mehrshadtunes1 ارسال شده در دیروز در 02:06 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 02:06 (ویرایش شده) اگه اسم دختر بودم: اگه اسم پسر بودم : اگه اسم ماشین بودم : اگه صفت بودم : اگه هوا بودم : اگه حیوون بودم: اگه رمان بودم : اگه فیلم بودم : اگه کارتن بودم : خواننده مورد علاقم : اگه بازیگر بودم : اگه هنرمند بودم : اگه شغل بودم : اگه ورزش بودم : اگه غذا بودم : اگه گل بودم: @Refigh @SaLiOne@ORTEGA @BuTleR@SFC @EBi @Ali @Olden @SAJLiiiii @Toofan @Markeloff@MiLo@Aone @SajjiLey ویرایش شده دیروز در 02:10 توسط mehrshadtunes1 تگ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLo ارسال شده در دیروز در 05:44 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:44 اگه اسم دختر بودم: آیناز Aynaz اگه اسم پسر بودم : ارکان Erkan اگه اسم ماشین بودم :Chevrolet Impala اگه صفت بودم : خودکفا اگه هوا بودم : منفی 2 درجه اگه حیوون بودم: گربه اگه رمان بودم : بوف کور اگه فیلم بودم : متری شیش و نیم یا قورباغه از پیمان معادی اگه کارتن بودم : ریک اند مورتی خواننده مورد علاقم : Ed Sheeran (اد شیران) اگه بازیگر بودم : لئوناردو دیکاپریو اگه هنرمند بودم : Edvard Munch (ادوارد مونک) اگه شغل بودم : روانشناس اگه ورزش بودم : اسکیت اگه غذا بودم : کله پاچه اگه گل بودم: Cannabis 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meshki ارسال شده در دیروز در 05:48 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:48 3 ساعت قبل، mehrshadtunes1 گفته است: اگه اسم دختر بودم: ستایش اگه اسم پسر بودم : امیر اگه اسم ماشین بودم : بنز اگه صفت بودم : با مرام اگه هوا بودم : ۳۲° اگه حیوون بودم: یوزپلنگ اگه رمان بودم : مردی به نام اووه اگه فیلم بودم : زخم کاری اگه کارتن بودم : تام و جری خواننده مورد علاقم : هیدن اگه بازیگر بودم : جواد عزتی اگه هنرمند بودم : بازیگر اگه شغل بودم : کارمند اگه ورزش بودم : فوتبال اگه غذا بودم : خورشت ماست اگه گل بودم: رز @Refigh @SaLiOne@ORTEGA @BuTleR@SFC @EBi @Ali @Olden @SAJLiiiii @Toofan @Markeloff@MiLo@Aone @meshki89 @SajjiLey @Meshki نقل قول News Reporter Shahab لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در دیروز در 05:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:56 11 دقیقه قبل، MiLo گفته است: اگه اسم پسر بودم : ارکان Erkan اینو نباید جواب میدادی خودت پسر نیستی مگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLo ارسال شده در دیروز در 05:57 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:57 هم اکنون، UpRoaR گفته است: اینو نباید جواب میدادی خودت پسر نیستی مگه ولی دوست داشتم اسمم این باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در دیروز در 05:58 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:58 هم اکنون، MiLo گفته است: ولی دوست داشتم اسمم این باشه درسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در دیروز در 06:10 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:10 11 دقیقه قبل، UpRoaR گفته است: درسته اسم شما چیه داداش نقل قول با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در دیروز در 06:16 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:16 34 دقیقه قبل، WarranT گفته است: اسم شما چیه داداش نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTaha ارسال شده در دیروز در 06:22 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:22 24 دقیقه قبل، UpRoaR گفته است: درسته شما کجا زندگی میکنی داداش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDaniel ارسال شده در دیروز در 07:49 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:49 (ویرایش شده) 1 ساعت قبل، UpRoaR گفته است: درسته اسم شهر و اسم خودتون رو میفرمایید داداش؟ ویرایش شده دیروز در 07:49 توسط iDaniel نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Salleh ارسال شده در دیروز در 13:06 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:06 اگه اسم دختر بودم: نیلوفر اگه اسم پسر بودم : صالح اگه اسم ماشین بودم : 405GLX اگه صفت بودم : شیطان اگه هوا بودم : منفی 32 اگه حیوون بودم: گرگ اگه رمان بودم :..... اگه فیلم بودم : خشم مردانه اگه کارتن بودم : تام جری خواننده مورد علاقم : آرمین زارعی اگه بازیگر بودم : جیسون اگه هنرمند بودم : نقاش اگه شغل بودم : دکتر اگه ورزش بودم : فوتبال اگه غذا بودم : ماکارونی اگه گل بودم: نرگس نقل قول ♥Persepolis♥RealMadrid♥ Hala Madrid لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KaftarBaze ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل اگه اسم دختر بودم: کبری اگه اسم پسر بودم : محمد اگه اسم ماشین بودم : رنو پی کی اگه صفت بودم : خروس اگه هوا بودم : +۱ اگه حیوون بودم: گودزیلا اگه رمان بودم : اینو ولش اگه فیلم بودم : آینه عبرت اگه کارتن بودم : هاکلبریفین خواننده مورد علاقم : اندی اگه بازیگر بودم : سلمان خان اگه هنرمند بودم : بازیگر اگه شغل بودم : اوستا اگه ورزش بودم : فوتبال با توپ چهل تیکه اگه غذا بودم : آبگوشت اگه گل بودم : رز نقل قول 𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodaKarime ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۹/۲۷ در 09:14، MiLo گفته است: اگه اسم دختر بودم: آیناز Aynaz اگه اسم پسر بودم : ارکان Erkan اگه اسم ماشین بودم :Chevrolet Impala اگه صفت بودم : خودکفا اگه هوا بودم : منفی 2 درجه اگه حیوون بودم: گربه اگه رمان بودم : بوف کور اگه فیلم بودم : متری شیش و نیم یا قورباغه از پیمان معادی اگه کارتن بودم : ریک اند مورتی خواننده مورد علاقم : Ed Sheeran (اد شیران) اگه بازیگر بودم : لئوناردو دیکاپریو اگه هنرمند بودم : Edvard Munch (ادوارد مونک) اگه شغل بودم : روانشناس اگه ورزش بودم : اسکیت اگه غذا بودم : کله پاچه اگه گل بودم: Cannabis شخصیتت عجیبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.