Anabell ارسال شده در January 25 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25 سلام و درود فراوان خدمت همه دوستان عزیز. آقا امروز ی مطلب آوردم تلخ و طنز یجوری هم گریه داره هم خوشحالی و خنده موضوع از این هست که من الان ۱ روز نیومدم تازه ۲۵۶ تا پیام فروم داشتم از طرف همه و این داداشمون که ماشالا سرویس کرده فروم رو @ijoker حالا در رابطه با این موضوعات خواستم بگم از همین جا کسی با من و جوکر مشکلی داره همین حالا انفالو کنه چون ما خداییش روزی ۷۸ تا من پیام میدم حالا جوکر رو خبر ندارم ولی میترکونیم فروم رو بگم طرف ما آفتابی نشید @ijoker و من @Anabell خلاصه بگم شاد باشیم نقل قول :My Account : My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pencil ارسال شده در یکشنبه در 10:40 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:40 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMohammadAmin ارسال شده در یکشنبه در 13:58 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:58 درود جالب نبود موفق باشید. نقل قول 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anabell ارسال شده در یکشنبه در 15:25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:25 ۱ ساعت قبل، iMohammadAmin گفته است: درود جالب نبود موفق باشید. جالب نبود شما تاپیک رو ترک کنید خدا نگهدار 4 ساعت قبل، Pencil گفته است: قربان قلب ها برم من نقل قول :My Account : My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در یکشنبه در 17:28 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:28 19 ساعت قبل، Anabell گفته است: سلام و درود فراوان خدمت همه دوستان عزیز. آقا امروز ی مطلب آوردم تلخ و طنز یجوری هم گریه داره هم خوشحالی و خنده موضوع از این هست که من الان ۱ روز نیومدم تازه ۲۵۶ تا پیام فروم داشتم از طرف همه و این داداشمون که ماشالا سرویس کرده فروم رو @ijoker حالا در رابطه با این موضوعات خواستم بگم از همین جا کسی با من و جوکر مشکلی داره همین حالا انفالو کنه چون ما خداییش روزی ۷۸ تا من پیام میدم حالا جوکر رو خبر ندارم ولی میترکونیم فروم رو بگم طرف ما آفتابی نشید @ijoker و من @Anabell خلاصه بگم شاد باشیم درود. م هیچی رو گردن نمیگیرم! عدم وجود هر گونه ارتباط با این موضوع رو هم تایید می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anabell ارسال شده در یکشنبه در 17:31 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:31 3 دقیقه قبل، ijoker گفته است: درود. م هیچی رو گردن نمیگیرم! عدم وجود هر گونه ارتباط با این موضوع رو هم تایید می کنم نقل قول :My Account : My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSaJaD ارسال شده در یکشنبه در 20:03 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:03 طنز؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anabell ارسال شده در یکشنبه در 20:10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:10 7 دقیقه قبل، iSaJaD گفته است: طنز؟ اره طنز نقل قول :My Account : My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MONOXIDE ارسال شده در یکشنبه در 20:12 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:12 طنز نبود ارین جان فرومو پاک کن نقل قول MONOXIDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Self ارسال شده در دوشنبه در 12:41 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:41 درود جالب بود نبود باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در سهشنبه در 17:27 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:27 ما رو جا گذاشتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anabell ارسال شده در سهشنبه در 17:30 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:30 2 دقیقه قبل، Ahuramazda گفته است: ما رو جا گذاشتی اها مورد بعدی ایشون هم بود کل خلاصه دهن فروم رو سرویس کردن با پست هاشون بس کن پستعلی نقل قول :My Account : My Love لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ManLone ارسال شده در سهشنبه در 17:43 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:43 نقل قول My.Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.