AiimBoT ارسال شده در یکشنبه در 13:37 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:37 (ویرایش شده) سلام عرض میکنم خدمتِ همه ی بازیکنانِ عزیزِ ارساکیاگیم خواستم اطلاع بدم به همکارانِ عزیز و پلیرای عزیزِ ارساکیاگیم که مجازاتِ کلاهبرداری خیلی کمه و راجبش باید تصمیمی گرفته بشه و باید مجازاتِ خیلی شدید و سنگین داشته باشهِ مثال طرف میگه فلان چیزو کلاهبرداری میکنم تَهش 14 روز بن میخوره و ان بن میکنه میاد پیشنهاده من رویِ اینه که مجازاتِ کلاهبرداری به شدت سنگین بشه.! بخاطره اینکه روز به روز کلاهبرداری میشه باید تصمیمِ جدی گرفته بشه رویِ این موضوع اگر مجازاتِ کلاهبرداری زیاد بشه همه ی بازیکنا به آرامش میرسن و ترس از این ندارن که کلاهبرداری بشه آیا اموالش میاد یا نمیاد؟ از دوستانِ عزیزی که با پیشنهادهِ من موافقن نظره خودشونو اعلام کنن @Slap @AliExpert @Olden @Toofan @Kamyab @SFC @EnDWaY @Ali @Mehrdad @Saleh @HemosO @Semtex و بَقیه دوستانه عزیز ویرایش شده یکشنبه در 13:40 توسط AiimBoT 1 1 نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در یکشنبه در 13:45 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:45 اولین کاری باید کرد کسی که کلاهبرداری میکنه در ورود به فکشن بره آخر لیست . و کسی که با لول بالا کلاهبرداری میکنه حتی برای اولین باره تعلیق بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Melia ارسال شده در یکشنبه در 13:49 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:49 3 دقیقه قبل، amirdii گفته است: اولین کاری باید کرد کسی که کلاهبرداری میکنه در ورود به فکشن بره آخر لیست . و کسی که با لول بالا کلاهبرداری میکنه حتی برای اولین باره تعلیق بشه + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در یکشنبه در 14:57 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:57 کاملا با پیشنهاد شما موافقم نظر بنده (کلاهبرداری بار اول 30روز بن +ضبط اموال دزدیده شده و بار دوم بن دائم و در صورت تکرار تعلیق حساب کاربری) امیدوارم پیشنهاد عملی شه و در سرور آرامش برقرار باشه. سپاس از پیشنهاد شما دوست عزیز نقل قول ━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در یکشنبه در 15:51 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:51 نظر بنده در مورد این پیشنهاد (+) میباشد. نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salakhi ارسال شده در یکشنبه در 15:53 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:53 چنانچه توی زندگی واقعی هم کلاهبرداری وجود داره نظر من (-) نقل قول :My account :MyBro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnakeEyes ارسال شده در یکشنبه در 16:17 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:17 نظر من در باره این موضوع مثبت است. مجازات از نظر بنده ظبط اموال دزدیده شده برای بار اول 14 روز بن برای بار دوم 21 روز بن برای بار سوم 30 روز بن برای تکرار این مورد درخواست از فروشگاه برای رفع مسدودیت اقدام کند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BLUM ارسال شده در یکشنبه در 16:18 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:18 موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AiimBoT ارسال شده در یکشنبه در 16:51 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:51 نَظره خودم واسهِ مجازاتِ کلاهبرداری برای بار اول 30 روز محرومیت باشه بارِ دوم تعلیق باشه چون روز به روز کلاهبرداری ها خیلی زیاد میشن @Kamyab @Toofan 2 نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMojtaba ارسال شده در یکشنبه در 17:03 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:03 3 ساعت قبل، AiimBoT گفته است: سلام عرض میکنم خدمتِ همه ی بازیکنانِ عزیزِ ارساکیاگیم خواستم اطلاع بدم به همکارانِ عزیز و پلیرای عزیزِ ارساکیاگیم که مجازاتِ کلاهبرداری خیلی کمه و راجبش باید تصمیمی گرفته بشه و باید مجازاتِ خیلی شدید و سنگین داشته باشهِ مثال طرف میگه فلان چیزو کلاهبرداری میکنم تَهش 14 روز بن میخوره و ان بن میکنه میاد پیشنهاده من رویِ اینه که مجازاتِ کلاهبرداری به شدت سنگین بشه.! بخاطره اینکه روز به روز کلاهبرداری میشه باید تصمیمِ جدی گرفته بشه رویِ این موضوع اگر مجازاتِ کلاهبرداری زیاد بشه همه ی بازیکنا به آرامش میرسن و ترس از این ندارن که کلاهبرداری بشه آیا اموالش میاد یا نمیاد؟ از دوستانِ عزیزی که با پیشنهادهِ من موافقن نظره خودشونو اعلام کنن @Slap @AliExpert @Olden @Toofan @Kamyab @SFC @EnDWaY @Ali @Mehrdad @Saleh @HemosO @Semtex و بَقیه دوستانه عزیز موافقم (+) نقل قول Life For Game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در یکشنبه در 17:06 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:06 (-) نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در یکشنبه در 19:09 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:09 درود بنده موافقم + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در دوشنبه در 00:25 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 00:25 با سلام خدمت شما پیشنهاد شما تکراریست ولی با این حال موافق ام موفق باشید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در دوشنبه در 00:30 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 00:30 سلام پیشنهادت جالبه و نظر بنده (+) می باشد. پ.ن: از رنگ بهتر استفاده کن چشمام درد گرفت داداش 1 نقل قول Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMohammadAmin ارسال شده در دوشنبه در 13:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 13:11 پیشنهاد خوبیه (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در دوشنبه در 14:39 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:39 درود Amir__gang0022؛ با پیشنهاد شما موافقم، هرچند یک کلاهبردار، کلاهبرداره و باز هم احتمال کلاهبرداری با اعمال این قانون وجود داره، اما کم! نقل قول ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TaCo ارسال شده در دوشنبه در 14:49 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:49 اقا کار کاسبی مارو خراب نکن مسلمون (+) 1 نقل قول My account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در دیروز در 09:02 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:02 + نقل قول Alone :)))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DutchVanDerLinde ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل و اینکه لاگش هم نشه پاک شه با گلد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Port ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل پیشنهاد خوبیه نظرم من مثبت هستش (+) نقل قول با تمـام مـداد رنگـی هـای دنـیا بـه هـر زبـانی که بـدانی یـا نـدانی ! خـالی از هـر تشبیه و استعـاره و ایهـام … تنهـا یکــ جملـه برایـت خـواهـم نوشت : دوستت دارم بهترین دوست دنیا :Berarom لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.