AiHossein ارسال شده در دیروز در 15:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:56 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: الله • توضیحات: با سلام و احترام ساعت 6:00 از گیم رفتم بیرون و ساعت 7:10 می خواستم بیام توی گیم که دیدم تعلیق شدم و نمی دونم برای چیی بعد آمد یوسپی دیدم 200k پولم کشیدن بالا و Bf-400 کشیدن بالا من نه از اون ساعت که /qدادم رفتم نه چیزی بعد آمدم دیدم اکانتم بند برای همیشه شده و رمز اکانت منو کسی نه داشت تا حالا هم به کسی نه دادم لطفاً رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در 13 ساعت قبل سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل درود: در حال بررسی.... ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در 8 ساعت قبل سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل با سلام و درود؛ توضیحات به مدیریت و سرپرستِ مجموعه داده شد. شما باید قانونِ ذیل را رعایت می کردید: در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است: به اشتراک گذاری حساب کاربری: به اشتراک گذاشتن حساب کاربری خود مجاز می باشد ولی در نظر داشته باشید که در مواقع رعایت نکردن قوانین، چه صاحب اصلی در اکانت باشد چه هر شخص دیگری از مجازات کم نمی شود. برخی از تخلفها وجود دارد که باعث می شود تمامی اکانت های یک شخص از بازی محروم شود و در صورتی که شما اکانتتان را در اختیار آن فرد قرار داده بودید یا وارد اکانت او شده بودید، اکانت شما هم به عنوان یکی از اکانت های آن شخص محسوب می شود و ممکن است مجازات بر روی اکانت شما به عنوان اکانت آن فرد هم اعمال شود (از اشتراک گذاری حساب کاربری خود با افراد با سابقه محرومیت و افراد مسدود شده اطمینان کامل را حاصل فرمایید و وارد اکانت های دیگران نشوید) از جمله تخلفاتی که موجب می شود تمامی اکانت های یک فرد محروم شود: - بهم ریختن بازی و ایجاد مزاحمت با شدت زیاد برای بازیکنان دیگر. - مواقع خاص با تصمیم مدیران سطح بالا. - تکرار تخلفات. - تجارت اموال داخل بازی با ارز دنیای واقعی. (خرید و فروش و مبادله با پول/اموال دنیای واقعی) Staff-Note ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در 6 ساعت قبل سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل درود: @AiHossein, عزیز: شما با به اشتراک گذاشتن حساب کاربری خود, ریسک از دست دادن حساب کاربری خود را قبول می کنیم. مستفانه اشتراک حساب کاربری مشکلاتی از همین قبیل دارد که همیشه قابل پیگیری نیستند. پس از بررسی های لازمه تصمیم به رفع محرومیت حساب شما گرفتیم لیک از به اشتراک گذاری حساب کاربری به شدت پرهیز کنید. پ.ن: حساب کاربری شما طی 48 ساعت آینده رفع محروم خواهد شد. شاد باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده