TourisTer ارسال شده در February 5 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بنده اکانت فروم ام آفلاین باید باشه ولی همیشه آنلاین هست و بخاطر همین ام یه تست متوسط ام رجکت شد این چه باگه سمی هست همیشه آنلاینه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Click - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): بنده با اکانت مولتی فروم ام میرم لیست کسایی که اکانت های فرومشون آنلاین هست رو میبینم همیشه اکانت فروم منم انلاین هست نقل قول ✰ᵍᵒᵈᵖᵒᵒʳⁱ✰ ☠✞ŦØᵾɌƗSŦ✞☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در February 5 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5 (ویرایش شده) درود اگر با همون کلاینت چک میکنید احتمال داره بخواطر همین آنلاین نشون بده؛ با یه کلاینت دیگه چک کنید؛ آیا باز هم این مشکل وجود دارد؟ ویرایش شده February 5 توسط LOPY نقل قول :Me in the game :My Dapuush in the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در شنبه در 13:15 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:15 درود، مدتی طول میکشه که نشون بده و نباید با اون اکانت برید فروم، فکر نکنم باگ باشه. نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓸𝓷𝓮 𝓯𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در یکشنبه در 06:41 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 06:41 با سلام این مورد باگ نمیباشد و باشید اندکی صبر کنید تا در تنظیمان بزنه برای مثال ۳ دقیقه پیش آنلاین بود شاد باشید. نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ در 20:13، TourisTer گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بنده اکانت فروم ام آفلاین باید باشه ولی همیشه آنلاین هست و بخاطر همین ام یه تست متوسط ام رجکت شد این چه باگه سمی هست همیشه آنلاینه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Click - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): بنده با اکانت مولتی فروم ام میرم لیست کسایی که اکانت های فرومشون آنلاین هست رو میبینم همیشه اکانت فروم منم انلاین هست درود باگ نیست موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل درود، شما اگه با همون کلاینت چک کنید که آنلاین هستید یا نیستید این اتفاق میوفته باید یا چند دقیقه صبر کنی یا با یه کلاینت دیگه چک کنی موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnatomY ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل 4 ساعت قبل، EzraeeI گفته است: درود باگ نیست موفق باشید. بخاطر این باگ از تست های اقلیت ریجکت شده چطور باگ نیست در اصل من هم این مشکل رو دارم. لطفا وقتی اطلاعات خاصی ندارید نظر ندید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل (ویرایش شده) 12 دقیقه قبل، AnatomY گفته است: بخاطر این باگ از تست های اقلیت ریجکت شده چطور باگ نیست در اصل من هم این مشکل رو دارم. لطفا وقتی اطلاعات خاصی ندارید نظر ندید. عزیز دلم اینجا جای نظر گفتم و بحث کردن نیست بنده طبق پیشنهادم و نگاهی که کردم باگ نیست دیگه اقای @AdmBoT به شما جواب تایید یا رد رو میدن موفق باشید. ویرایش شده 11 ساعت قبل توسط EzraeeI نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.