AkbarGta ارسال شده در شنبه در 20:10 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:10 با سلام خدمت شما دوستان عزیز خب قرار هست که یک سری سوالات جذاب از آقای iDocToR پرسیده شود، لطفاً تا حد امکان جواب داده شود و حقیقت باشد ، عدد سوال و بعدش روبروی آن جواب نوشته شود و به ترتیب سوال ها جواب دهید با تشکر. 1. اگر قرار بود فقط یک خاطره را تا آخر عمر به یاد داشته باشی، کدام را انتخاب میکردی؟ 2. به نظرت معنای واقعی خوشبختی چیست؟ 3. اگر میتوانستی به گذشته سفر کنی و چیزی را تغییر دهی، چه چیزی بود؟ چرا؟ 4. فکر میکنی زندگیات بیشتر بر اساس شانس پیش رفته یا انتخابهای خودت؟ 5. اگر فقط یک سوال از آینده میتوانستی بپرسی، چه میپرسیدی؟ 6. اگر یک روز با یک شخصیت داستانی زندگی میکردی، کدام شخصیت را انتخاب میکردی؟ 7. اگر میتوانستی یک قدرت فراطبیعی داشته باشی، چه چیزی را انتخاب میکردی؟ 8. اگر قرار بود یک سال را فقط در یک کشور زندگی کنی، کجا میرفتی؟ 9. اگر تمام دنیا در یک روز برای تو متوقف میشد، چه کار میکردی؟ 10. دوست داری زندگی ات شبیه کدام فیلم باشد؟ 11. چه چیزی بیشترین الهام را در زندگی به تو میدهد؟ 12. بزرگترین چالشی که در زندگیات با آن روبرو شدی چه بوده است؟ 13. چه چیزی باعث میشود بیشتر احساس آرامش کنی؟ 14. به نظرت دوست خوبی هستی؟ چرا؟ 15. چه چیزی در زندگیات هست که بیشتر از همه برای آن سپاسگزار هستی؟ 16. اگر میتوانستی با یک حیوان صحبت کنی، کدام را انتخاب میکردی؟ 17. اگر میتوانستی یک روز در بدن شخص دیگری زندگی کنی، چه کسی را انتخاب میکردی؟ 18. اگر میتوانستی به هر زبانی در دنیا صحبت کنی، کدام زبان را انتخاب میکردی؟ 19. زیباترین جملهای که تا حالا شنیدی چیست؟ 20. چه چیزی همیشه باعث خوشحالیات میشود؟ 21. لحظهای که بیشتر از همه به خودت افتخار کردی چه زمانی بوده است؟ 22. اگر بخواهی عشق را در یک جمله تعریف کنی، چه میگویی؟ 23. چه چیزی از همه بیشتر تو را میترساند؟ 24. اگر میتوانستی فقط یک نوع غذا را تا آخر عمر بخوری، کدام بود؟ 25. اگر یک هفته بدون هیچ مسئولیتی وقت آزاد داشتی، چه کار میکردی؟ 26. بزرگترین رویایی که هنوز به آن نرسیدهای چیست؟ 27. اگر یک نفر به تو بگوید که میتوانی به هر آرزویی برسی، چه آرزویی میکردی؟ 28. دوست داری چه چیزی را در آینده خودت ببینی؟ 29. چه چیزی را دوست داری از لیست کارهایی که باید انجام دهی خط بزنی؟ 30. اگر قرار بود سه قانون مهم برای زندگی بنویسی، چه قوانینی بودند؟ 31. چه چیزی در زندگی دیگران تو را بیشتر تحت تأثیر قرار میدهد؟ 32. اگر مجبور بودی یک درس از زندگی به دیگران بدهی، چه درسی بود؟ 33. فکر میکنی در کجای زندگیات بیشترین رشد را داشتی؟ 34. اگر قرار باشد یک جمله روی سنگ قبرت نوشته شود، چه جملهای باشد؟ 35. فکر میکنی هدف اصلی ما انسانها در این دنیا چیست؟ 36. آیا به تقدیر و سرنوشت اعتقاد داری؟ چرا یا چرا نه؟ 37. اگر میتوانستی به گذشته پیامی بدهی، آن پیام چه بود؟ 38. بزرگترین تغییری که دوست داری در شخصیتت ایجاد کنی چیست؟ 39. اگر میتوانستی دوباره یکی از روزهای زندگیت را تجربه کنی، کدام روز بود؟ 40. چه چیزی در مدرسه باعث خنده یا افتخارت میشود؟ 41. چه چیزی در گذشتهات هست که فکر میکنی زندگیات را تغییر داده؟ 42. دوست داری در 10 سال آینده کجا و در حال انجام چه کاری باشی؟ 43. اگر بتوانی یک تکنولوژی از آینده را به زمان حال بیاوری، چه چیزی انتخاب میکنی؟ 44. آیا برنامهای برای تغییر یا رشد در سال آینده داری؟ 45. اگر بخواهی خودت را با سه کلمه توصیف کنی، چه کلماتی انتخاب میکنی؟ 46. چه چیزی باعث میشود احساس کنی واقعاً زندهای؟ 47. چه چیزی در دیگران باعث میشود که آنها را تحسین کنی؟ 48. آیا تا به حال کسی به تو گفته که چقدر روی زندگیاش تأثیر گذاشتی؟ 49. اگر یک روز در جزیرهای تنها گیر بیفتی، چه چیز هایی را با خودت میبری؟ 50. اگر قرار باشد یک نصیحت به تمام دنیا بدهی، چه چیزی میگویی؟ 51. چی شد که تصمیم گرفتی نقش امدادگر رو انتخاب کنی؟ 52. حس میکنی بدون تو، تیم یا فکشن چطوری عمل میکنه؟ 53. تاحالا پیش اومده که بین نجات دادن یکی از اعضای تیم یا موندن تو امنیت خودت گیر کنی؟ 54. دوست داری همیشه امدادگر بمونی یا به نقش دیگهای فکر میکنی؟ 55. سختترین لحظهای که بهعنوان امدادگر داشتی چی بود؟ 56. تیمت چقدر از کارت قدردانی میکنه؟ حسشون رو چطور نشون میدن؟ 57. چه چیزی باعث میشه همچنان تو این نقش باقی بمونی؟ 58. تاحالا کسی تو بازی به کارت حسودی کرده یا بهت فشار آورده؟ 59. اگر یکی از اعضای فکشن همکاری نکنه، کارت سختتر میشه؟ 60. به نظرت امدادگر بودن باعث میشه بازی رو متفاوتتر از بقیه تجربه کنی؟ 61. اگر بتوانی یکی از تواناییهای امدادگری را تغییر دهی، چه چیزی را بهتر میکنی؟ 62. کدوم لحظه باعث شد حس کنی امدادگر بودن بهترین تصمیم بوده؟ 63. چه مهارتی در امدادگر بودن بیشتر از بقیه به درد تیم میخوره؟ 64. تا حالا پیش اومده از کسی که بهش کمک کردی ناامید بشی؟ چرا؟ 65. اگر یک روز امدادگر نباشی و تیم به مشکل بخوره، چه احساسی پیدا میکنی؟ 66. امدادگر بودن چقدر حس رضایت شخصی بهت میده؟ 67. تا حالا شده کسی به کارت انتقاد کنه یا بگه کار بهتری میتونی انجام بدی؟ چطور برخورد کردی؟ 68. اگر از بازی کنار بکشی، چه چیزی برای فکشن به جا میگذاری؟ 69. فکر میکنی امدادگرها نسبت به دیگر نقشها کمتر یا بیشتر دیده میشن؟ چرا؟ 70. به نظرت امدادگرها تو بازیهای مختلف به درستی طراحی میشن یا کمبودهایی دارن؟ امدادگر دوست داشتیم : 1 نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در شنبه در 21:36 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:36 کی هست؟ اسم اکانت فرومش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در شنبه در 22:38 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:38 ۱ ساعت قبل، ijoker گفته است: کی هست؟ اسم اکانت فرومش چیه؟ نقل قول ○ در سـرم جـنگ هـاے بسـیاریـست ڪـہ تنها کشتــہ اش منـم... ♤ ♡ ◇ ♧ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariiya ارسال شده در یکشنبه در 15:28 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 15:28 17 ساعت قبل، ijoker گفته است: کی هست؟ اسم اکانت فرومش چیه؟ @Zmklop 1 نقل قول Number One Family For Ever My Accounts: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrioresS ارسال شده در یکشنبه در 18:26 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:26 یارو کیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDocToR ارسال شده در یکشنبه در 19:56 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:56 خوب اکبر جون ما رو کچل کردی بابا این صندلی داغ نیست صندلی سرده بخدا 21 ساعت قبل، AkbarGta گفته است: 1. اگر قرار بود فقط یک خاطره را تا آخر عمر به یاد داشته باشی، کدام را انتخاب میکردی؟ 2. به نظرت معنای واقعی خوشبختی چیست؟ خوشبختی چیزی هست که ما نداریم 3. اگر میتوانستی به گذشته سفر کنی و چیزی را تغییر دهی، چه چیزی بود؟ چرا؟ قطعا خودمو تغییر میدادم 4. فکر میکنی زندگیات بیشتر بر اساس شانس پیش رفته یا انتخابهای خودت؟ نه 5. اگر فقط یک سوال از آینده میتوانستی بپرسی، چه میپرسیدی؟ که عزرائیل میاد سراغم 6. اگر یک روز با یک شخصیت داستانی زندگی میکردی، کدام شخصیت را انتخاب میکردی؟ هیچکس 7. اگر میتوانستی یک قدرت فراطبیعی داشته باشی، چه چیزی را انتخاب میکردی؟ ترجیح میدم اینجا نگم 8. اگر قرار بود یک سال را فقط در یک کشور زندگی کنی، کجا میرفتی؟والا من از مشهد به اونور حکمه تیرم 9. اگر تمام دنیا در یک روز برای تو متوقف میشد، چه کار میکردی؟ نمیدونم 10. دوست داری زندگی ات شبیه کدام فیلم باشد؟ هیچی کدوم از فیلما فقط یه زنگی عادی 11. چه چیزی بیشترین الهام را در زندگی به تو میدهد؟ 12. بزرگترین چالشی که در زندگیات با آن روبرو شدی چه بوده است؟ همین 13. چه چیزی باعث میشود بیشتر احساس آرامش کنی؟ بمیرم بهتره اونجا آرامش دارم 14. به نظرت دوست خوبی هستی؟ چرا؟ نه چون حوصله خودمو ندارم 15. چه چیزی در زندگیات هست که بیشتر از همه برای آن سپاسگزار هستی؟ 16. اگر میتوانستی با یک حیوان صحبت کنی، کدام را انتخاب میکردی؟ سگ وفاش از خیلی ها بیشتره 17. اگر میتوانستی یک روز در بدن شخص دیگری زندگی کنی، چه کسی را انتخاب میکردی؟ ترجیح میدم نگم 18. اگر میتوانستی به هر زبانی در دنیا صحبت کنی، کدام زبان را انتخاب میکردی؟ روسی 19. زیباترین جملهای که تا حالا شنیدی چیست؟ از کی شنیدم ؟ ترجیح میدم نگم 20. چه چیزی همیشه باعث خوشحالیات میشود؟ این که تو بازی کناره بقیه پلی میدم 21. لحظهای که بیشتر از همه به خودت افتخار کردی چه زمانی بوده است؟ لحظه بود که فهمیدم ... 22. اگر بخواهی عشق را در یک جمله تعریف کنی، چه میگویی؟ عشق چیزی هست که دیگه در بعضی ها نیست 23. چه چیزی از همه بیشتر تو را میترساند؟ از چیزی ترس ندارم 24. اگر میتوانستی فقط یک نوع غذا را تا آخر عمر بخوری، کدام بود؟کباب 25. اگر یک هفته بدون هیچ مسئولیتی وقت آزاد داشتی، چه کار میکردی؟ خواب 26. بزرگترین رویایی که هنوز به آن نرسیدهای چیست؟ چیزی که هیچوقت بهش نمیرسم مطمئنم چون میدونم 27. اگر یک نفر به تو بگوید که میتوانی به هر آرزویی برسی، چه آرزویی میکردی؟ که بخوابم دیگه بلند نشم 28. دوست داری چه چیزی را در آینده خودت ببینی؟ خوشبختی 29. چه چیزی را دوست داری از لیست کارهایی که باید انجام دهی خط بزنی؟ خواب 30. اگر قرار بود سه قانون مهم برای زندگی بنویسی، چه قوانینی بودند؟ نمیدونم 31. چه چیزی در زندگی دیگران تو را بیشتر تحت تأثیر قرار میدهد؟ ترجیح میدم نگم 32. اگر مجبور بودی یک درس از زندگی به دیگران بدهی، چه درسی بود؟ یاد میدم هیچوقت خیانت نکنه فرقی نمیکنه طرف کیه 33. فکر میکنی در کجای زندگیات بیشترین رشد را داشتی؟ ترجیح میدم نگم 34. اگر قرار باشد یک جمله روی سنگ قبرت نوشته شود، چه جملهای باشد؟ بنویسن بعضی موقع ما رو یاد کنین چون راحت شدم 35. فکر میکنی هدف اصلی ما انسانها در این دنیا چیست؟ از نظر من خوردنو خوابیدن 36. آیا به تقدیر و سرنوشت اعتقاد داری؟ چرا یا چرا نه؟ نه چون که نه 37. اگر میتوانستی به گذشته پیامی بدهی، آن پیام چه بود؟ بهش فکر نکردم 38. بزرگترین تغییری که دوست داری در شخصیتت ایجاد کنی چیست؟ نظم 39. اگر میتوانستی دوباره یکی از روزهای زندگیت را تجربه کنی، کدام روز بود؟ روزی که مردم رو دوباره تجربه کنم 40. چه چیزی در مدرسه باعث خنده یا افتخارت میشود؟ باعث خندم زمانی بود که با میزا تک میزدیم یا یادگاری مینوشتیم رو در دیوارا یا حتی معلمو .. خلاصه خوش گذشت 41. چه چیزی در گذشتهات هست که فکر میکنی زندگیات را تغییر داده؟ اون چیز خیلی با ارزشه چون منو نجات داد که اگه چند سال پیش نبود من الان در بازی نبودم 42. دوست داری در 10 سال آینده کجا و در حال انجام چه کاری باشی؟ مشغول کار بدبختی زندگی خودم 43. اگر بتوانی یک تکنولوژی از آینده را به زمان حال بیاوری، چه چیزی انتخاب میکنی؟ بهش فکر نکردم 44. آیا برنامهای برای تغییر یا رشد در سال آینده داری؟ نه 45. اگر بخواهی خودت را با سه کلمه توصیف کنی، چه کلماتی انتخاب میکنی؟ اکبر خسته شدم 46. چه چیزی باعث میشود احساس کنی واقعاً زندهای؟ اینکه عزرائیل نمیاد سراغم میدونم زنده ام 47. چه چیزی در دیگران باعث میشود که آنها را تحسین کنی؟ ترجیح میدم نگم 48. آیا تا به حال کسی به تو گفته که چقدر روی زندگیاش تأثیر گذاشتی؟ نه ولی کسی رو زندگی من خیلی تأثیر گذاشتو رفت 49. اگر یک روز در جزیرهای تنها گیر بیفتی، چه چیز هایی را با خودت میبری؟ یه خونه که بتونم بمیرم با این سوالاتت خسته شدم 50. اگر قرار باشد یک نصیحت به تمام دنیا بدهی، چه چیزی میگویی؟ این دنیا ارزش نداره 51. چی شد که تصمیم گرفتی نقش امدادگر رو انتخاب کنی؟ چون این شغل نبود من تو بازی الان نبودم 52. حس میکنی بدون تو، تیم یا فکشن چطوری عمل میکنه؟ نمیدونم 53. تاحالا پیش اومده که بین نجات دادن یکی از اعضای تیم یا موندن تو امنیت خودت گیر کنی؟ نه 54. دوست داری همیشه امدادگر بمونی یا به نقش دیگهای فکر میکنی؟ نترس در میشم به زودی 55. سختترین لحظهای که بهعنوان امدادگر داشتی چی بود؟ طرف سرویس میده بعد تو لامبو هاستر نشسته هی تی پی میشه 56. تیمت چقدر از کارت قدردانی میکنه؟ حسشون رو چطور نشون میدن؟ حسی نسبت به من ندارن منم سرم تو کاره خودمه با کسی کار ندارم 57. چه چیزی باعث میشه همچنان تو این نقش باقی بمونی؟ جوابشو تو جوابای دیگه گفتم 58. تاحالا کسی تو بازی به کارت حسودی کرده یا بهت فشار آورده؟ نه 59. اگر یکی از اعضای فکشن همکاری نکنه، کارت سختتر میشه؟ بستگی داره اون کار چی باشه 60. به نظرت امدادگر بودن باعث میشه بازی رو متفاوتتر از بقیه تجربه کنی؟ صد در صد 61. اگر بتوانی یکی از تواناییهای امدادگری را تغییر دهی، چه چیزی را بهتر میکنی؟ من چت D/ رو واسه رنک یک و دو ور میداشتم که اینقدر چت بی دلیل داخلش ندن 62. کدوم لحظه باعث شد حس کنی امدادگر بودن بهترین تصمیم بوده؟ جوابشو دادم کچل شدم 63. چه مهارتی در امدادگر بودن بیشتر از بقیه به درد تیم میخوره؟ مهارت داریم تا مهارت بستگی داره 64. تا حالا پیش اومده از کسی که بهش کمک کردی ناامید بشی؟ چرا؟ ترجیح میدم نگم 65. اگر یک روز امدادگر نباشی و تیم به مشکل بخوره، چه احساسی پیدا میکنی؟ هیچ احساسی من احساس نسبت به کسی ندارم 66. امدادگر بودن چقدر حس رضایت شخصی بهت میده؟ حس خوبی بهم میده 67. تا حالا شده کسی به کارت انتقاد کنه یا بگه کار بهتری میتونی انجام بدی؟ چطور برخورد کردی؟ ترجیح میدم نگم 68. اگر از بازی کنار بکشی، چه چیزی برای فکشن به جا میگذاری؟چیزی ندارم که به جا بزارم 69. فکر میکنی امدادگرها نسبت به دیگر نقشها کمتر یا بیشتر دیده میشن؟ چرا؟ 70. به نظرت امدادگرها تو بازیهای مختلف به درستی طراحی میشن یا کمبودهایی دارن؟ دوتای آخرو حوصله نکردم بابا وقت داری هفتاد تا سوال بنویسی من سی تا سواله عربی رو نمیخونم که برم امتحان بدم بعد اومدم اینجا هفتاد تا جواب دادم ول کن خدایی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDocToR ارسال شده در یکشنبه در 19:57 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:57 1 ساعت قبل، Daruosh گفته است: یارو کیه؟ همونی که بن تو زد فک کن یادت میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LayDen ارسال شده در دوشنبه در 03:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 03:20 (ویرایش شده) خب مهدی جون ۱منو از کجا میشناسی؟ ۲چند وقته که همدیگه رو میشناسیم؟ ۳تیکه کلام من چیه؟ ۴اگه دوست داشتی اسم خودتو تغیر بدی چی میزاشتی؟ ۵اگه به اینده بری و اینده خودتو ببینی واکنشت چیه؟ ۶تا ب حال به کسی که دوستش داشتی بهش گفتی؟ ۷من اگه بگم ماشین هاتو بده میدی؟ ۸نمیخای تو یه اسکین بگیری؟ ۹اگه قرار باشه بهت نصف دنیا رو بدن حاضری بزنی تو گوش رفیقت؟ ۸چند سالته؟ ویرایش شده دوشنبه در 03:20 توسط LayDen نقل قول OuTLawS با هیچکس نبودن بهتر از بودن با آدم اشتباهیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDocToR ارسال شده در دوشنبه در 05:46 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 05:46 خوب ممد جون سوالاتت از اکبر کمتره 2 ساعت قبل، LayDen گفته است: خب مهدی جون ۱منو از کجا میشناسی؟ از موقعی که با اکبر آشنا شدم با تو هم شدم ۲چند وقته که همدیگه رو میشناسیم؟ یک سالو خورده ای میشه ۳تیکه کلام من چیه؟ اممم ۴اگه دوست داشتی اسم خودتو تغیر بدی چی میزاشتی؟ از اونجایی که تازه از zmlpoi گذاشتم iDocToR هنوز بهش فکر نکردم ۵اگه به اینده بری و اینده خودتو ببینی واکنشت چیه؟ واکنشم واکنشه تو عه ۶تا ب حال به کسی که دوستش داشتی بهش گفتی؟ ۷من اگه بگم ماشین هاتو بده میدی؟ چرا که نه ۸نمیخای تو یه اسکین بگیری؟ موقعی که از مدیک در اومدم براش برنامه دارم ۹اگه قرار باشه بهت نصف دنیا رو بدن حاضری بزنی تو گوش رفیقت؟ نه اصلا ۱۰چند سالته؟ 14 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LayDen ارسال شده در دوشنبه در 14:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:05 8 ساعت قبل، Zmklop گفته است: خوب ممد جون سوالاتت از اکبر کمتره نه دیگه قبول ندارم شماره ۶ هم جواب بده نقل قول OuTLawS با هیچکس نبودن بهتر از بودن با آدم اشتباهیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDocToR ارسال شده در دوشنبه در 14:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:08 (ویرایش شده) 3 دقیقه قبل، LayDen گفته است: نه دیگه قبول ندارم شماره ۶ هم جواب بده ممد جانه من اذیت نکن خودت بهتر میدونی ویرایش شده دوشنبه در 14:09 توسط Zmklop نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در دوشنبه در 14:30 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:30 کاری ندارم با اینکه کیه ولی هفتاد تا سوال یکم کم نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDocToR ارسال شده در دوشنبه در 14:53 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:53 22 دقیقه قبل، UpRoaR گفته است: هفتاد تا سوال یکم کم نیست؟ برا اکبر نه والا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ariiya ارسال شده در دوشنبه در 15:59 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 15:59 نمیخوای از مدیک استعفا بدی؟؟؟؟ نقل قول Number One Family For Ever My Accounts: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در دوشنبه در 16:14 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:14 سلام هدفت از این نیک نیمت چیه؟ نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Wolf King Family متــAlonsoــین ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDocToR ارسال شده در دوشنبه در 16:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:20 19 دقیقه قبل، Ariiya گفته است: نمیخوای از مدیک استعفا بدی؟؟؟؟ به زودی 4 دقیقه قبل، Alonso گفته است: سلام هدفت از این نیک نیمت چیه؟ من حدودا یک ساله مدیکم گفتم یک نیک بزارم بهم بخوره حداقل که اینو گذاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در دوشنبه در 16:41 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:41 10 ساعت قبل، Zmklop گفته است: خوب ممد جون سوالاتت از اکبر کمتره پرتاب شدم باهم رفتیم مدیک من بای دادم تو هنوزم مدیکی نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در دوشنبه در 16:59 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:59 ۱ ساعت قبل، Zmklop گفته است: به زودی من حدودا یک ساله مدیکم گفتم یک نیک بزارم بهم بخوره حداقل که اینو گذاشتم حداقل برای فرومت رو عوض کن داداش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در دوشنبه در 17:34 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:34 معنی نیک نیم فرومت چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDocToR ارسال شده در دوشنبه در 18:39 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:39 1 ساعت قبل، moji گفته است: پرتاب شدم باهم رفتیم مدیک من بای دادم تو هنوزم مدیکی 1 ساعت قبل، ThunderStorm گفته است: حداقل برای فرومت رو عوض کن داداش عوض کردم ولی قبلی هم خوب بود ۱ ساعت قبل، UpRoaR گفته است: معنی نیک نیم فرومت چیه؟ این نیک داستان داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jas ارسال شده در دوشنبه در 19:34 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:34 16 ساعت قبل، LayDen گفته است: نمیخای تو یه اسکین بگیری؟ اینو راست میگه نقل قول ○ در سـرم جـنگ هـاے بسـیاریـست ڪـہ تنها کشتــہ اش منـم... ♤ ♡ ◇ ♧ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDocToR ارسال شده در سهشنبه در 02:40 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 02:40 7 ساعت قبل، Jas گفته است: اینو راست میگه اسکینم براش برنامه دارم ولی خوبه اسکینم ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در سهشنبه در 06:10 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 06:10 در ۱۴۰۳/۹/۱۸ در 23:26، iDocToR گفته است: خوب اکبر جون ما رو کچل کردی بابا این صندلی داغ نیست صندلی سرده بخدا دوتای آخرو حوصله نکردم بابا وقت داری هفتاد تا سوال بنویسی من سی تا سواله عربی رو نمیخونم که برم امتحان بدم بعد اومدم اینجا هفتاد تا جواب دادم ول کن خدایی مهدی شرمنده زیاد بود ولی دمت گرم جواب دادید. یه چند تا سوال دیگه میپرسم اونها مربوط به بازی هستند ممنون میشم جواب بدید تشکر 1. اولین دوستی که پیدا کردی اسمش چی بود؟ 2. بهترین ماشینی که خیلی دوست داری داشته باشی چیه؟ 3. اگه یه روز بهت بگن آقا شما ادمین شدید اولین کسی که دلت می خواست بنش کنی کی بود؟ 4. چند وقت هست که هنوز امدادگر هستی شده به این فکر کنی که یه روز بیای یه فکشن بالاتر یعنی بری برا پلیس و ... اقدام کنی؟ 5. چند تا از دوستای با معرفت داخل بازی رو بگو ما هم بفهمیم؟ 6. بیشتر با کدوم دوستات بیشتر حال میکنی بگو ما هم بفهمیم؟ 7. آیا دوست داشتی بهت 1,000,000,000 پول بازی بهت بدن ولی به شرط اینکه دیگه با هیچ کسی دوست نباشی؟ 8. ساکن کدام شهر ایران هستید؟ 9. کدوم شغل رو بیشتر از همه دوست دارید؟ 10. در آخر هم می پرسم علم بهتر است یا ثروت؟ امدادگر دوستت داریم : 1 نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Talion ارسال شده در سهشنبه در 06:14 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 06:14 در ۱۴۰۳/۹/۱۸ در 23:27، iDocToR گفته است: همونی که بن تو زد فک کن یادت میاد مطمعنی پروفایلت خودتی دایی؟ 1 نقل قول :Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iDocToR ارسال شده در سهشنبه در 06:57 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 06:57 (ویرایش شده) اکبر جانه ما ول کن کسی نیست این تاپیک رو ببنده تموم شه 47 دقیقه قبل، AkbarGta گفته است: مهدی شرمنده زیاد بود ولی دمت گرم جواب دادید. یه چند تا سوال دیگه میپرسم اونها مربوط به بازی هستند ممنون میشم جواب بدید تشکر 1. اولین دوستی که پیدا کردی اسمش چی بود؟ @MasterAssassins @GodAltaiir 2. بهترین ماشینی که خیلی دوست داری داشته باشی چیه؟ لامبو 3. اگه یه روز بهت بگن آقا شما ادمین شدید اولین کسی که دلت می خواست بنش کنی کی بود؟ بهتره نگم 4. چند وقت هست که هنوز امدادگر هستی شده به این فکر کنی که یه روز بیای یه فکشن بالاتر یعنی بری برا پلیس و ... اقدام کنی؟ قراره از مدیک در بیام بعدش میرم متوسط ( بابا جدا از این چرا همه میخوان من در شم از مدیک بابا در میشم ) 5. چند تا از دوستای با معرفت داخل بازی رو بگو ما هم بفهمیم؟ داخل بازی با معرفت زیادن یا کسی رو نمیگم یا بگم جا نمیشه 6. بیشتر با کدوم دوستات بیشتر حال میکنی بگو ما هم بفهمیم؟ با همشون 7. آیا دوست داشتی بهت 1,000,000,000 پول بازی بهت بدن ولی به شرط اینکه دیگه با هیچ کسی دوست نباشی؟ بهش میگم پولشو بزاره تو جیبش بره 8. ساکن کدام شهر ایران هستید؟ در اصل درگزی ام ولی خوب یک سالی هست اومدم مشهد 9. کدوم شغل رو بیشتر از همه دوست دارید؟ تو ملایم مدیک تو متوسط TRM GSF تو ویژه FBI 10. در آخر هم می پرسم علم بهتر است یا ثروت؟ معرفت امدادگر دوستت داریم : اکبر بپرسی جواب نمیدم بخدا 44 دقیقه قبل، Talion گفته است: مطمعنی پروفایلت خودتی دایی؟ مطمعن نیستی ؟ ویرایش شده سهشنبه در 06:59 توسط iDocToR 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.