FrostBite ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 (ویرایش شده) کلید با سلام و درود امیدوارم که حال دلتون خوب باشه عزیزان من یه آهنگ ساختم و امیدوارم که از این آهنگ خوشتون اومده باشه برای شنیدن آهنگ به کلمه کلید ضربه بزنید @IGNORE @Pokers @FcPoker @Merkel @Azhir @Ali @Mortezaa @KnoT @HosseinBanGi @Martyn @Fayez @12Meikel12 ویرایش شده January 11 توسط FrostBite 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosseinBanGi ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 بفرست آهنگ رو ببینیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 سلام کاکو از نظر کار که خیلی خوبه خسته نباشی ولی خب عیب هایی هم داره مثلا دقیقه 1:10 تا 1:20 تداخل صداش جالب نبود و یا اینکه میکس کردن آهنگ با لحن غمگین با آهنگ با لحن شاد یکم مشکل داره ولی در کل خوب بود درود بر تو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در January 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 11 دقیقه قبل، Fayez گفته است: مثلا دقیقه 1:10 تا 1:20 تداخل صداش جالب نبود در حقیقتش خودم هم از اون بخشش راضی نبودم ولی چی میشه گفت با گوشی دیگه ممنون بابت نظرت 15 دقیقه قبل، HosseinBanGi گفته است: بفرست آهنگ رو ببینیم روی کلید بزن دیگه داداش حسین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pschyo ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 6 ساعت قبل، FrostBite گفته است: کلید با سلام و درود امیدوارم که حال دلتون خوب باشه عزیزان من یه آهنگ ساختم و امیدوارم که از این آهنگ خوشتون اومده باشه برای شنیدن آهنگ به کلمه کلید ضربه بزنید @IGNORE @Pokers @FcPoker @Merkel @Azhir @Ali @Mortezaa @KnoT @HosseinBanGi @Martyn @Fayez @12Meikel12 آهنگ عالی بود حال کردم دمت گرم نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iover ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در January 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 ممنون بابت نظراتون عزیزان 12 ساعت قبل، Pschyo گفته است: آهنگ عالی بود حال کردم دمت گرم 8 ساعت قبل، Iover گفته است: عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 Good نقل قول Street Light flicker, heart attack Azrael's laugh, no way to run away .Eyes close forever, final curtain drop ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در سهشنبه در 04:22 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 04:22 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۳ در 15:33، AzraeI گفته است: Good نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در سهشنبه در 05:29 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 05:29 جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در سهشنبه در 21:02 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:02 عالی نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در چهارشنبه در 12:39 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 12:39 (ویرایش شده) در ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ در 08:59، Ahuramazda گفته است: جالب بود مرسی 15 ساعت قبل، Nigga گفته است: عالی نظر لطف تون هست ویرایش شده چهارشنبه در 12:39 توسط FrostBite نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnatomY ارسال شده در چهارشنبه در 16:21 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:21 ریتمش شبیه ریتمهای رضاگلزاری بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ened ارسال شده در چهارشنبه در 17:24 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:24 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۲ در 19:00، FrostBite گفته است: کلید با سلام و درود امیدوارم که حال دلتون خوب باشه عزیزان من یه آهنگ ساختم و امیدوارم که از این آهنگ خوشتون اومده باشه برای شنیدن آهنگ به کلمه کلید ضربه بزنید @IGNORE @Pokers @FcPoker @Merkel @Azhir @Ali @Mortezaa @KnoT @HosseinBanGi @Martyn @Fayez @12Meikel12 عالی نقل قول 𝘌𝘯𝘦𝘥 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neverkiller ارسال شده در چهارشنبه در 17:26 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:26 Nice نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در چهارشنبه در 17:30 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:30 (ویرایش شده) 5 دقیقه قبل، ened گفته است: عالی مرسی بایت نظرت عزیزم ۱ ساعت قبل، AnatomY گفته است: ریتمش شبیه ریتمهای رضاگلزاری بود. خخخخخخخخخخخخ ویرایش شده چهارشنبه در 17:31 توسط FrostBite نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
REAZAKD ارسال شده در چهارشنبه در 18:53 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 18:53 عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Edwar ارسال شده در چهارشنبه در 19:32 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 19:32 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۲ در 19:00، FrostBite گفته است: کلید با سلام و درود امیدوارم که حال دلتون خوب باشه عزیزان من یه آهنگ ساختم و امیدوارم که از این آهنگ خوشتون اومده باشه برای شنیدن آهنگ به کلمه کلید ضربه بزنید @IGNORE @Pokers @FcPoker @Merkel @Azhir @Ali @Mortezaa @KnoT @HosseinBanGi @Martyn @Fayez @12Meikel12 Nice نقل قول :𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrostBite ارسال شده در چهارشنبه در 20:43 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 20:43 1 ساعت قبل، REAZAKD گفته است: عالی بود ممنون عزیزم ۱ ساعت قبل، Markel گفته است: Nice thank you brother ......... بچه ها آهنگ خفن دارید توی پیوی بنده ارسال کنید مرسی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pschyo ارسال شده در پنجشنبه در 04:44 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 04:44 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۲ در 19:00، FrostBite گفته است: کلید با سلام و درود امیدوارم که حال دلتون خوب باشه عزیزان من یه آهنگ ساختم و امیدوارم که از این آهنگ خوشتون اومده باشه برای شنیدن آهنگ به کلمه کلید ضربه بزنید @IGNORE @Pokers @FcPoker @Merkel @Azhir @Ali @Mortezaa @KnoT @HosseinBanGi @Martyn @Fayez @12Meikel12 آهنگ خوبی بود حال کردم دمت گرم مشتی نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.