amirx4 ارسال شده در چهارشنبه در 03:51 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 03:51 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: باسلام در این شکایت که بنده برای آقای xaea انجام دادم فحاشی آن به تو واضح قابل مشاهده بود ولی بنده نه مایک دادم نه داخل چت فحاشی کردم بنده درخواست مدرک دارم که من رو بن داده. • مدارک (فیلم یا عکس): 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirx4 ارسال شده در چهارشنبه در 08:48 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 08:48 باسلام خدمت ادمین های محترم در موضوع بالا جناب آقای LiN گفته است که مجازات روی هر دو شما اعمال می شود ولی فقط من را بن و میوت کردن و آقای Xaea هیچ مجازاتی نشده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در چهارشنبه در 14:58 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 14:58 Staff Note نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل با سلام خدمت شاکی محترم در اصل شکایت میبایست رد میشد زیرا در مدارک ارسالی شما نیز به فردی که از آن شکایت کرده اید فحاشی میکردید. ادمین مربوطه یک عدد AV به دلیل محرومیت از صحبت اشتباه، یک عدد AV برای محرومیت اشتباه حساب کاربری شما دریافت خواهد کرد. همچنین یک AV دیگر به دلیل محرومیت اشتباه حساب کاربری فردی که از آن شکایت کرده اید دریافت خواهد کرد. اگر همچنان از صحبت کردن محروم هستید برای رفع آن با سرپرست های تیم کارکنان ( @EnDWaY یا @Mortezaa) در ارتباط باشید. شکایت شما تایید شد. موفق باشید. + بسته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.