Self ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل در دل من، یاد تو همیشه زنده است. پنج سال از رفتنت میگذرد، اما عشق و خاطراتت هر روز با من هستند. تو نه تنها در زندگیام، بلکه در قلبم جاودانهای. هر لحظهای که با هم داشتیم، برایم گنجینهای ارزشمند است. یاد تو به من قوت میدهد و به من یادآوری میکند که عشق واقعی هرگز نمیمیرد. تو همیشه در کنارم خواهی بود، حتی اگر فیزیکی در کنارم نباشی. . . . . . . . . . . ممنون از تمامی اعضا و دوستان همیشگی... @Toofan @Kamyab @AdmBoT @AimBot @Robert @PANDORA @Tahaa @LOPY @Buff @Exit @XiN @Fazaei @Fadaei @LiN @Azhir @New @Kiya @LordMeysam @Fail @Syd @Shifo @Arvan @AliExpert + @LaMbdAAA + @Fayez + @Makarani @Opener @FBI @Roya @Merkel @SuperMaN @ELYAS @Arda @Ceti @EZRAEEL @EzraeeI 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل 2 دقیقه قبل، Self گفته است: در دل من، یاد تو همیشه زنده است. پنج سال از رفتنت میگذرد، اما عشق و خاطراتت هر روز با من هستند. تو نه تنها در زندگیام، بلکه در قلبم جاودانهای. هر لحظهای که با هم داشتیم، برایم گنجینهای ارزشمند است. یاد تو به من قوت میدهد و به من یادآوری میکند که عشق واقعی هرگز نمیمیرد. تو همیشه در کنارم خواهی بود، حتی اگر فیزیکی در کنارم نباشی. . . . . . . . . . . ممنون از تمامی اعضا و دوستان همیشگی... @Toofan @Kamyab @AdmBoT @AimBot @Robert @PANDORA @Tahaa @LOPY @Buff @Exit @XiN @Fazaei @Fadaei @LiN @Azhir @New @Kiya @LordMeysam @Fail @Syd @Shifo @Arvan @AliExpert + @LaMbdAAA + @Fayez + @Makarani @Opener @FBI @Roya @Merkel @SuperMaN @ELYAS @Arda @Ceti @EZRAEEL @EzraeeI نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Makarani ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل نقل قول print("Hello, World!") My bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nullef ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، Self گفته است: در دل من، یاد تو همیشه زنده است. پنج سال از رفتنت میگذرد، اما عشق و خاطراتت هر روز با من هستند. تو نه تنها در زندگیام، بلکه در قلبم جاودانهای. هر لحظهای که با هم داشتیم، برایم گنجینهای ارزشمند است. یاد تو به من قوت میدهد و به من یادآوری میکند که عشق واقعی هرگز نمیمیرد. تو همیشه در کنارم خواهی بود، حتی اگر فیزیکی در کنارم نباشی. . . . . . . . . . . ممنون از تمامی اعضا و دوستان همیشگی... @Toofan @Kamyab @AdmBoT @AimBot @Robert @PANDORA @Tahaa @LOPY @Buff @Exit @XiN @Fazaei @Fadaei @LiN @Azhir @New @Kiya @LordMeysam @Fail @Syd @Shifo @Arvan @AliExpert + @LaMbdAAA + @Fayez + @Makarani @Opener @FBI @Roya @Merkel @SuperMaN @ELYAS @Arda @Ceti @EZRAEEL @EzraeeI نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SICRON ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ECLOZAPINE ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل کل فروم شده پستای غمگین فوت و تسلیت هعی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل روحش شاد نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iArsalan ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل روحش شاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل روحش در آرامش نقل قول :Me in the game :My Dapuush in the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eterrnalw ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل ایران تسلیت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل غم نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.