AMIRHEKTOR ارسال شده در پنجشنبه در 10:00 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:00 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این آقا در پلاک وسیله نقلیه خودش از فحش شدت بالا استفاده کرده در عکس مشخصه • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در پنجشنبه در 13:50 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 13:50 با سلام خدمت @AMIRHEKTOR شاکي محترم، شکايت شما درحال بررسی میباشد... ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRHEKTOR ارسال شده در پنجشنبه در 19:50 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:50 5 ساعت قبل، Syd گفته است: با سلام خدمت @AMIRHEKTOR شاکي محترم، شکايت شما درحال بررسی میباشد... اگر به ucp ایشون هم دقت کنید میبینید که plate وسیله نقلیه خودشون رو گلدی کردن با همین نوشته ولی کمی متفاوت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoTiS ارسال شده در جمعه در 07:46 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 07:46 (ویرایش شده) درود آقای @AMIRHEKTOR من این ماشین را خریده بودم پلاک ماشین گلدی و این بود شما اگر ناراحت هستید ۸۰۸ گلد به من بدید تا پلاک ماشین عوض کنم با تشکر ویرایش شده جمعه در 07:46 توسط RoTiS صحیح کردن متن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRHEKTOR ارسال شده در جمعه در 16:22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:22 (ویرایش شده) 8 ساعت قبل، RoTiS گفته است: درود آقای @AMIRHEKTOR من این ماشین را خریده بودم پلاک ماشین گلدی و این بود شما اگر ناراحت هستید ۸۰۸ گلد به من بدید تا پلاک ماشین عوض کنم با تشکر این عکس واسه زمانی هست که پلاک ماشین شما گلدی نبود و حالا شما رفتین پلاک ماشینتون رو گلدی کردین با همین فحش حتی پلاک سانرایسی که از استند (نمایندگی) خریداری کردید هم مثل همینه ویرایش شده جمعه در 16:25 توسط AMIRHEKTOR اصلاح متن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoTiS ارسال شده در شنبه در 19:46 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:46 در ۱۴۰۳/۱۲/۱۰ در 19:52، AMIRHEKTOR گفته است: این عکس واسه زمانی هست که پلاک ماشین شما گلدی نبود و حالا شما رفتین پلاک ماشینتون رو گلدی کردین با همین فحش حتی پلاک سانرایسی که از استند (نمایندگی) خریداری کردید هم مثل همینه به حر حال اگر ناراحت هستید ۸۰۸ گلد به من بدید تا پلاک را عوض کنم درود ناظر محترم @Syd اگر که این شکایت تایید بشه که تایید هم نمیشه و نخواهد شد باید یه قانون جدید بنویسید که همه ی اونایی که پلاکشون فحش است باید مجازات بشن من خیلیا دیدم پلاکشون فحش هس ولی مجازات با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در شنبه در 20:53 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:53 @XiN مسئول عزیز لطفاً پیگیری این موضوع را کنید... ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در دیروز در 15:57 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:57 با سلام شکایت شما تایید شد. موفق باشید. My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده