UnDeRcOvEr ارسال شده در September 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2018 سلام من دیشب داشتم با خیال راحت پلی میدادم ولی امروز که اومدم دیدم اکانتم پسوردش کار نمیکنه. هم تو UCP و هم تو گیم امتحان کردم ولی جفتش نشد. جیمیل هم کار نمیکنه ولی میدونم چی بوده. میتونم حتی ثابت کنم که این اکانت مال منه. درخواست برگشت پسوردمو دارم. من دشمنم نداشتم چون تا الان که لول 32 هستم کسی تو فروم ازم شکایتی نداشته. اینم بگم من از 2017 پلی میدم، نزارید زحمتای من به باد بره.@Ali @MaGniTo لطفا رسیدگی کنید. با تشکر LeT The RaiN WasH AwaY All The PaiN Of YesTerDaY لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnDeRcOvEr ارسال شده در September 13, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2018 لطفا رسیدگی کنید من اصلا نمیدونم چی شده. هک هم نشده چون لست لوگینم تغییر نکرده.@Ali @MaGniTo @BiHan لطفا رسیدگی کنید. LeT The RaiN WasH AwaY All The PaiN Of YesTerDaY لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RepSoL ارسال شده در October 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2018 در در ۱۳۹۷/۶/۲۱ در 04:58، UnDeRcOvEr گفته است: سلام من دیشب داشتم با خیال راحت پلی میدادم ولی امروز که اومدم دیدم اکانتم پسوردش کار نمیکنه. هم تو UCP و هم تو گیم امتحان کردم ولی جفتش نشد. جیمیل هم کار نمیکنه ولی میدونم چی بوده. میتونم حتی ثابت کنم که این اکانت مال منه. درخواست برگشت پسوردمو دارم. من دشمنم نداشتم چون تا الان که لول 32 هستم کسی تو فروم ازم شکایتی نداشته. اینم بگم من از 2017 پلی میدم، نزارید زحمتای من به باد بره.@Ali @MaGniTo لطفا رسیدگی کنید. با تشکر @UnDeRcOvEr با سلام لطفا زیر را ببینید توجه داشته باشید که ما پاسخگوی اموال از دست رفته، از یاد رفتن ایمیل، رمزعبور یا PIN و دزدیده شدن حساب کاربری شما نیستیم. ما در زمانی که اشتباه از سوی تیم مدیریتی باشد به شما کمک خواهیم کرد. چگونه یک حساب کاربری دزدیده می شود؟ - پسورد یا PIN آسان و قابل حدس برای حساب کاربری و یا ایمیل - به اشتراک گذاری حساب کاربری با افراد دیگر - دادن پسورد یا PIN خود به افراد دیگر - وارد کردن رمزعبور یا PIN در وبسایتهایی که به مجموعه ما مرتبط نیستند و جهت دزدیدن حسابهای کاربری ساخته شده اند - بازدید از وبسایتهایی که حاوی ابزارهای مخرب، دزدی کوکی و سایر موارد هستند - بازکردن و استفاده از فایلهای ارسالی از دوستان و یا افراد ناشناس که حاوی ویروس هستند - نصب کردن مودهای خطرناک و ناامن بر روی بازی که ممکن است اقدام به دزدیدن اطلاعات شما نمایند - ایمیلهای ارسال شده با عناوینی مانند دریافت جایزه و ... در راستای دزدیدن اطلاعات - بازدید از لینکهای ناشناخته و ناامنی که ممکن است اقدام به نصب ویروس به صورت اتوماتیک نمایند - سایر موارد مشابه (مانند فیشینگ، کیلاگر و ...) * // ما (ادمین ها، هلپر ها و ...) به هیچ وجه به اطلاعات شخصی شما نیازی نداشته و از شما پسورد حساب کاربری شما، PIN یا هر اطلاعات کوچکی از اکانت شما را درخواست نخواهیم کرد! * // موئسس و مدیریت مجموعه هیچگونه حساب کاربری فعال و غیرشخصی در دسترس عموم ندارند و به هیچ وجه اطلاعات شخصی شما را خواستار نخواهند شد! * // مختصراً، امکان هک کردن حسابهای کاربری افراد در سرور وجود ندارد و تمامی مشکلات از این قبیل به دلیل سهل انگاری صاحبان حسابهای کاربری می باشد مگر در مواقعی که خود سرور مورد حمله قرار گرفته که در این صورت تمامی حسابهای کاربری دزدیده خواهند شد و نه تنها فقط یک حساب کاربری! نحوه نگهداری صحیح از حسابهای کاربری خود را بیاموزید. در نهایت باز هم پیشنهاد میکنیم همیشه موارد امنیتی را برای محافظت از پسوردهای خود در نظر داشته باشید و از پسوردهایی استفاده کنید که به راحتی قابل پیش بینی کردن نباشند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnDeRcOvEr ارسال شده در October 9, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2018 ببینید من نه اموالم از دست رفته نه جیمیل ام یادم رفته نه پسورد رو تغییر داده بودم. تنها مشکل اینجا بود که جیمیل من به دلایلی دیگه کار نمیکنه و قابل بازیابی نیست. این هایی هم که شما میگی رعایت شده بود. پسورد هم یادم بوده. مدرک هم برای اثبات اینکه اون اکانت برای منه کافیه. LeT The RaiN WasH AwaY All The PaiN Of YesTerDaY لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در January 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2019 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت بازیکن محترم @UnDeRcOvEr در ابتدای سرور از شما برای استفاده از یک ایمیل معتبر درخواست می شود، متاسفانه تنها راه احراز هویت شما با همان ایمیل است و امکان بازگردانی بدون آن وجود ندارد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده