Weard ارسال شده در February 17 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: https://uploadkon.ir/uploads/402117_25۲۰۲۵۰۱۱۴-۱۷۱۴۴۳.mp4 - توضیحات کامل مشکل: بنده هر چه روی play میزنم وارد بازی نمیشه ، لطفا یکی کمک کنه! نقل قول لینک به دیدگاه
iMaShruB ارسال شده در February 17 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17 خدا انشالله که کمکت کنه نقل قول لینک به دیدگاه
Weard ارسال شده در February 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 17 6 دقیقه قبل، iMaShruB گفته است: خدا انشالله که کمکت کنه ممنون از کمکت نقل قول لینک به دیدگاه
Escobar ارسال شده در February 17 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17 بازی رو حذف و نصب کنید. نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <TK> لینک به دیدگاه
Weard ارسال شده در February 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 17 1 ساعت قبل، Escobar گفته است: بازی رو حذف و نصب کنید. این کار و ۲ یا ۳ بار انجام دادم ولی نشد. نقل قول لینک به دیدگاه
ReVaNG ارسال شده در February 18 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18 آیدی alpemix بده اوکی کنم واست 1 نقل قول لینک به دیدگاه
FaNaR ارسال شده در دوشنبه در 19:10 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:10 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ در 15:26، Weard گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: https://uploadkon.ir/uploads/402117_25۲۰۲۵۰۱۱۴-۱۷۱۴۴۳.mp4 - توضیحات کامل مشکل: بنده هر چه روی play میزنم وارد بازی نمیشه ، لطفا یکی کمک کنه! سلام منم همین مشکل رو دارم لطفا کمک کنید... نقل قول لینک به دیدگاه
CyberDyne ارسال شده در دوشنبه در 20:29 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:29 در ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ در 10:07، ReVaNG گفته است: آیدی alpemix بده اوکی کنم واست عزیزم یه توضیحی بده متوجه بشیم مشکل از چیه اینطور موقع ها من با ویندوز seven که بودم باید تسک منیجر باز میکردم، ۲ تا gta_sa.exe باز شده بود یکی شو میبستم و دوباره توی لانچر پلی میزدم میرفت داخل ولی چرا؟ چرا اینطوری میشد. اینو میتونی بگی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.