tahaM2 ارسال شده در سهشنبه در 20:38 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 20:38 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:- • توضیحات: سلام بنده داخل بازی به ایشون گفتم که منو وارد لیست هلپر ها کنید ایشون گفت به بنده داخل فروم پیام بدید که شمارو وارد لیست کنم اما پس از گذشت ۷ روز همچنان ایشون میگن پیام بدید شما رو وارد لیست کنم. پ.ن: هدف از این پست فقط انجام شدن کار بنده هست,شکایت نیست. • مدارک (فیلم یا عکس): Note لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ViPeX ارسال شده در چهارشنبه در 03:38 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 03:38 درود خدمت شما شاکی عزیز همچنان پیام های انجمن بنده به دلیل درخواسته هلپری زیاده و دونه دونه در اسرع وقت جواب داده میشه صبور باشید تا پاسخ نهایی رو از بنده بگیرید. از صبوری شما متشکریم... +موفق باشید. 1 Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در چهارشنبه در 09:29 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 09:29 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @tahaM2 شکایت شما رد شد. متاسفانه به دلیل ازدحام پیام های فروم مسئولین در برخی مواقع اکثر پیام ها قابل مشاهده نیستند، همچنین به دلیل تکمیل بودن ظرفیت هلپری در چندروز اخیر امکان جذب هلپر وجود نداشته است. لطفا داخل بازی از طریق Report/ با مسئولین هلپر و یا بنده در ارتباط باشید تا به امورات شما رسیدگی شود. بسته شد. 1 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده