mahdi1447 ارسال شده در دوشنبه در 06:17 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 06:17 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و درود مدارک 1_ همانطور که مشاهده میشود جناب Carson در حال بمب انداختن به سمت بنده و پی دی بغل دست میباشد . ایشان بعد انداختن بمب کمی دور شده و توهین و تمسخر جمعی از ما ۳ نفر شده که جمله (اینا به درد نخور هستن بابا اینا به درد نخورن) استفاده کردن . بنده در ساعت 3:52 ریپورت داده و ادمین عزیز roya اکسپت کردن و دلیل ریپورت بنده این بود که ایشان در حال تایم کشی هستن و ایونت رو طول میدن که حالا بنا به دلایلی به جایی نرسید . در دقایق اخر 3:54/3:55 ایشان از جمله (..... ایونت ما شدن مشکل ایجاد نشده) استفاده کردن . در اخر ریکورد هم مشخصه که ایشان وسط راه ما وایساده بودنت حالا خدارو شکر برخورد ایجاد نشد ولی این کار از طرف ایشان اشتباه است . مدارک 2_ در ساعت 4:07 مشاهده میکنید که از گان (Flamethrowe) استفاده کرده و راه را اتیش زده همان طور که ادمین های pc پلیر ها در جریانن که این گان وقتی اتیش میزنیم اتیش بعد از دقیقه ها در محوطه پخش شده و خود بنده هم کم کم احتمال اتیش گرفتن هس که بنده ریپورت دادم و ادمین عزیز Mamad بنده را ریسپاون و بک دادن . در 4:09 دقیقه باز هم از همین گان استفاده کرده و جلو و پشت بنده را اتیش زده و بنده هر چقدر بخوام توضیح بدم قبول نکرده و تحدید به کیل کردن میکردن و اگر دقت کامل به ایونت داشته باشین از ساعت 4:09 مسابقه بین این دو نفر استارت شد و نمیدانم به چه دلایلی اینا دوباره باید مسابقه میدادن و از ساعت 4:12 شروع کردن الکی الکی پاک کردن اتیش های زمین . و در اخر همان اتفاقی که میدانستم اتفاق افتاد (وقت کشی برای نبودن وینر ) که اول اول ریکورد من ادمین رویا رو اورده و گفتم که میخوان وقت کشی کنن طلب مجازات و خسارت وقتی که نه تنها از بنده بلکه از همه گرفتن را هستم خسته نباشید بدرود . • مدارک (فیلم یا عکس) : مدارک اول https://uploadkon.ir/uploads/911116_25VID-20250216-081727-202.mp4 مدارک دوم https://uploadkon.ir/uploads/5fe516_25VID-20250216-083438-209.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi1447 ارسال شده در دوشنبه در 14:41 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:41 8 ساعت قبل، mahdi1447 گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و درود مدارک 1_ همانطور که مشاهده میشود جناب Carson در حال بمب انداختن به سمت بنده و پی دی بغل دست میباشد . ایشان بعد انداختن بمب کمی دور شده و توهین و تمسخر جمعی از ما ۳ نفر شده که جمله (اینا به درد نخور هستن بابا اینا به درد نخورن) استفاده کردن . بنده در ساعت 3:52 ریپورت داده و ادمین عزیز roya اکسپت کردن و دلیل ریپورت بنده این بود که ایشان در حال تایم کشی هستن و ایونت رو طول میدن که حالا بنا به دلایلی به جایی نرسید . در دقایق اخر 3:54/3:55 ایشان از جمله (..... ایونت ما شدن مشکل ایجاد نشده) استفاده کردن . در اخر ریکورد هم مشخصه که ایشان وسط راه ما وایساده بودنت حالا خدارو شکر برخورد ایجاد نشد ولی این کار از طرف ایشان اشتباه است . مدارک 2_ در ساعت 4:07 مشاهده میکنید که از گان (Flamethrowe) استفاده کرده و راه را اتیش زده همان طور که ادمین های pc پلیر ها در جریانن که این گان وقتی اتیش میزنیم اتیش بعد از دقیقه ها در محوطه پخش شده و خود بنده هم کم کم احتمال اتیش گرفتن هس که بنده ریپورت دادم و ادمین عزیز Mamad بنده را ریسپاون و بک دادن . در 4:09 دقیقه باز هم از همین گان استفاده کرده و جلو و پشت بنده را اتیش زده و بنده هر چقدر بخوام توضیح بدم قبول نکرده و تحدید به کیل کردن میکردن و اگر دقت کامل به ایونت داشته باشین از ساعت 4:09 مسابقه بین این دو نفر استارت شد و نمیدانم به چه دلایلی اینا دوباره باید مسابقه میدادن و از ساعت 4:12 شروع کردن الکی الکی پاک کردن اتیش های زمین . و در اخر همان اتفاقی که میدانستم اتفاق افتاد (وقت کشی برای نبودن وینر ) که اول اول ریکورد من ادمین رویا رو اورده و گفتم که میخوان وقت کشی کنن طلب مجازات و خسارت وقتی که نه تنها از بنده بلکه از همه گرفتن را هستم خسته نباشید بدرود . • مدارک (فیلم یا عکس) : مدارک اول https://uploadkon.ir/uploads/911116_25VID-20250216-081727-202.mp4 مدارک دوم https://uploadkon.ir/uploads/5fe516_25VID-20250216-083438-209.mp4 درسته گرافیک ویدیو پایینه ولی چون حجمش خیلی بالا بود مجبور به این کار شدم. در اصل نیاز به چت و... نیس همین کار هایی که در حال انجام است کافی برای مجازاتشون هست باز اگر نیاز شد با کیفیت اپلود میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در دوشنبه در 17:13 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:13 حجم مدارک ارسالی خیلی بالا میباشد؛ تا 24 ساعت آینده فرصت دارید مدارکی جهت اثبات اینکه در Event حضور داشتید و بازیکن خاطی Event organizer بودهاند ارسال کنید. The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi1447 ارسال شده در دوشنبه در 23:59 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 23:59 6 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: حجم مدارک ارسالی خیلی بالا میباشد؛ تا 24 ساعت آینده فرصت دارید مدارکی جهت اثبات اینکه در Event حضور داشتید و بازیکن خاطی Event organizer بودهاند ارسال کنید. https://uploadkon.ir/uploads/4bbc17_25VID-20250218-032306-829.mp4 پایین تر از این حجم میتونم فقط اسکیرین شات براتون ارسال کنم اگر خواستین دوباره بگین در خدمتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در سهشنبه در 08:54 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 08:54 بازیکن خاطی 24 ساعت فرصت برای ارسال فیلم Event را دارند. The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در چهارشنبه در 21:29 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:29 درود @mahdi1447 عزیز، شکایت شما تأیید شد: 7 روز محرومیت حساب کاربری. The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده