Exit ارسال شده در جمعه در 18:07 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:07 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: درود و احترام خدمت پاسخگو/سرپرست محترم • به عنوان انتقاد/پیشنهاد عرض میکنم، امیدوارم سخت گیری و نظارت قوی تری شامل حال چنین افرادی بشه. • اکثر جر و بحث ها و حواشی مجموعه نشعت گرفته از کردار/گفتار/رفتار خود این افراد می باشد، چرا باید برای جلب توجه و ایجاد جر و بحث و حاشیه، چنین دور زدن و سوءاستفاده هایی از قوانین و مقام رخ دهد؟ در اینکه به وضوح عامل/دلیل اصلی این جر و بحث ها/حواشی هایی خود این افراد هستن شکی نیست و قابل رویت می باشد، مادامی که به خودشون اجازه میدن از دستوراتشون چنین سوءاستفاده هایی (بار اولشون هم نیست، زیاد چنین سوءاستفاده از سمتشون دیده شده) بکنن، و حتی با افتخار اعمال مجازات (کسر روز های هاستری) را مجازاتی سبک و بی اهمیت خطاب می دهند، جالب اینجاست! دقایقی بعد طابع/مطیع قوانین میشن و برای پیشتیبانی از یک دیگر (پارتی بازی و دفاع از نزدیکان/اطرافیان خود) از اجرای قوانین مجموعه حتی سوءاستفاده میکنن. • اگر بنا به اجرای قانون و اعمال مجازات باشد ابتدا باید از اطرافیان/نزدیکان خودشان شروع کنند (اجرای عدالت و قانون باید شامل حال همگان باشد). • خود شخص بنده نه تنها از چنین حواشی و جر و بحث هایی اجتناب/دوری میکنم بلکه به فرد مقابل حتی اطرافیان/نزدیکان این نکته را گوش زد میکنم به ادامه دادن آن بحث نپردازند، زیرا به شخصه از اینکه اخیراً دائماً شاهد چنین جر و بحث ها و حواشی ای در مکان های عمومی بودم خسته/زده شدم. (بازیکنانی دیدم که آنها هم همین احساس را دارند.) • در نهایت سوال بنده این است چنین فردی مادامی که تنها فقط هاستر می باشد (نه حتی هاستر ادمین) به چه حقی به خود اجازه میدهد در امور مدیریتی سرور دخالت و اقدام به اجرای قوانین و اخطار لفظی (آن هم در قالب پارتی بازی و دفاع از نزدیکان/اطرافیان خود) کند؟! (مدارک در متن توضیحات اعمال/درج شده.) ( فایل Agrec در مدارک، طبق دقیقه و ثانیه مدارک درج/اعمال شده در متن توضیحات می باشد.) با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس) : F3 29 دقیقه قبل، Exit گفته است: • مدارک (فیلم یا عکس) : F3 ویرایش شده جمعه در 18:11 توسط Exit تصحیح 8 2 3 • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در جمعه در 19:28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:28 ۱ ساعت قبل، Exit گفته است: • پارتی بازی و دفاع از نزدیکان/اطرافیان خود • پارتی بازیو دفاع از نزدیکان/اطرافیان خود لینک اصلاح شد. • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در دیروز در 09:58 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:58 با سلام و درود؛ شکایتِ شما تایید شد. +هاسترِ خاطی به دلیلِ تخلف های مکرر و بهم ریختنِ نظمِ سرور، تعلیق شده اند پ.ن: بابتِ مشکلِ پیش آمده پوزش می طلبیم. +موفق باشید. +بسته شد! 1 ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده