MohammeadReza ارسال شده در چهارشنبه در 12:41 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 12:41 به نام خالق مرگ! • عکس سايز کوچک شما از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • عکس سايز کوچک کسي که از او شکايت داريد از "اطلاعات کاربري" از طريق کنترل پنل: • عکس سايز کوچک از "اطلاعات کاربري" از شاهدين از طريق کنترل پنل: • توضيحات: سلام. من تیکتی برای مدیریت فرستادم که ایشون به دلیل مشکل شخصی با بنده بدون کمک به من و با بهانه بی ربط و الکی تیکت رو بستن و از کمک به بنده سر باز زدن. لینک تیکت: https://forum.arsacia.ir/support/6272/ موضوع تیکت: دزدیده شدن اکانت فروم 3 تا از اکانت های فروم بنده دزدیده شده و من به کامیاب تیکت دادم اکانت هایی که دزدیده شده: @Mehrad @mahan1299 @Matin41148 و بعد چندین هفته جواب بنده رو هنوز بود که نداده بودن تا اینکه وضعیت زیر رو گذاشتم: https://forum.arsacia.ir/profile/688-kamyab/?status=16643&type=status ایشون هم از سر لج و بی اخلاقیشون، اخلاق غیر حرفه یی نشون دادن و دقیقا 34 دقیقه بعد از اینکه برای وضعیت بنده پیام گذاشتند، به دنبال تیکت من رفتن و به دلایل ذکر شده( اخلاق غیر حرفه ایی، لج، عقده و...) تیکت بنده رو بدون کمک بستن و کاری که وظیفه شون بود در خصوص مقامشون انجام ندادن. طی 2 ماه اخیر 3 تا از اکانت های بنده دزدیده شد و من اول به علی تیکت دادم و از جایی که میدونستم که خیلی دیر جواب میدهند، بعد به کامیاب تیکت دادم، ایشون باز اگر وضعیت همون موقع وضعیت نذاشته بودم جواب من رو نمیداد ولی باز فرقی نکرد چون اومد یه ظاهری از خودش نشون داد و رفت و بیخیال شد. من با خودم فکر کردم که قطعا یا یک نفر باید ایمیل منو داشته باشه تا بازیابی زده یا رمز منو بلد باشه. مورد اول اینکه من خودم رمز ایمیلم رو نمیدونستم و ماه ها به دنبال رمزش میگششتم و میزدم هیچ کدوم نبود پست تا اینجا گزینه اول یعنی یازیابی اکانت به وسیله ایمیل از بین میره. مورد دوم این هست که کسی رمز اکانت من رو بلد باشه که فقط یک رفیقم بلد هست که اون رو هر روز میبینم و خودش وقت نمیکنه بازی کنه و خودش تو فروم خودش ماه است نیومده و حتی اکانت بازی خودش هم دست رفیقش هست و تایم میزنه و دیگه کسی رمز من رو بلد نیست. من به دلایلی حدس میزنم که یکی از کارکنان که دسترسی به پسورد ها رو داره اکانت بنده رو دزدیده. درسته که ایمیل رو در دسترس ندارم ولی شما از ایپی می تونید متوجه این موضوع شوید به همراه اینکه اگه سابقه پسورد ها رو هم بتونید ببینید متوجه خواهید شد، در کل اگر این ها هم به کنار، بنده مدارکی دارم که نشان دهنده این موضوع هست مثال اگر پروفایل اکانت mahan1299 رو ببینید، من خودم اون متن رو نوشتم و در بقیه اکانت هایی که دارم میفروشم هم هست مثال دیگر: اکانت های mahan1299 و mehrad دنبال کننده خودم در هم این اکانت و اکانت @ijoker کردم متاسفانه matin41148 رو کاری نکردم. مثال دیگر: با اکانت های ذکر شده گه گاه به خودم و دوستان بنده واکنش نشون دادم و تاریخچش هست. و مدارک زیاد دیگری دارم که ثابت کنم. حالا با این موضوع و اینکه کامیاب میتونه به من کمک کنه اومده در پشتیبانی و از انجام وظیفه خودش که سمت مدیریت داره شونه خالی می کنه: کمک که نکردن یه طرف حالا دلیلش هم جالبه که از وضعیت بنده به جای اینکه برای کمک استفاده کنند، بعد دیدن وضعیت بنده دقیقه 34 دقیقه بعدش اومدن و همچین جوابی میدن. @Ali از شما درخواست برای حل این مشکل میشه برای باز پس گیری اکانت خودم. • مدارک (فيلم يا عکس): لینک تیکت ارسالی به کامیاب: https://forum.arsacia.ir/support/6272/ لینک وضعیت ذکر شده در شکایت: https://forum.arsacia.ir/profile/688-kamyab/?status=16643&type=status اکانت های دزدیده شده از بنده: @Mehrad @mahan1299 @Matin41148 این شکایت بنده بیشتر جهت باز پس گیری اکانت های خودم هست! 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در پنجشنبه در 10:07 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:07 درود وظیفهی بنده حفظ امنیت حسابهای شما نیست. راه بازگردانی حساب هم مشخص میباشد. بیان کردید کسی از کارکنان به حساب شما دسترسی داره که اینطور نیست. شما طی 3 روز چندین وضعیت زشت و طلبکارانه ارسال کردید که به تیکت شما رسیدگی نشده و پس از بررسی متوجه شدیم که شما اصلا تیکت را به مؤسس ارسال کردید نه بنده! امیدوارم بعد از اینکه بنده را عقدهای، لجوج و غیر حرفهای خطاب کردید، آرامش روحی به دست آورده باشید. 5 4 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در پنجشنبه در 10:52 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:52 با سلام و درود شکایت شما رد شد، نه بنده و نه هیچ کدام از همکارانم دسترسی به رمز کاربران و اکانت های آن ها نداریم، تنها راه بازیابی اکانت شما، فراموشی رمز عبور در قسمت ورود به وبسایت میباشد 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده