Self ارسال شده در دوشنبه در 15:59 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 15:59 در دل من، یاد تو همیشه زنده است. پنج سال از رفتنت میگذرد، اما عشق و خاطراتت هر روز با من هستند. تو نه تنها در زندگیام، بلکه در قلبم جاودانهای. هر لحظهای که با هم داشتیم، برایم گنجینهای ارزشمند است. یاد تو به من قوت میدهد و به من یادآوری میکند که عشق واقعی هرگز نمیمیرد. تو همیشه در کنارم خواهی بود، حتی اگر فیزیکی در کنارم نباشی. . . . . . . . . . . ممنون از تمامی اعضا و دوستان همیشگی... @Toofan @Kamyab @AdmBoT @AimBot @Robert @PANDORA @Tahaa @LOPY @Buff @Exit @XiN @Fazaei @Fadaei @LiN @Azhir @New @Kiya @LordMeysam @Fail @Syd @Shifo @Arvan @AliExpert + @LaMbdAAA + @Fayez + @Makarani @Opener @FBI @Roya @Merkel @SuperMaN @ELYAS @Arda @Ceti @EZRAEEL @EzraeeI 1 9 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در دوشنبه در 16:02 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:02 2 دقیقه قبل، Self گفته است: در دل من، یاد تو همیشه زنده است. پنج سال از رفتنت میگذرد، اما عشق و خاطراتت هر روز با من هستند. تو نه تنها در زندگیام، بلکه در قلبم جاودانهای. هر لحظهای که با هم داشتیم، برایم گنجینهای ارزشمند است. یاد تو به من قوت میدهد و به من یادآوری میکند که عشق واقعی هرگز نمیمیرد. تو همیشه در کنارم خواهی بود، حتی اگر فیزیکی در کنارم نباشی. . . . . . . . . . . ممنون از تمامی اعضا و دوستان همیشگی... @Toofan @Kamyab @AdmBoT @AimBot @Robert @PANDORA @Tahaa @LOPY @Buff @Exit @XiN @Fazaei @Fadaei @LiN @Azhir @New @Kiya @LordMeysam @Fail @Syd @Shifo @Arvan @AliExpert + @LaMbdAAA + @Fayez + @Makarani @Opener @FBI @Roya @Merkel @SuperMaN @ELYAS @Arda @Ceti @EZRAEEL @EzraeeI نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Makarani ارسال شده در دوشنبه در 16:41 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:41 نقل قول print("Hello, World!") My bro: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در دوشنبه در 17:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:08 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nullef ارسال شده در دوشنبه در 17:12 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:12 نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در دوشنبه در 17:25 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:25 ۱ ساعت قبل، Self گفته است: در دل من، یاد تو همیشه زنده است. پنج سال از رفتنت میگذرد، اما عشق و خاطراتت هر روز با من هستند. تو نه تنها در زندگیام، بلکه در قلبم جاودانهای. هر لحظهای که با هم داشتیم، برایم گنجینهای ارزشمند است. یاد تو به من قوت میدهد و به من یادآوری میکند که عشق واقعی هرگز نمیمیرد. تو همیشه در کنارم خواهی بود، حتی اگر فیزیکی در کنارم نباشی. . . . . . . . . . . ممنون از تمامی اعضا و دوستان همیشگی... @Toofan @Kamyab @AdmBoT @AimBot @Robert @PANDORA @Tahaa @LOPY @Buff @Exit @XiN @Fazaei @Fadaei @LiN @Azhir @New @Kiya @LordMeysam @Fail @Syd @Shifo @Arvan @AliExpert + @LaMbdAAA + @Fayez + @Makarani @Opener @FBI @Roya @Merkel @SuperMaN @ELYAS @Arda @Ceti @EZRAEEL @EzraeeI نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در دوشنبه در 17:28 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:28 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SICRON ارسال شده در دوشنبه در 17:29 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:29 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ECLOZAPINE ارسال شده در دوشنبه در 17:42 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:42 کل فروم شده پستای غمگین فوت و تسلیت هعی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در دوشنبه در 17:48 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:48 روحش شاد نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpoiLer ارسال شده در دوشنبه در 18:02 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:02 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iArsalan ارسال شده در دوشنبه در 18:31 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:31 روحش شاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در دوشنبه در 19:17 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:17 روحش در آرامش نقل قول :Me in the game :My Dapuush in the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eterrnalw ارسال شده در دوشنبه در 19:53 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:53 ایران تسلیت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در دوشنبه در 20:23 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:23 نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در دوشنبه در 20:33 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:33 غم نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Opener ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل نقل قول 𝕀 𝕒𝕞 𝕟𝕠𝕥 𝕒 𝕡𝕝𝕒𝕪𝕖𝕣…𝕀’𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕘𝕒𝕞𝕖 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gurdian ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل 13 ساعت قبل، Self گفته است: در دل من، یاد تو همیشه زنده است. پنج سال از رفتنت میگذرد، اما عشق و خاطراتت هر روز با من هستند. تو نه تنها در زندگیام، بلکه در قلبم جاودانهای. هر لحظهای که با هم داشتیم، برایم گنجینهای ارزشمند است. یاد تو به من قوت میدهد و به من یادآوری میکند که عشق واقعی هرگز نمیمیرد. تو همیشه در کنارم خواهی بود، حتی اگر فیزیکی در کنارم نباشی. . . . . . . . . . . ممنون از تمامی اعضا و دوستان همیشگی... @Toofan @Kamyab @AdmBoT @AimBot @Robert @PANDORA @Tahaa @LOPY @Buff @Exit @XiN @Fazaei @Fadaei @LiN @Azhir @New @Kiya @LordMeysam @Fail @Syd @Shifo @Arvan @AliExpert + @LaMbdAAA + @Fayez + @Makarani @Opener @FBI @Roya @Merkel @SuperMaN @ELYAS @Arda @Ceti @EZRAEEL @EzraeeI نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل روحش شاد نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kahzad ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل روحش شاد و یادش گرامی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMuhammad ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل ️ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.