Tommy ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 خوب @TheMojtaba به نظر من @ijokerعالی و همه طنز پردازان گرامی 1 1 نقل قول Tommy Pars لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در February 24 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24 3 ساعت قبل، Tommy گفته است: خوب @TheMojtaba به نظر من @ijokerعالی و همه طنز پردازان گرامی سلام ممنونم، لطف داری. ولی من اونطوری که فکر میکنید نیستم یه ادمی هستم که واقعا سخت میخندم، نه اینکه بد اخلاق باشم، موضوع خنده دار کم میبینم دلیل عمده اینکه تو مطالب طنز زیر بیشتر مطالب مینویسم جالب نبود همینه. بعد همینجوری هم نمی تونم کسی رو بخوندونم باحال ترین جوک دنیا رو به من بدید بگید که تعریف کنمش، اینقدر بد می گم جوک رو که خنده نمیگیره! ولی در عوض در شوخی های لحظه ایی و بسته به اتفاقات دور و برم به خصوص که با رفیقام باشم، اره ادم شوخیم ولی طنز پرداز نه. دم شما گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PadeShah ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 والا چیزایه طنز نمیزارن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در پنجشنبه در 16:45 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:45 @Pooriya @Scorpro @WarranT سیرک 2 نقل قول I'm thankful that I'm still alive All I need to be satisfied لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در پنجشنبه در 16:53 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:53 7 دقیقه قبل، Slap گفته است: @Pooriya @Scorpro @WarranT سیرک شهر بازی نقل قول Tommy Pars لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در پنجشنبه در 16:58 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:58 هر کسی که در راه خدا ملت رو به لبخند بیاره یکی از بهتریناس دمشم گرم در ۱۴۰۳/۱۲/۷ در 17:05، PadeShah گفته است: والا چیزایه طنز نمیزارن. نقل قول پس هر کس مردم را شناخت...گوشه گیری را انتخاب کرد.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در پنجشنبه در 22:23 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:23 5 ساعت قبل، Slap گفته است: @WarranT سیرک ولی سیرک پردازی ما فروم نیستا 1 نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در جمعه در 05:39 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 05:39 (ویرایش شده) همه اینایی که میگید، فقط بلدن برن از اینستا، پست هاشو دانلود کنن، بعدش بیان اینجا کپی کننش نظر من: @LordMeysam ویرایش شده جمعه در 05:40 توسط Fail 1 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در جمعه در 08:57 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 08:57 15 ساعت قبل، Scorpro گفته است: هر کسی که در راه خدا ملت رو به لبخند بیاره یکی از بهتریناس دمشم گرم تو هم بودی 1 نقل قول Tommy Pars لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در جمعه در 09:01 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:01 3 ساعت قبل، Fail گفته است: همه اینایی که میگید، فقط بلدن برن از اینستا، پست هاشو دانلود کنن، بعدش بیان اینجا کپی کننش نظر من: @LordMeysam اگه از خط اول منم منظورتم خواستم قابل توجهت بگم اصن اینستا ندارم البته قبول دارم مثل قدیم دیگه زیاد از خودم جک نمیسازم ولی با اون غزلی که واسه سرور سراییدم حجت رو تموم کردم نقل قول پس هر کس مردم را شناخت...گوشه گیری را انتخاب کرد.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در جمعه در 10:26 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:26 @Fail مجله هارو رو کن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در جمعه در 19:07 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:07 @Hamester 20 ساعت قبل، WarranT گفته است: ولی سیرک پردازی ما فروم نیستا ما هایی که میدونیم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.