AzhdAr ارسال شده در January 7 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من در این قسمت پستی رو ارسال کردم مثل اینکه پستم پنهان شده و بهم اخطار فروم داده شده بنده هیچ بی احترامی یا حاشیه سازی نکردم فقط یک سوال پرسیدم و ایشون بدون هیچ دلیلی پست رو مخفی کرده و اخطار فروم میده باز هم تاکید میکنم که سوال من هیچ گونه بی احترامی یا حاشیه سازی نداشته است • مدارک (فیلم یا عکس): _____ 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در January 8 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8 توضیحات رو خودتون ارائه دادید، شواهد نیز قابل مشاهده میباشد. The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در January 11 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 در حال بررسی هستم لطفا تا پاسخ نهایی صبور باشید. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در سهشنبه در 11:43 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 11:43 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @AzhdAr شکایت شما رد شد. متن شما باعث ایجاد حاشیه میشده که ناظم مربوطه با شما برخورد کرده است. لطفا از ایجاد حاشیه و بی نظمی در فروم خودداری کنید. بسته شد. 1 1 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده