InVasIoN ارسال شده در شنبه در 10:15 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:15 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده کار اشتباهی کردم از اول ریکورد نگرفتم که از اول ریکورد نگرفتم ایشون توهین میکرد میگفت کاری نکن یچی بهت بگم و جواب اشتباه دادن در هلپ می میگم سل دادن کلن ۲۵ اسلات چقد گلد میخواد میگه ۸ کی گلد • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/0e7721_24Screen-Recording-۲۰۲۴۱۲۲۱-۱۳۱۱۳۸-AGSA.mp4 1 2 My accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در شنبه در 11:15 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:15 Staff-Note 1 1 Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
InVasIoN ارسال شده در شنبه در 11:16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:16 بنده به دلیل اطلاعات اشتباه ایشون تویه معامله به مشکل بزرگی بر خوردم الان ۱ ساعت بعد /PM دادن جواب دادن بعد از معامله بنده درکل مجازات باید اعمال شه 49 دقیقه قبل، InVasIoN گفته است: بنده به دلیل اطلاعات اشتباه ایشون تویه معامله به مشکل بزرگی بر خوردم مدرک هم دارم که در اون لحظه که /helpme دادم داشتم کلن gg رو خریداری میکردم که ایشون گفتند ۸ کی گلد منم با فروشنده ۸ کی گلد حساب کردم My accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PermenentLion ارسال شده در شنبه در 14:19 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 14:19 با سلام خدمت شاکی محترم @InVasIoN با توجه به اینکه شما قبلا هلپر بودین این موارد حل کردنشون واستون به سادگی هست به هر حال شکایت شما تایید شد در تایم هلپمی که داشتین موفق باشید بسته شد. 1 ما از آن پاک دلانیم که زکس کینه نداریم همه شهر دشمن یک دوست نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده