Fayez ارسال شده در دوشنبه در 20:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:05 در ۱۴۰۳/۱۰/۱۴ در 18:03، AdmBoT گفته است: 15 فروردین 1386 درسته منتها 1386 + 2 یه چند تا سوال هم من بپرسم: - بزرگترین دروغی که تا حالا گفتی چی بوده؟ - تا حالا دانشکده مختلط رفتی؟ - بستنی رو لیس میزنی یا گاز میگیری؟ - عاشقی پشت پردش بهتره یا جلو پرده؟ - کدوم رو انتخاب میکنی: عاشق باشی ولی رفیق نداشته باشی یا رفیق داشته باشی ولی تا اخر عمرت سینگل باشی؟ - چند بار واسه پاک کردن مجازات های ادمینیت رفرال زدی؟ - وقتی جلو @Kamyab سر اون داستان ها لو رفتی احساست چی بود؟ (ترس/وحشت/استرس؟) - دلت میخواد بزرگ شدی چی بشی؟ - هنوزم چاقی یا لاغر کردی؟ - سطح درسیت چطوره؟ - چند بار تا حالا تا مرز تعلیق؟ - کدوم لیدری و داخل دسته ملایم خیلی دوست داشتی قبل ادمینی بگیری؟ مملی یا جواب میدی یا ........ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در دوشنبه در 21:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:08 سلام مملی جان @AdmBoT (به طور دلخواه جواب بدید) 1.غذایی که به خوبی میپزی چیه؟ 2.ورزش مورد علاقه ات؟ 3.پنج تا از بهترینای سرور طبق رتبه بندی از نظرت کیا هستن؟ 4.دوست داری چه قابلیتی رو به سرور اضافه کنی؟ 5.اگر دوست داشتی تو واقعیت یه جایی تی پی شی کجا میشدی؟ 6.غمگین ترین بنی که زدی سر کی بود و سر چی بود؟ 7.از نظر خودت شخصیتت چجوریه؟(از نظر من مهربون و خوش زبون و دوست داشتنی) 8.پرسپولیس یا استقلال؟ نقل قول خدارو شکر تو تقویمــــ روزِ نامرد نداریم وگرنه باید به خیلیا تبریکـــ بگیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل 16 ساعت قبل، Meshki گفته است: @AdmBoT تریاک میکشی؟ ( اگه نمیکشی، ثابت کن ) میکشم، جدی بیای PV عکس یه پلاستیک خشخاش بهمراه PC که توی بازی هست میفرستم برات. 13 ساعت قبل، Slap گفته است: Hello dear @AdmBoT اگر بهت پیشنهاد سوپروایزوری بدن, حاضری خیانت کنی؟ خیر. از مسئولیت هایی که الان داری راضی هستی؟ از کدوم بیشتر راضی ای؟ بله، رضایت همشون ولی با رنک Mapper خیلی حال میکنم. دوست داری مدیریت کردن کارات به عهده کی باشه؟ خودم. تیم بتا, مپری, استریمری, کدوم؟ مپری! از بچه ها خوشت میاد؟ ازت خوشم میاد. @WarranT یا @Slasher؟ به هیچکدومشون مشکل ندارم برای هیچکدومشونم له له نمیزنم امّا با @WarranT بیشتر حال میکنم، ایشالله پلاک خونشونم بگه مهمونش بشیم. چطوری میگی که یه String رو میشه تقسیم بر عدد پی کرد و از اون رادیکال گرفت؟ من فقط گفتم String رو میشه ضرب کرد، این حرفاتو گردن نمیگیرم درس مورد علاقت؟ ریاضی. فکر کن یه قاتل سامورایی به اسم کیومرث هفت تیر کش, اسلحه گذاشته روی سرت, بهت میگه یا باهاش زد و بند کن کل شهر رو بگیر ولی خانواده رو از دست میدی, یا خودش دستی کل خانوادتو میکشه خودتو هم میکشه, شهرو هم تصاحب میکنه, چیکار میکنی؟ کدوم؟ اسلحه رو ازش میگیرم، خودمو خانوادمو میکشم. قبول داری که بعضیا شاید تو روت اونقدر خوب نباشن, ولی پشتت رو مثل کوه داشته باشن جوری که خودت نفهمی؟ حس میکنم حرفت دارکه! دارکه؟! بنظرت AdmBoT وقتی تورو دید صورتش چه شکلی شد؟ شبیه صورت AdmBoT. ماتریکس یا تیم اسپیک و تلگرام؟ ماتریکسعلی. شاد یا ماتریکس؟ قطعاً شاد، یه Video call دیگه توی شادمون نشه؟ ابجکتیو مورد علاقت؟ Designer. نظرت درباره تیم توسعه کنونی چیه؟ معرکه! شاید بقیه که از دور دارن نگاه میکنن همچین نظری رو نداشته باشن. @WarranT 13 ساعت قبل، Fayez گفته است: یه چند تا سوال هم من بپرسم: - بزرگترین دروغی که تا حالا گفتی چی بوده؟ حالم خوبه. - تا حالا دانشکده مختلط رفتی؟ خیر. - بستنی رو لیس میزنی یا گاز میگیری؟ ترجیح میدم بستنی نخورم تا به سؤالای تو جواب بدم. - عاشقی پشت پردش بهتره یا جلو پرده؟ بدون پرده بهتره. - کدوم رو انتخاب میکنی: عاشق باشی ولی رفیق نداشته باشی یا رفیق داشته باشی ولی تا اخر عمرت سینگل باشی؟ تاحالا بهش فکر نکردم. - چند بار واسه پاک کردن مجازات های ادمینیت رفرال زدی؟ 27809178092821484214121448 بار. - وقتی جلو @Kamyab سر اون داستان ها لو رفتی احساست چی بود؟ (ترس/وحشت/استرس؟); کدوم داستان؟ اگه منظورت KamyabAli عه که همون اوّل متوجه شدم. - دلت میخواد بزرگ شدی چی بشی؟ سوپرمن. - هنوزم چاقی یا لاغر کردی؟ من تاحالا چاق نبودم، چیمیگی؟ - سطح درسیت چطوره؟ بالا. - چند بار تا حالا تا مرز تعلیق؟ دو بار. - کدوم لیدری و داخل دسته ملایم خیلی دوست داشتی قبل ادمینی بگیری؟ News Reporter. نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل جواب سوالای منو راستی راستی ندادی، پیچوندی، قهرم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل از این استفاده کردی؟ یعنی خوندی تا حالا؟ نقل قول Street Light flicker, heart attack Azrael's laugh, no way to run away .Eyes close forever, final curtain drop ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 16 دقیقه قبل، AzraeI گفته است: از این استفاده کردی؟ یعنی خوندی تا حالا؟ کتاب صوتیش رو گوش دادم عالیه نقل قول 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 1 دقیقه قبل، Robert گفته است: کتاب صوتیش رو گوش دادم عالیه خیلیم عالی نقل قول Street Light flicker, heart attack Azrael's laugh, no way to run away .Eyes close forever, final curtain drop ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل 3 ساعت قبل، AzraeI گفته است: از این استفاده کردی؟ یعنی خوندی تا حالا؟ : خیر نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.