رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بن و دیموت بی دلیل از تیم هاستر ها | Toofan

UnSolved

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: UnSolved.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Toofan.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: با سلام خدمت مسئولین و @Toofan عزیز

من قبل از اینکه هاستری بگیرم چیت زدم و منکرش نیستم و توسط ادمین مبین @ZakharAsli هم مجازاتش بر روی بنده اعمال شد و لاگش هم توی یو سی پی موجوده

بعد از اون روز چیتارو پاک کردم و هاستری خریدم

بنده دلیل موجهی بخاطر بن شدن و دیموت شدن از تیم هاستر ها نمیبینم و خواستار بک خوردن روز های هاستریم و پاک شدنه لاگ یو سی پیم هستم

اگر هم چیتی بوده قبلا مجازاتش اعمال شده و بن و دیموتی که اقای @Toofan روی بنده اعمال کرده کاملا ناحقی هستش

ناگفته نمونه که هنوزم افراد خیلی زیادی توی سرور هستش که نام نمیبرم ولی چیت میزدن و هنوزم میزنن ولی مجازاتی روشون اعمال نشده و اکثرا افرادی رو بن کردید که سابقه چیت داشتن و حتی بعضی از اندروید پلیر ها هم بن کردید و واقعا نمیتونم بفهمم که دلیلتون برای اینکار چی بوده و علاقه ای هم برای دخالت توی کار مسئولین ندارم

@Ali @Kamyab اگر قرار بر این باشه بعد از ۵ سال پلی دادن تو این سرور که ما براش از وقتمون و پول های ریالیمون مایه میزاریم حقمون پایمال بشه نه تنها ارزش وقت گذاشتن نداره بلکه این کار بر خلاف قوانین شرعی و اسلامی هم هست و میشه گفت حق الناس هم محسوب میشه

• مدارک (فیلم یا عکس): بنده خواستار مدارک کامل چیت زدنم از جناب @Toofan در زمانی که در تیم هاستر ها حضور داشتم هستم

بن لاگ UCP

ویرایش شده توسط UnSolved
اضافه کردن چند نکته
  • دوست دارم که 2
  • مرسی 1
  • ناراحت 1

𝓓𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽𝓮𝓿𝓮𝓻 𝔂𝓸𝓾 𝔀𝓪𝓷𝓽 𝓷𝓸 𝓶𝓪𝓽𝓽𝓮𝓻 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓼𝓪𝔂

892d10_24e72209-24a13614-24AdmBoT-Cover-

UnSolved.png

892d10_24e72209-24a13614-24AdmBoT-Cover-

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• ریاست اجرایی

با سلام و درود
شکایت شما رد میشود، مدارک کامل و موثق میباشد.
شما بعد از خرید رفع محرومیت هم مجدد از چیت استفاده کردید و مجددا مجازات شدید.

• دوست دارم که 1

╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔

مهربانی من 
دعوتنامه ای برای
سوءاستفاده ی تو نیست.

╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• Toofan موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...