رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

نوشتن فحش در plate وسیله نقلیه | rotis

AMIRHEKTOR

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: HeKt0R.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

RoTiS.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: این آقا در پلاک وسیله نقلیه خودش از فحش شدت بالا استفاده کرده در عکس مشخصه

• مدارک (فیلم یا عکس):9c6927_25Screenshot-۲۰۲۵-۰۲-۲۵-۲۰-۴۶-۲۰-

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت @AMIRHEKTOR شاکي محترم،

شکايت شما درحال بررسی میباشد...

-Dead_Side.png-

-Swear.png-

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔               ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬               ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔

╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔                       ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔             . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡            ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔                     ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Syd گفته است:

با سلام خدمت @AMIRHEKTOR شاکي محترم،

شکايت شما درحال بررسی میباشد...

اگر به ucp ایشون هم دقت کنید می‌بینید که plate وسیله نقلیه خودشون رو گلدی کردن با همین نوشته ولی کمی متفاوت

لینک به دیدگاه

درود 

آقای @AMIRHEKTOR من این ماشین را خریده بودم پلاک ماشین گلدی و این بود شما اگر ناراحت هستید ۸۰۸ گلد به من بدید تا پلاک ماشین عوض کنم 

با تشکر 

ویرایش شده توسط RoTiS
صحیح کردن متن
لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، RoTiS گفته است:

درود 

آقای @AMIRHEKTOR من این ماشین را خریده بودم پلاک ماشین گلدی و این بود شما اگر ناراحت هستید ۸۰۸ گلد به من بدید تا پلاک ماشین عوض کنم 

با تشکر

این عکس واسه زمانی هست که پلاک ماشین شما گلدی نبود و حالا شما رفتین پلاک ماشینتون رو گلدی کردین با همین فحش حتی پلاک سانرایسی که از استند (نمایندگی) خریداری کردید هم مثل همینه

ویرایش شده توسط AMIRHEKTOR
اصلاح متن
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۲/۱۰ در 19:52، AMIRHEKTOR گفته است:

این عکس واسه زمانی هست که پلاک ماشین شما گلدی نبود و حالا شما رفتین پلاک ماشینتون رو گلدی کردین با همین فحش حتی پلاک سانرایسی که از استند (نمایندگی) خریداری کردید هم مثل همینه

به حر حال اگر ناراحت هستید ۸۰۸ گلد به من بدید تا پلاک را عوض کنم

درود 

ناظر محترم @Syd اگر که این شکایت تایید بشه که تایید هم نمیشه و نخواهد شد 

باید یه قانون جدید بنویسید که همه ی اونایی که پلاکشون فحش است باید مجازات بشن

من خیلیا دیدم پلاکشون فحش هس ولی مجازات 

با تشکر

لینک به دیدگاه

@XiN مسئول عزیز لطفاً پیگیری این موضوع را کنید...

-Dead_Side.png-

-Swear.png-

╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔               ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬               ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔

╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔                       ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔             . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡            ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔                     ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔

لینک به دیدگاه

• XiN موضوع را قفل کرد
  • XiN موضوع را باز کرد
  • XiN موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...