LayDen ارسال شده در جمعه در 11:52 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 11:52 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری"از طریق پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات: با سلام و درود بنده دوعل رو دادم رفتم نشستم و از دوباره گفت دوعل بده منم گفتم نمیدم ولی دوعلش رو قبول کردم و زدمش و اینکه زدمش دیدم کیک کرد • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک خودم: و تقاضایه فیلم از ایونت رو از ایشون میخوام ویرایش شده جمعه در 11:55 توسط LayDen نقل قول The killers با هیچکس نبودن بهتر از بودن با آدم اشتباهیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KomanD0 ارسال شده در جمعه در 12:07 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 12:07 با سلام و خسته نباشید. بنده هلپر اونت بودم و با شما duel دادم و شمارو کیل دادم ایا شما مدرکی دارید که اونت ماله اقایه Am1rcolonel عه؟ نقل قول My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LayDen ارسال شده در جمعه در 12:11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 12:11 اگه داخل عکس نگاه کنید /Event زده بودم و مدرکش رو گزاشته بودم و AmirJansuz هم ادمین ایونت بود نقل قول The killers با هیچکس نبودن بهتر از بودن با آدم اشتباهیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.