SENSO ارسال شده در دیروز در 05:35 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:35 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • توضیحات: من با دوستم سوار ماشین خودم شده بودیم داشتیم میرفتیم که ایشون من را به آسمون پرت کرد و اذیت های دیگری هم مانند این به من میکند. • مدارک (فیلم یا عکس ) : https://uploadkon.ir/uploads/bfc823_25Screen-Recording-20250222-185731-AGSA.mp4 ویرایش شده دیروز در 05:37 توسط SENSO اشتباه نوشتن یک کلمه 1 𝓜ə𝓷 𝓐𝓰𝓱𝓵𝓪𝓭𝓲𝓰𝓱𝓲𝓶 𝓖𝓮𝓳𝓮 𝓢𝓪𝓷 𝓑𝓪𝓼𝓱𝓴𝓪𝓼𝓲𝓷𝓪𝓷 𝓖𝓾𝓵𝓭𝓸𝓷 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در دیروز در 15:25 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:25 با سلام و درود؛ متاسفانه شما اقدام به باج گیری کردید و ما نمی توانیم شکایتِ شما را بررسی کنیم. شکایتِ شما رد شد. +موفق باشید. +بسته شد! ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده