.png b08324_24793217-2464624302351046403056.g

9a4e12_25irs01-640x640-lk-Cicwl8-3571666

میشه یه عکس از بنده کنارتون بگیرید و یه امضا هم اگه لطف کنید که عالی 

,𝑴𝒚 𝑺𝒕𝒐𝒓𝒚 𝑰𝒔 𝑶𝒏𝒆 𝑶𝒇 𝑴𝒂𝒏𝒚 𝑻𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅𝒔

.𝑨𝒏𝒅 𝑻𝒉𝒆 𝑾𝒐𝒓𝒍𝒅 𝑾𝒊𝒍𝒍 𝑵𝒐𝒕 𝑺𝒖𝒇𝒇𝒆𝒓 𝑰𝒇 𝑰𝒕 𝑬𝒏𝒅𝒔 𝑻𝒐𝒐 𝑺𝒐𝒐𝒏

Master_Assassins.png

۱ ساعت قبل، Destroyer گفته است:

@iMohammadAmin نظر تو چیه؟

نمیدونم والا 

𝑵𝒖𝒎𝒃𝒆𝒓 𝒐𝒏𝒆 𝒇𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚

MohammadAmin.png

2 ساعت قبل، Destroyer گفته است:

میگن افراد درون قبر به حالت سگی دفن شدن

ExT
JaHaD.png

Rockey.png

جالبه😂

مهم نیس چقد بالایی

مهم اینه اون بالا عقابی یا  لاشخور

Taaha.png

Zereh.png

ReG.png

2 ساعت قبل، MamadSaleh گفته است:

افسانه ها میگن بالای ۱۰۰ متره.

فعلا که ما بین 85 95 75 و 69 گیر کردیم شاید هم جمع تمام اینا باشه 

Mehryad.png

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...