mojtaba1823 ارسال شده در دیروز در 22:14 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 22:14 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و ارادت. من حدود 20 روز پیش تیکت در رابطه با نیک Mojtaba داده بودم . ادمین terible جواب داد و گلد مورد نظر بهم گفت و گفت در صورتی که گلد مورد نظر اماده بود با بنده یا مرتضی در ارتباط باش و گفت این قیمت گلد 30 روز اعتبار دارد. من دیشب گلد مورد نظر اماده کردم و Reedem کرده تو اکانتم بود و به ادمین Terible گفتم گلد اماده رو اکانت و اون گفت با مرتضی یا کامیاب در ارتباط باش چون من نمیتونم نیک change بدم. من دیشب به مرتضی تو فروم پیام دادم و 1 ساعت بعدش پیام منو دید ولی جواب نداد تو بازی هم منتظرش موندم بیام ولی نیومد. امشب ساعت 20 اومدم تو سرور دیدم نیک Mojtaba یه نفر دیگه خرید به اسم Rainy واسه اکانت مولتیش. بعدش رفتم پیش Terible گفتم چرا نیک دادی به یه نفر دیگه گفت اون زود تر گلد خریده بود . در حالی که میتونین تو ucp چک کنین این طرفی که اسم خرید امروز صبح گلد خرید بود ولی من دیشب گلدم اماده بود و Reedem کرده بود و این کار یا مرتضی یا کامیاب انجام دادن. جالب تر اینکه تو تیکت نوشته گلد مورد نظر اماده بود به سجاد یا مرتضی خبر بدین که من خبر دادم و گلد reedem کردم و نیک ندادن. • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در دیروز در 22:45 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 22:45 درود خدمت مسئول محترم و شاکی بازیکن @mojtaba1823 در نظر داشته باشید مسئول محترم فروشگاه به شما اعلام کردند که : نقل قول در صورتی که گلد ذکر شده روی اکانت شما آماده بود در بازی با بنده (ادمین سجاد و یا سرپرست محترم مرتضی) در ارتباط باشید. 34 دقیقه قبل، mojtaba1823 گفته است: جالب تر اینکه تو تیکت نوشته گلد مورد نظر اماده بود به سجاد یا مرتضی خبر بدین که من خبر دادم و گلد reedem کردم و نیک ندادن به شما اعلام نشده که هنگام آماده کردن گلد به ما خبر دهید اعلام شده داخل بازی ارتباط بگیرید که از انجام این کار هم امتناع کردید. تمامی موارد در تیکت موردنظر مکتوب می باشد و نیاز به توضیح اضافی ندارد. 3 نقل قول God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mojtaba1823 ارسال شده در دیروز در 23:15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 23:15 (ویرایش شده) من دیشب انلاین بودم گلد Reedem کردم و رفتم پیش terible گفت با مرتضی و کامیاب در ارتباط باش و من منتظرشون بودم و انلاین نشدن و نتونستم تو بازی ارتباط بگیرم و همون دیشب که تو مدارک معلوم ، تو فروم به مرتضی پیام دادم و پیام منو دید ولی جواب نداد و امشب اومدم تو بازی دیدم نیک دادن به یه نفر دیگه ویرایش شده دیروز در 23:16 توسط mojtaba1823 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در 20 ساعت قبل مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل درود نام کاربری مربوطه توسط خود بنده خریداری شده نه شخص دیگری. گلد بنده بیشتر از 1 ماه هست که برای این نام تهیه شده و صرفا به دلیل نبود وقت خریداری صورت نگرفته بود. شما 1 فوریه قیمت نام کاربری مربوطه را گرفتید و بعد از 20 روز اقدام به خرید آن کردید در حالی که قیمت گرفتن یک آیتم در فروشگاه به معنای رزرو کردن آن آیتم نیست و به اولین خریدار فروخته میشود. «ناعدالتی و ندادن اسم» دقیقا در کدام بخش صورت گرفته؟ نقل قول In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mojtaba1823 ارسال شده در 18 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل (ویرایش شده) دلیل نمیشه وقتی توسط شما از قبل خریداری شده بود حق دیگری ضایع شه. میتونستن مسئول فروشگاه بهم بگه که این نیک از قبل خریداری شده و من از خریدنش صرف نظر میکردم که الان گلد reedem شده تو دستم نمونه و چرا شما ۳۰ روز اعتبار میدین که تضمینی برای گرفتن نیک نیست؟ در ضمن من ۳ ، ۴ ماه پیش هم یه تیکت داده بودم واسه خرید نیک ولی اون موقع شرایط جور نبود. اگر به زودتر بودن باز منم بودم که تیکت داده بودم: ویرایش شده 18 ساعت قبل توسط mojtaba1823 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mojtaba1823 ارسال شده در 18 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل کامیاب جان شما میگید گلد بیش از ۱ ماه تو اکانت ، خود اقای Rainy دیروز صبح رفت گلد خرید و Reedem کرد. من ۲ شب پیش که رفتم پیش Terible که گفت با مرتضی و کامیاب در ارتباط باش و تو بازی منتظر بودم ، نیومدم و به هر طریقی شد خواستم ارتباط بگیرم و تو فروم بهشون پیام دادم و پیام منو دیدن ولی جواب ندادن از اقای @Ali و @Toofan خواهش میکنم که ورود کنید و این نا عدالتی برداشته شود. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل درود خدمت شما 20 روز پیش قیمت نام کاربری مربوطه به شما داده شده اما در ارتباطی که با بنده داشتید تنها برای کاهش قیمت و تخفیف در قیمت بوده نه در تغییر نام کاربری شما در محیط مجموعه. خیلی از تیکت هایی که داریم درخواست اسم های کاربری مشابه وجود داره و رزرو و اولویت با تیکت های قدیمی نمیباشد و تنها به اولین خریدار داده خواهد شد. اعتبار داده شده تنها برای 30 روز میباشد و تضمین به فرد خاصی که تیکت میدهد نمیباشد. نقل قول اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mojtaba1823 ارسال شده در 8 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل (ویرایش شده) من اون شب نیومده بودم پیشت گفتم گلدم اماده گفتی با مرتضی و کامیاب در ارتباط باش؟ مگه نمیگید اولویت با کسی هست که زود تر بیاد ، من دارم میگم این اقای Rainy صبح دیروز تازه گلد خرید و Reedem کرد ، من شب قبلش گلدم reedem شده اماده بود و منتظر مرتضی و کامیاب بودم نیومدن هر طوری شده میخواستم ارتباط بگیرم ، رفتم تو فروم به Morteza پیام دادم ، پیام منو دید ولی جواب نداد و رفت به اقای Rainy که رفیق کامیاب باشه خبر داد و با پارتی بازی نیک گرفت که قطعا دیر تر از من تیکت داد و دیر تر از من برای خرید اقدام کرد. ویرایش شده 8 ساعت قبل توسط mojtaba1823 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.