Yujin ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و احترام من سر باس ایونت بودم که Ramtinبه بنده پیم داد بیام چک پیسی بنده اندروید دارم. وهرکی مگه میاد باس ایونت قرار ریی کورد باشه لطفاً رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 درود: نقل قول شما هنگام شرکت در مسابقاتی که در آنها از ماشین، تفنگ یا پارکور استفاده می شود، باید اقدام به فیلم برداری از محیط بازی خود نمایید (مجازات: 7 روز محرومیت) (در صورتی که از لانچر یا AG:SAMP استفاده می کنید نیازی به فیلم برداری به عنوان شرکت کننده نیست) توضیحات خدمتِ مسئول محترم داده شد. Staff-Note 2 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در January 24 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 با سلام خدمت شاکی محترم عملکرد ادمین مربوطه برای محرومیت شما طبق قوانین صحیح میباشد. شکایت شما رد شد. موفق باشید. + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده