tonam ارسال شده در یکشنبه در 15:55 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:55 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: الله • توضیحات: DM و ایجاد مزاحمت و ضربه زدن مکرر با ماشین به ماشین من و منفجر کردن آن و توهین • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/34d509_25XRecorder-09022025-191310.mp4 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
tonam ارسال شده در یکشنبه در 15:59 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:59 توهین در ویدیو ثبت نشده ولی چندین روز قبل به من توهین کرد و نیک نیم بازی من رو مسخره کرد گفتم میزارم فروم گفت بزار و وقتی من اومدم جای cnn شروع کرد به ضربه زدن به ماشین من و ایجاد کردن مزاحمت تا ماشین منو منفجر کرد و قبل از ان که در ویدیو معلوم نیست چون ضبط نشده چند بار به من توهین شدت پایین کرد (گفت نوب و تهدید کرد که اگر هلپر نبود کار های بیشتری میکرد) از ادمین مربوطه خواهش میشود پیگیری کنید با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ting ارسال شده در یکشنبه در 23:19 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 23:19 (ویرایش شده) درود خدمت امیر جان شما اگه مدرکی در مورد توهین از بنده دارید نه من نه هیچ کس دیگری جلوتونو نگرفته و در ضمن اگه جونم توهین حساب میشه بله من اینو گفتم tonam اون که میگید huntly آقای January1 رو با سلطان من اشتباه گرفتید و اینکه اون فهش هایی که وقتی من cnn رو ترک کردم چی کارش کردی؟ کاتش میزنی؟ کلشو بزار دوست عزیز ما انقد جا هم کلنی هامون اوکی هستیم که اگه کسی پشت ما حرف زد به ما بگن. لطفا حرف هم تو دهن من نزارید من حتی به دشمنم نمیگم نوب و من هلپری یکی از خواسته هام بود حالا که به این رسیدم دلیلی نداره به خاطر یک پلیر من تیم استف رو ترک کنم و به کسی بگم اگه هلپر نبودم فلان فلان فلان یا اگه استف نبودم فلان (امیر جان فردا توضیحات تکمیلی داده می شود ( @ViPeX)) ویرایش شده یکشنبه در 23:21 توسط Ting اشتباه تایپی 1 𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒! My Staff Account My Staff friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiGeN ارسال شده در دوشنبه در 01:44 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 01:44 درود خدمتِ شاکی محترم @tonam شکایتِ شما رد شد. به قانونِ زیر توجه کنید. نقل قول برای اثبات مدارک و عدم جعلی بودن آنها، ما فقط فیلمهایی را میپذیریم که حداقل دارای 20FPS باشند. (شکایت به صورت خودکار رد می شود) +موفق باشید. +بسته شد. 1 1 Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده