SuperWoman ارسال شده در یکشنبه در 14:53 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:53 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:الله • توضیحات:فحاشی با اکانت مولتی • مدارک (فیلم یا عکس):https://uploadkon.ir/uploads/c22402_25Voice-2025-2-2-17-52-0.rar ویرایش شده یکشنبه در 14:54 توسط MahroM اشتباه تایپ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza15 ارسال شده در دوشنبه در 03:39 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 03:39 عزیزم قانون رو عمال شد و من با اکانت اصلیم میوت شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperWoman ارسال شده در دوشنبه در 03:48 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 03:48 سلام عرض ادب ایشان از صداش معلوم هست که خودش هست باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza15 ارسال شده در دوشنبه در 20:51 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:51 بله ولی این دلیل نمیشه که یک بار میوت شدم باز میوت شدم و من در همون لحظه مبوت شدم توسط ادمین بازی و لطفا از شکایت بی دلیل خود داری کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperWoman ارسال شده در چهارشنبه در 11:56 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 11:56 سلام عرض ادب ادمین عزیز بررسی یا چک میکنه شما مگه ادمین که دارین میگین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در پنجشنبه در 16:31 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:31 درود @SuperWoman عزیز، شکایت شما رد شد: حساب کاربری Mrs.Samira در همان لحظه مجازات شدند. حساب کاربری Akoma نیز مولتی این بازیکن محسوب میشود و اکانت اصلی نیست. The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده