Gholamreza ارسال شده در November 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2018 - توضیح کامل باگ : من در نزدیکی cnn داشتم با موتور میرفتم ، داشتم با دوستانی که اونجا بودن حرف میزدم که این ماشینه ماله کیه ! من به یکی از اون ها که اسم کاربریش .arman بود اروم زدم که ناگهان پرت شدم تو دیوار من به داخل دیوار رفتم که ادمین reject اونجا اومدن و دیدن که من کجا بودم ، و موتور من هم ترکید و ان موتور تعداد دفعات ک ترکیده بوده برابر 0 بوده ولی بعد از ترکیدن تعداد بار ترکیدنش 1 شده ، لطفا بررسی کنید و اگر می شود TD موتور من را هم پاک کنید و من از قبل و بعدش اسکرین دارم ! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم) - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoYce ارسال شده در February 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2019 دوستان این پست اگه امکان داره رسیدگی شود Salamtye Harchi Parandas لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 17, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 17, 2019 الان باگ چیست؟ پرت شدن زمانی که زدید به این بازیکن؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده