Heyu ارسال شده در January 19 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من در ایونت Masti رفتم و به راند ۲ رسیدم چون ایشان زیاد دوعل ها رو طول میداد بنده AFK شدم و بعد لفت خوردم از بازی و بعد به ایشان زنگ زدم و گفت من را بک بده و گفت بک نمیدم اگر خوده Masti ریکورد ایونت رو بفرسته معلوم میشه که لفت خوردم و بک نداده • مدارک (فیلم یا عکس) :https://uploadkon.ir/uploads/cca619_25XRecorder-18012025-203703-0-.mp4 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 یجوری تلاش کنید که بجای بلاک کردنتون تلویزیون خونشونو خاموش کنن ............ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jansuz ارسال شده در January 19 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 درود خدمت شاکي محترم شکايت شما رد شد. مدارک کافی نیست + اگر شما از بازی کیک شدید باید ریپورت میدادین ادمین ایونت شمارو بک بدن. موفق باشيد. • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده