amirking88 ارسال شده در جمعه در 15:53 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 15:53 ذات پسر بن نشده (((((::: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverKill ارسال شده در جمعه در 16:31 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:31 (ویرایش شده) 15 ساعت قبل، Mehrdad گفته است: Click @Syd @MashAli @TheMatin @SeTaM @TAHATYLER @NeverKill @Slap @Neverlose @UnSolved @kadkhodaa @IGNORE @kopli @Mastery @PaKaR و بقیه.. کسیو میشناسی تاحالا بن نشده؟ تگش کن. آره داداش برو ucp منو ببین پاک پاکه فقط چند باری به خاطر آهنگ های بهنام بانی اشتباه بن شدم ویرایش شده جمعه در 16:32 توسط NeverKill . نقل قول 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓾𝓷𝓽 𝕀 𝕗𝕚𝕘𝕙𝕥 𝕒𝕤 𝕚𝕗 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕣𝕖𝕝𝕚𝕘𝕚𝕠𝕟 𝕓𝕖𝕔𝕒𝕦𝕤𝕖 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕒 𝕘𝕒𝕞𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕦𝕤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MooN ارسال شده در جمعه در 16:53 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 16:53 22 دقیقه قبل، NeverKill گفته است: آره داداش برو ucp منو ببین پاک پاکه فقط چند باری به خاطر آهنگ های بهنام بانی اشتباه بن شدم عه NeverCheat نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛 ArMor Team Ma EdaMe DariM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopli ارسال شده در جمعه در 17:55 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:55 16 ساعت قبل، Mehrdad گفته است: Click @Syd @MashAli @TheMatin @SeTaM @TAHATYLER @NeverKill @Slap @Neverlose @UnSolved @kadkhodaa @IGNORE @kopli @Mastery @PaKaR و بقیه.. کسیو میشناسی تاحالا بن نشده؟ تگش کن. مهرداد داداش تا حالا دیدی من بن بشم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در جمعه در 18:01 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:01 3 ساعت قبل، Loner گفته است: درود جالب بود موفق باشید. چه ربطی داشت نقل قول به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTiin ارسال شده در جمعه در 18:52 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:52 17 ساعت قبل، kadkhodaa گفته است: پسری یا دختری که تا حالا بن یا میوت نشده بهش میگم من بچه مثبت یا با ادب . موافقم ولی ما یک چیز دیگه هم میگیم البته نمیشه گفت @AdmBoT پسر خوب البته حالا اسپم کرده ولی خب نادیده میگریم 1 نقل قول 𝘽𝙚 𝙬𝙝𝙤 𝙮𝙤𝙪 𝙬𝙖𝙣𝙩 𝙩𝙤 𝙗𝙚,𝙣𝙤𝙩 𝙬𝙝𝙤 𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧𝙨 𝙬𝙖𝙣𝙩 𝙮𝙤𝙪 𝙩𝙤 𝙗𝙚 :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pschyo ارسال شده در شنبه در 01:30 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 01:30 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۱ در 04:39، Mehrdad گفته است: Click @Syd @MashAli @TheMatin @SeTaM @TAHATYLER @NeverKill @Slap @Neverlose @UnSolved @kadkhodaa @IGNORE @kopli @Mastery @PaKaR و بقیه.. کسیو میشناسی تاحالا بن نشده؟ تگش کن. زدی تو خار در ۱۴۰۳/۱۰/۲۱ در 04:39، Mehrdad گفته است: Click @Syd @MashAli @TheMatin @SeTaM @TAHATYLER @NeverKill @Slap @Neverlose @UnSolved @kadkhodaa @IGNORE @kopli @Mastery @PaKaR و بقیه.. کسیو میشناسی تاحالا بن نشده؟ تگش کن. زدی تو خار نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kaylin ارسال شده در شنبه در 07:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 07:49 با ادبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverKill ارسال شده در شنبه در 16:11 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:11 23 ساعت قبل، MooN گفته است: عه NeverCheat نقل قول 𝓜𝔂 𝓐𝓬𝓬𝓾𝓷𝓽 𝕀 𝕗𝕚𝕘𝕙𝕥 𝕒𝕤 𝕚𝕗 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕣𝕖𝕝𝕚𝕘𝕚𝕠𝕟 𝕓𝕖𝕔𝕒𝕦𝕤𝕖 𝕚𝕥 𝕚𝕤 𝕒 𝕘𝕒𝕞𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕦𝕤 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در شنبه در 20:12 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:12 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۱ در 04:39، Mehrdad گفته است: Click @Syd @MashAli @TheMatin @SeTaM @TAHATYLER @NeverKill @Slap @Neverlose @UnSolved @kadkhodaa @IGNORE @kopli @Mastery @PaKaR و بقیه.. کسیو میشناسی تاحالا بن نشده؟ تگش کن. پسری که بن نشه کنسله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pschyo ارسال شده در شنبه در 22:23 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:23 2 ساعت قبل، amirdii گفته است: پسری که بن نشه کنسله نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در شنبه در 22:27 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:27 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۱ در 09:48، Meshki گفته است: بن چیت و که @TheMatin @Mehrdad استادشیم بن زبان ناپسند که نه ولی میوت خوردم جدی میفرمایید؟ 4 تا چیت و 2 تا تعلیق... در ۱۴۰۳/۱۰/۲۱ در 13:55، Rate گفته است: @Slap مهران اینجا مخصوص توعه ستونم حیف لاگ رو بخاطر عمو متی @Hazzard پاک کردم که برم دسته متوسط وگرنه اگه اون AFK و زبان ناپسند که خیلی داستانش جالب بود, نمیگرفتم, جز لاگ چیت چیز دیگه ای تو یو سی پیم نبود. مولتی هامم بن دارن ولی خب دیگه مجاز شدیم. 1 نقل قول 4b6565702064656372797074696e67206d652c20627920536c6170204e4c563a0d0a416765206661686 d69646920696e6a61206368696520626568656d20796520706179616d20626564652062656865742061 626e6162617420626564616d لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pschyo ارسال شده در شنبه در 22:29 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:29 @Slap دونبالم کن گل نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeliciouS ارسال شده در شنبه در 22:31 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:31 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۱ در 20:01، NeverKill گفته است: آره داداش برو ucp منو ببین پاک پاکه فقط چند باری به خاطر آهنگ های بهنام بانی اشتباه بن شدم اسمه بهنامو کثیف کردی به MN نگو بهنام اهههه 1 نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pschyo ارسال شده در شنبه در 22:34 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:34 2 دقیقه قبل، DeliciouS گفته است: اسمه بهنامو کثیف کردی به MN نگو بهنام اهههه حق میدم بهت. نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeliciouS ارسال شده در شنبه در 22:35 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:35 سلام سیچ یو نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در شنبه در 22:46 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:46 بهترین سابقه فقط واسه خودم 5-6 تا میوت زبانه ناپسند 1 بار بن به خاطر توهین شدت بالا به سرور 1 بار بن به خاطر توهین شدت بالا به ادمین بقیشم هر چی بخواین میوت به خاطر زبان ناپسند نقل قول سرم بالاست چون خدا بالا سرمه My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnatomY ارسال شده در شنبه در 23:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 23:49 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۱ در 20:01، NeverKill گفته است: آره داداش برو ucp منو ببین پاک پاکه فقط چند باری به خاطر آهنگ های بهنام بانی اشتباه بن شدم عاقا محمد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliyaaaa ارسال شده در شنبه در 23:52 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 23:52 در ۱۴۰۳/۱۰/۲۱ در 20:01، NeverKill گفته است: آره داداش برو ucp منو ببین پاک پاکه فقط چند باری به خاطر آهنگ های بهنام بانی اشتباه بن شدم داداش بلخره که بن شدی اگه بن هم بشی در شاپ بازی با دادن ۸۰۰ گلد سابقتو پاک میکنی عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iliyaaaa ارسال شده در شنبه در 23:55 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 23:55 3 دقیقه قبل، Cambyses گفته است: عاقا محمد خوش به حال آقا ممد ما که هر ۱ ماه ۲ بار بن نشین آروم نمیگیریم سابقه مارو نگاه کن از سال ۲۰۲۳ فکر کنم که وارد سرور شدم یا بن شدم یا میوت ولی نون آرپی خیلی میسوزی وقتی ajail میشی بد تر از ۳۵ روز بنه خدا نصیب نکه ایشالاه۰ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rande ارسال شده در دیروز در 05:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:20 (ویرایش شده) اون که دیگه پسر حساب نمیشه.. دختر خونگیه ویرایش شده دیروز در 05:20 توسط Rande نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در 17 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل ممنونم از تمامی نظرهاتون نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۰/۲۱ در 13:54، ReVeN گفته است: واکنشه من https://agsa.arsacia.ir/players/banlog/Gomrah میدونم فرصت نکردی وگرنه بیشتر از اینا سابقه داشتی نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hesamjun ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل پسری که بن نشده باشه. پس چرا دخترا هم نظر دادن؟ آیا عجیب است؟ آیا کنسل است؟ واکنش صادقانه دخترا: پسری که بن نشده بگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.