DeJixo ارسال شده در January 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 2 دقیقه قبل، Entezar گفته است: عالی بود مرسی بابت وقتی که گذاشتی نظر من هم (+) از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandi ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 با عرض سلام دورود خیلی عالی بود ممنون نقل قول MySelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVaNGe ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در January 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 3 ساعت قبل، Mandi گفته است: با عرض سلام دورود خیلی عالی بود ممنون از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 3 ساعت قبل، ReVaNGe گفته است: موافقم (+) از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FasTShoT ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 عالی ++++ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در January 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 21 دقیقه قبل، FasTShoT گفته است: عالی ++++ از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radahn ارسال شده در یکشنبه در 18:57 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:57 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۲ در 14:11، DeJixo گفته است: سیستم راب بیزنس، مشابه rob business در بازیهای آنلاین، امروزه به یک قابلیت جذاب تبدیل شده است که می تواند تجربه بازی را برای کاربران بهطور قابل توجهی بهبود بخشد. در حالت عادی، برای شروع راب بیزنس به 10 rob points نیاز داریم. اما در این سیستم جدید، هر بازیکن تنها 5 rob points را بهعنوان هزینه شروع راب کسر میکند، یا بهصورت رندوم از یکی از دو بازیکن، 10 rob points کسر میشود. در هر دو حالت (تک نفره و دو نفره)، برای بازیکنانی با مهارت skill level 5، مقدار پولی که میتوان دزدید همانند سیستم فعلی بین 98,000 تا 105,000 cash خواهد بود. با این حال، پیشنهاد می شود که در سیستم جدید، این مقدار cash افزایش یابد تا حس هیجان و چالش بیشتری ایجاد شود. در این سیستم، نیاز است که یک گاوصندوق بزرگتر در نظر گرفته شود که دارای هک دو مرحلهای مشابه rob bank باشد، با این تفاوت که سطح سختی آن کمی پایینتر است. این هک مستلزم همکاری بین دو بازیکن است: پلیر اول: که نقش هکر را ایفا میکند و مسئولیت هک کردن گاوصندوق را دارد. پلیر دوم: که نقش گروگانگیر را بر عهده میگیرد و میتواند یک ماموریت جدید برای او در نظر بگیرید یا در صورت نیاز، فقط با اسلحه خود بر روی فروشنده قفل کند، تا هکر فرصت کافی برای انجام کار خود داشته باشد. در پایان این عملیات، بعد از هک و برداشت cash، هر دو پلیر بهصورت خودکار وانتد (Wanted) خواهند شد و درجه تحت تعقیب آنها افزایش مییابد. باید اشاره کرد که پلیسهای سه شهر لسسنتوس (Los Santos)، سان فیرو (San Fierro)، و لس ونچوراس (Las Venturas) متفاوت از گذشته شده و به طور قابل توجهی افزایش یافتهاند. این ویژگی میتواند چالشهای جدیدی را برای بازیکنان ایجاد کند و بر هیجان این سیستم دو نفره بیفزاید. در نهایت، همانطور که راب بانک تشکیل شده از دو حالت، راب بیزنس نیز قابلیت برقراری دو حالت را دارد. این ماجراجویی در دزدی بیزنس نه تنها هیجانانگیز است، بلکه به همکاری بیشتری بین بازیکنان کمک میکند. از این رو، با توجه به قابلیتهای جدید و بهبودهای ارائه شده، میتوان انتظار داشت که این سیستم موفقیتآمیز واقع شود و تجربهای منحصربهفرد برای بازیکنان ایجاد کند. لذا در صورت نیاز به توضیحات بیشتر یا تغییرات در سیستم میتوانیم همواره انعطافپذیری لازم را داشته باشیم. درود با سیستم راب دو نفره موافقم ولی این سیستم باید برای راب طلافروشی یا راب کازینو باشد که این دو نوع راب باید صبر کنیم که اضافه کنند نقل قول The messages from The Wolf, duc the volpe: You fight better than your father, but I win and you lose لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در یکشنبه در 19:38 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:38 39 دقیقه قبل، Radahn گفته است: درود با سیستم راب دو نفره موافقم ولی این سیستم باید برای راب طلافروشی یا راب کازینو باشد که این دو نوع راب باید صبر کنیم که اضافه کنند زبیا بود از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTiin ارسال شده در یکشنبه در 20:04 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:04 موافقم + اینطوری باشه هم راب زدن برای پلیر ها جذاب تر میشه و هم همکاری بین پلیرای سرور بیشتر میشه نقل قول 𝙎𝙤𝙢𝙚 𝙎𝙩𝙤𝙧𝙞𝙚𝙨 𝙀𝙣𝙙 𝙒𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙎𝙖𝙮𝙞𝙣𝙜 𝙂𝙤𝙤𝙙𝙗𝙮𝙚 :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در یکشنبه در 20:28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:28 23 دقیقه قبل، MaTiin گفته است: موافقم + اینطوری باشه هم راب زدن برای پلیر ها جذاب تر میشه و هم همکاری بین پلیرای سرور بیشتر میشه از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
REAZAKD ارسال شده در دوشنبه در 05:59 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 05:59 موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در دوشنبه در 09:40 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 09:40 سلام و خسته نباشید خدمت شما نظر بنده راجب پیشنهاد شما مثبته (+) نقل قول 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در دوشنبه در 11:00 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:00 5 ساعت قبل، REAZAKD گفته است: موافقم (+) از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. ۱ ساعت قبل، Loner گفته است: سلام و خسته نباشید خدمت شما نظر بنده راجب پیشنهاد شما مثبته (+) از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در دوشنبه در 11:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:11 درود موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در دوشنبه در 11:19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:19 7 دقیقه قبل، Rate گفته است: درود موافقم (+) از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iover ارسال شده در دوشنبه در 11:23 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:23 عالی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در دوشنبه در 11:25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:25 2 دقیقه قبل، Iover گفته است: عالی میشه از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingSobhan ارسال شده در دوشنبه در 14:15 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:15 با تمام وجود موافقم (+) خیلی خیلی پیشنهاد خوبیه امیدوارم پیشنهاد راب بانک قبول بشه. نقل قول My Account: My Friends: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در دوشنبه در 14:18 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:18 اُمیدوارم این پیشنهاد قبول بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Puri ارسال شده در چهارشنبه در 04:59 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 04:59 درود با نظر شما کاملا موافقم ( + ) نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در چهارشنبه در 08:36 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 08:36 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۴ در 17:45، KingSobhan گفته است: با تمام وجود موافقم (+) خیلی خیلی پیشنهاد خوبیه امیدوارم پیشنهاد راب بانک قبول بشه. از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. در ۱۴۰۳/۱۰/۲۴ در 17:48، Rate گفته است: اُمیدوارم این پیشنهاد قبول بشه. از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 3 ساعت قبل، Puri گفته است: درود با نظر شما کاملا موافقم ( + ) از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در چهارشنبه در 11:44 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 11:44 موافقم اگه بیاد عالیه نقل قول ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در چهارشنبه در 11:48 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 11:48 3 دقیقه قبل، OLYMPIA گفته است: موافقم اگه بیاد عالیه از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در چهارشنبه در 12:43 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 12:43 (ویرایش شده) درود در کل دو نفره شدن راب بیز میتونه جالب باشه ولی در مورد نقشی که برای نفر دوم دادی مخالفم (-) این که نفر دوم فقط گروگان گیر باشه نقش جالبی نیست، ولی اگه ایده بهتری درباره دو نفره شدن این سیستم باشه احتمال قبول شدنش هست و خوبه. ویرایش شده چهارشنبه در 12:44 توسط LOPY نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeJixo ارسال شده در چهارشنبه در 14:29 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 14:29 1 ساعت قبل، LOPY گفته است: درود در کل دو نفره شدن راب بیز میتونه جالب باشه ولی در مورد نقشی که برای نفر دوم دادی مخالفم (-) این که نفر دوم فقط گروگان گیر باشه نقش جالبی نیست، ولی اگه ایده بهتری درباره دو نفره شدن این سیستم باشه احتمال قبول شدنش هست و خوبه. درود اشاره کردم عزیزم *لذا در صورت نیاز به توضیحات بیشتر یا تغییرات در سیستم میتوانیم همواره انعطافپذیری لازم را داشته باشیم قرار نیست سیستم مشابه گفته های بنده باشه،فقط یک پیشنهاده از عمق وجود، سپاسگزارم که با کلمات دلنشینتان به این گفتگو جان بخشیدید. قدردان حضور شما هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.