AmiNPioneeR ارسال شده در شنبه در 10:10 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:10 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و درود. بنده رو به حکم اقدام به تبلیغ تعلیق دادند و بنده ۶ روز پیش به سرور بک دادم و طبق اعلامات گفته بودم که بنده از اکانتم دزدی شده و یک شخصی داخل اکانتم بوده. بنده در سرور نه اقدامی به تبلیغ کردم نه کسی رو به پلتفرم های مجازی دعوت کردم. بنده درخواست بررسی و تمامی توضیحات قبلی هم داخل فروم ارسال شده و شاهدین میتونن بگن که بنده آیا اقدامی به تبلیغ کردم یا نه. بنده مریض نیستم ۷ میلیون هزینه کنم برای سرور و با مدارکات ساختگی یا با دروغین محرومیت بخورم درخواست بررسی و پیگیری ضروری از این موضوعات رو دارم. تاریخ بک دادنه بنده : گیفت کارت 190000 تایی 1897222024-12-08 22:28:18 موجود نیست موفق موجود نیست اگر مدارکات برای این تاریخ میباشد لطف کنید مدارکات رو برای بنده بفرستید چون بنده از خودم مطمئنم که هیچ گونه اقدام غیر قانونی داخل سرور آرساکیا انجام ندادم. بنده در جریانشم باشید ۴ نفر بازیکن جدید هم برای سرور آوردم و خودم شخصا به کاراشون رسیدگی کردم. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده شنبه در 10:12 توسط AmiNPioneeR نذاشتن اطلاعات کاربری خودم 2 ♥ AmiNPioneeR ♥ ♥Game Over♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در شنبه در 15:23 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:23 با سلام و درود؛ توضیحات به مدیریت اَز قبل داده شده اَست. 4 1 ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در یکشنبه در 11:23 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:23 درود: طبق بررسی های انجام شده و مدارک موجود عملکرد سرپرست صحیح بوده است. شما می توانید جهت رفع محرومیت در قسمت فروشگاه تیکت ارسال کرده و منتظر پاسخ از سوی مسعولین باشید. شکایت شما رد شد. شاد باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده