amirx4 ارسال شده در جمعه در 07:13 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 07:13 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: باسلام بنده داخل اینوت بودم و masti من را آن فریز کرد و گفت سوار ماشین ها شید من وقتی رفتم سوار ماشین شم ماشین را جایی گذاشته بود که وقتی f/ را میزدم می افتادم بعد هی آیدی من را میگفت و میگفت یا سوار شو یا کیک میشی بنده هم میوت بودم و هیچ گونه نمی توانستم بهش بگم که ماشین جای بد پارک شده و بعد هی گفت که سوار شو و منم وقتی f/ رو زدم به پایین افتادم . • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Narruto ارسال شده در جمعه در 09:00 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:00 (ویرایش شده) درود دوست عزیز شما وقتی که میوت بودید میتوانستید در پیام خصوصی w/ به من و یا یکی از هلپر های ایونت گزارش میدادید تا من ماشین را برای شما جا به جا کنم و یا وقتی که میتوانستید از سمت شاگرد F کنید تا از ایونت خارج نشوید ولی با این حال شما از سمت لبه رفتید و سمپ راننده F کردید از ایونت خارج شدید. (بنده تغصیر کار نبودم بی توجهی از خودتون بوده) به هر حال در صورت لازم مدارک را ارسال میکنم. بدرود. ویرایش شده جمعه در 09:04 توسط Narruto 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در یکشنبه در 11:08 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:08 @Narruto مدارک رو ارسال کن عزیزم نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirx4 ارسال شده در یکشنبه در 16:24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 16:24 چه مدارکی رو ارسال کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Narruto ارسال شده در دوشنبه در 11:38 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:38 در ۱۴۰۳/۱۱/۱۴ در 14:38، XiN گفته است: @Narruto مدارک رو ارسال کن عزیزم درود صبور باشید ارسال میکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Narruto ارسال شده در دوشنبه در 11:54 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:54 مدارک ارسال شد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.