FearMaster ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود من در ایونت ایشون join دادم و رفتم سوار یه وسیله monster شدم و یه نفر به نام Abbas_bavaghar اومد و منو کار جک کرد و منم اونو کارجک کردم و فرد Abbas_bavaghar رفت و به فرد _Family_ گفته که آقای FearMaster منو کار جک کرده و فرد _Family_ بدون مدرک منو کیل کرد. • مدارک (فیلم یا عکس): بقیه مدرک مانند: اینکه من فرد Abbas_bavaghar رو کارجک کردم اینکه منو به چه دلیل کیل کرده اید اینکه منو کیل کرده اید 50 دقیقه قبل، FearMaster گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود من در ایونت ایشون join دادم و رفتم سوار یه وسیله monster شدم و یه نفر به نام Abbas_bavaghar اومد و منو کار جک کرد و منم اونو کارجک کردم و فرد Abbas_bavaghar رفت و به فرد _Family_ گفته که آقای FearMaster منو کار جک کرده و فرد _Family_ بدون مدرک منو کیل کرد. • مدارک (فیلم یا عکس): بقیه مدرک مانند: اینکه من فرد Abbas_bavaghar رو کارجک کردم اینکه منو به چه دلیل کیل کرده اید اینکه منو کیل کرده اید مدارکی رو که گفته ام درخاست میکنم از Organizer event 50 دقیقه قبل، FearMaster گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود من در ایونت ایشون join دادم و رفتم سوار یه وسیله monster شدم و یه نفر به نام Abbas_bavaghar اومد و منو کار جک کرد و منم اونو کارجک کردم و فرد Abbas_bavaghar رفت و به فرد _Family_ گفته که آقای FearMaster منو کار جک کرده و فرد _Family_ بدون مدرک منو کیل کرد. • مدارک (فیلم یا عکس): بقیه مدرک مانند: اینکه من فرد Abbas_bavaghar رو کارجک کردم اینکه منو به چه دلیل کیل کرده اید اینکه منو کیل کرده اید ویرایش شده February 14 توسط FearMaster لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaMy ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 با سلام و درود به شاکی محترم، شما باید مدرکی ارائه دهید که ثابت کند شما در ایونت حضور داشتید! از شکایت بی مورد خودداری کنید. :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢 ! BLL on top لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در یکشنبه در 16:39 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:39 درود @FearMaster عزیز، شکایت شما رد شد: مدارک شما کافی نیست (اثبات نمیکند که شما در Event حضور داشتید). The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده